Beste politie: knuppel horrorclowns gewoon neer

Geen categorieokt 12 2016, 12:00
Na Almere is er nu ook een horrorclown gespot in Oss.
Gisteren waarschuwde de politie van Almere dat één of andere gek het geweldig leuk vindt om, verkleed als enge clown, vrouwen en kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Dit fenomeen van 'horrorclowns' is afkomstig uit Amerika, maar is de afgelopen weken ook overgewaaid naar Australië, Nieuw-Zeeland en jawel, dus ook naar Almere.
Idioot, natuurlijk, maar goed, als het bij één plaats blijft valt het allemaal nog wel te overzien.
Helaas: de politie van Oss heeft laten weten dat er daar óók een horrorclown actief is. De mafketel in kwestie liep met een hamer en mes te zwaaien in de buurt van het Elzeneind Park in die stad.
In een Facebook-post probeert de politie van Oss de horrorclown in kwestie te overtuigen om hiermee te stoppen:

"Kennelijk vindt u het grappig of leuk om mensen de schrik van hun leven te bezorgen. Voor de veiligheid van omstanders, en onze eigen veiligheid, zullen wij u mogelijk benaderen met onze geweldsmiddelen. Met alle mogelijke gevolgen van dien. Wij willen deze situaties voorkomen en wij willen u dringend adviseren direct met uw ‘grappige’ acties te stoppen."

Ik zou zeggen: benader deze gek niet "mogelijk" met geweldsmiddelen, maar doe dat zonder meer. Deze horrorclowns zijn gewapend. Je weet nooit of ze die wapens uiteindelijk al dan niet willen gebruiken. Daar komt bij dat dit soort types vaak steeds verder gaan. Het is wachten op een horrorclown die wél iemand neersteekt omdat het 'schrik aanjagen' hem niet meer ver genoeg gaat en hij daar geen 'adrenaline rush' meer van krijgt.
Daarom moeten dit soort types gewoon keihard worden aangepakt. Als zo'n horrorclown betrapt wordt dient de politie hem gewoon neer te knuppelen of zelfs neer te schieten. Moet je maar niet met een mes, een hamer of een kettingzaag zwaaien en vrouwen en kinderen achtervolgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten