Ziek: vrouw van 317 kilo wil zwaarste vrouw ter wereld worden zodat ze zich een 'koningin' kan wanen

Geen categoriesep 08 2016, 10:00
Deze vrouw moet opgenomen worden in een psychiatrische instelling.
Dit is niet normaal. En dan bedoel ik dus: knettergek.

De Amerikaanse Monica Riley uit Texas weegt 317 kilo, maar heeft haar streefgewicht nog lang niet bereikt. Dat ligt namelijk op 445 kilo, wanneer ze zich niet meer kan bewegen en totaal afhankelijk wordt van haar vriend Sid. ,,Dan voel ik me een koningin."

Monica is nu 27 jaar. Haar grote levensdoel is om over vijf jaar, als ze 32 is, 445 kilo te wegen zodat haar vriend Sid dan 100% voor haar moet zorgen. Een normaal mens vindt dat knettergek, maar dit stel vindt dat wonderbaarlijk mooi. Volgens Monica kijkt Sid daar zelfs naar uit.
Net als zij.
Ook nu heeft ze al veel hulp nodig van haar vriend:

"Sid helpt me op te staan en in en uit bed te komen. Wanneer ik na een zwaar diner ga liggen, moet hij me helpen om te rollen. Dat vinden we allebei opwindend."

Ze legt uit dat dit doel voor haar een Sid een seksuele fantasie is:

"Ik vind mezelf steeds sexier worden, met mijn grote zachte buik. Mezelf volstoppen met voedsel vind ik erg geil. Sid houdt ervan om voor me te koken en om me te voeren. Hij geeft me altijd eten en ik hoef nooit iets te doen."

Als je dat allebei "opwindend" vindt moet je je allebei... laten nakijken. Het betekent namelijk dat er iets ernstig mis is met je psychologische gezondheid.
Ik heb niets met bodyshamen, waarbij mensen die niet aan het ideale mensbeeld voldoen kapot worden gemaakt door mensen die wel slank en gezond zijn. Maar wat Monica en Sid doen is knettergek én knetterziek.
Het ergste is dat Monica en Sid graag een kind willen. Volgens Monica kan ze dat kind gewoon "in de slaapkamer opvoeden" (nadruk op 'voeden'), en huren ze voor alle andere karweien "een nanny in." Ze voegt daar aan toe dat ze zeker weet dat "we goede ouders zouden zijn."
Nou Monica, dat waag ik te betwijfelen. Ten eerste kun je helemaal niet goed voor je kind zorgen als je je bed niet kunt uitkomen, en ten tweede geef je je kind het verkeerde voorbeeld. Je leert hem of haar namelijk dat het prima oké is om volledig afhankelijk te zijn van anderen, je lichaam routinematig te martelen, en totaal geen discipline te hebben. Heel gek, maar op de één of andere manier denk ik niet dat je je kind daarmee voorbereidt op een lang en succesvol leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten