Mensenhatend DENK gaat full-GroenLinks, walgt ervan dat er meer Nederlanders komen

Geen categorieokt 27 2016, 17:00
Nederland vergrijst, dus lijkt het een goed teken als er meer mensen geboren worden om onze ouderen op een degelijke manier te kunnen onderhouden. Pandaknuffelaar Kuzu denkt daar echter heel anders over.
Afgelopen week werd bekend dat de PvdA wel wat zag in een fractiefusie met GroenLinks na de verkiezingen van maart aanstaande. GroenLinks wil daar vooralsnog weinig van weten, en terecht: er dient zich namelijk een veel betere kandidaat aan voor een dergelijke fusie. Alsof DENK nog niet de moraalridder van de linkse flank was, gaan ze nu volop inzetten op een zo destructief mogelijk beleid waarbij het welzijn van de mens alles behalve op nummer 1 staat. Sterker nog, de DENK'ers zien de Nederlandse bevolking het liefst krimpen, zoals dit citaat uit een bericht op Facebook van vandaag meer dan duidelijk maakt:

Terwijl we als mensheid technologisch vooruitgaan, blijft de populatie groeien en gaat de natuur achteruit.
Wanneer komt daar een einde aan?

Ja, het is een verschrikkelijk probleem dat er meer mensen op deze wereld komen, zélfs nu we meer technologische mogelijkheden hebben. Het is interessant om te zien hoe er hier een tegenstelling gecreëerd wordt, terwijl er juist sprake is van oorzaak-gevolg. De wereldbevolking stijgt niet ondanks onze technologische vooruitgang DENK - zij groeit juist dankzij dit alles!
Toch levert deze partij liever in op het welzijn van onze bevolking - en onze ouderen in het bijzonder - dan op dat van een aardbol. Zo zwart-wit is het echter niet eens: juist die technologie kan ervoor zorgen dat het en-en wordt met mens en natuur. Wanneer je dan echter toch voor de keuze staat, lijkt het me wel zo logisch dat je voor je 'eigen soort' kiest: bomen- en dierenwelzijn is leuk, maar niet ten koste van dat van mensen. DENK slaat echter helemaal het linkse pad op, en vergeet graag dat ze in maart geen stemmen van panda's maar mensen moeten zien te verdienen.
Interessant genoeg weet Kuzu altijd wél partij voor zijn eigen volk te kiezen als hij de keuze heeft tussen het steunen van persvrijheid en vrijheid van meningsuiting in het algemeen enerzijds, en de repressieve dictatoriale neigingen van president Erdoğan anderszijds. En dat terwijl dat eigenlijk een veel moeilijkere keuze is: we zijn niet allemaal Turks of Nederlands (of soms juist allebei), maar wel allemaal mens. Hoewel ik dat in het geval van de mensenhatende DENK'ers soms ernstig begin te betwijfelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten