Deze pestkop van een opa heeft het op zijn eigen kleindochter gemunt

vlcsnap-2016-10-17-17h10m54s124
Foto: Screenshot The Maltbie Bunch / Facebook

Sommige opa’s zijn ook echt verschrikkelijk!

Arm kleinkind. Probeert met een tomeloze inzet om de tomaatjes telkens maar te verplaatsen van de slaschaal naar de witte bak. Maar telkens wanneer ze denkt dat ze het laatstje tomaatje te pakken heeft, verschijnt er op magische wijze ineens weer een nieuwe in de bak. Hoe kan dat? Die lieve, lachende opa zou er niets mee te maken hebben….toch?

En dan vertellen ze dat kinderen de grootste etterbakken zijn, hè? Nou mooi niet. Een vos verliest namelijk wel z’n haren (of doet daar een pet overheen), maar niet z’n streken. Deze tomatenverduisterende grootvader laat dat nog maar eens duidelijk zien. Wat een pestkop!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!