Islamitische geleerde: 'Joden leven op het bloed van niet-joden'

Geen categorieokt 24 2016, 14:00
Uw dagelijkse portie antisemitisme van een radicaal-islamitische 'geleerde.'
Toen hij de gelegenheid kreeg om zijn gedachten te delen met het publiek van Al-Aqsa TV, de zender van Hamas, greep de Palestijnse islamitische geleerder Wael Al-Zarad die kans met beide handen aan... om weer lekker wat antisemitische denkbeelden te spuien.
Volgens Al-Zarad is het de heilige opdracht van de Palestijnen om "de hand van de bezetting" af te hakken en "de vuile joden" die 'als een kanker naar ons land zijn gekomen' van de aardbodem te vegen. "De hele wereld kent geen vrede door deze mensen die op het bloed van anderen leven... die hun wapens overal verkopen, en bewust onrust veroorzaken in andere landen."
De opperantisemiet, die helaas grote invloed heeft op het denken van Palestijnen, ging verder:

"Dag in dag uit, lijdt de hele wereld en zeker ons volk onder het wangedrag van deze kleine en lelijke bende -- het gezicht van de joden. Elke dag worden hun pikzwarte en onderdrukkende natuur duidelijker zichtbaar. Zij zijn het die de eer van vrouwen ondermijnen en bloed vergieten. Zij zijn het die onze bronnen en bezittingen stelen. Ze bezetten ons land en dat van de moslims 70 jaar geleden, en gaan daar nog steeds mee door."

Lekker tolerant allemaal, maar meneer de haatprediker was nog lang niet klaar:

"Nadat ze verspreid waren over de hele wereld kwamen ze van overal naar ons land en bezetten het doordat de moslims niet opletten en niets deden. Sinds mensenheugenis zijn moslims bezig met hun eigen zaken, terwijl wij deze mensen hebben moeten confronteren en in ons eentje de verspreiding van hun slechtheid hebben beperkt. We zijn helemaal aan ze overgeleverd, ze hebben ons ontwapend, waardoor we alleen onze moed nog hebben om ons te verzetten."

Blijkbaar is Al-Zarad niet op de hoogte van de terroristische activiteiten van allerlei Palestijnse organisaties. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Zijn teksten maken duidelijk dat hij die groepen immers blind steunt. 'Jeuh, meer dode joden!' Altijd leuk. Toch?
Wat Al-Zarad betreft wél ja:

"Het is aan ons om de hand van de bezetting af te hakken -- niet alleen in Palestina maar ook in de rest van de wereld. Deze bezetters, die naar ons land zijn gekomen, zijn als een kanker. Ze verspreiden hun kwaad en slechte vingers [red.: huh?] in alle landen. Als Allah het wil gaan we hen in hun eigen land bestrijden, in de naam van de natie. We gaan hun handen afhakken in alle Arabische landen. Bij God, de hele wereld kent geen vrede door de vuiligheid van dit volk dat op bloed leeft, van dit volk dat alleen leeft om lichaamsdelen verspreid op de grond te zien liggen, van de vuiligheid van hen die alleen maar leven om chaos en onrust te veroorzaken, die alleen maar leven om de bezittingen van anderen te roven. Hun dag zal komen, als Allah het wil, is die dag nabij."

Hier de video:
Kan een lid van politiekcorrect links mij vertellen hoe Israël ooit echt vrede kan sluiten met dit soort types?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten