20-jarige vrouw verkoopt haar maagdelijkheid om geld in te zamelen nadat haar huis afbrandde

Geen categorieokt 26 2016, 11:00
Het hoogste bod op dit moment? $400.000. Dat is meer dan 350.000 euro.
Iedereen heeft het financieel weleens moeilijk. Maar ja, de ene problematiek is de andere niet. De 20-jarige Amerikaanse Katherine Stone heeft het écht zwaar: haar huis werd onlangs namelijk vernietigd door een enorme brand. Haar ouders waren niet verzekerd en verloren dus in één klap al hun bezittingen.
Om hen te helpen besloot Katherine het enige in de uitverkoop te doen dat ze nog over had: haar maagdelijkheid. In mei nam ze contact op met een bordeel in de staat Nevada, waar prostitutie legaal is (in bepaalde gemeenten). Ze vertelde de eigenaar van de Kit Kat Guest Ranch wat ze graag wilde. De eigenaar, Dennis Hof, had zo zijn twijfels, maar wilde toch een gesprek hebben met Katherine én met haar moeder. Die laatste was niet erg blij met Katherine's plan, maar steunt haar desalniettemin. Na dat gesprek besloot Hof om Katherine toestemming te geven om a) haar maagdelijkheid te verkopen en b) op de Ranch te komen wonen.
https://twitter.com/KatherineLRN/status/790641914366218240?ref_src=twsrc%5Etfw
Katherine is actief op Twitter waar ze regelmatig uitlegt wat ze op de Ranch doet. Ze specialiseert in iets wat 'de vriendinervaring' genoemd wordt. Dit betekent dat ze 'een leuke tijd' met klanten heeft, maar dat ze geen seks met ze heeft -- in ieder geval geen geslachtsgemeenschap.
In de maanden sinds ze aan het werk is gegaan voor het bordeel is er al verschillende keren op Katherine geboden. Of, beter gezeggd, op haar maagdelijkheid. Het hoogste bod is $400.000, wat neerkomt op 366.000 euro. Maar, zegt Katherine, de hoogte van het bedrag is niet het enige waar ze naar kijkt. Ze wil namelijk eerst en vooral dat ze op haar gemak is bij de uiteindelijke 'winnaar.' Daarom zal ze potentiële 'winnaars' eerst de 'vriendinervaring' geven en pas daarna het bod accepteren -- als ze dat al doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten