sylvana

Sylvana Simons draait weer door: Jan Roos is een knuffelnazi!

Geen categorieokt 30 2016, 16:11
De DENK-politica is zelf snel op haar teentjes getrapt, maar deinst er niet voor terug om anderen voor rotte vis uit te maken.
Sylvana Simons zegt zich met DENK in te willen zetten tegen de "verharding, verrechtsing en verruwing" van Nederland en het Nederlandse politieke debat. Vooralsnog lijkt het er echter op dat Sylvana zelf geen enkel probleem heeft met harde, ruwe uitspraken richting haar politieke tegenstanders. Zelf was ze onthutst nadat presentator Johan Derksen een flauwe grap maakte – ze wil hem zelfs dwingen tot een discriminatiecursus.
Tegelijkertijd gebruikt Sylvana zelf keiharde bewoordingen om andere politici aan te duiden. Zo deelde ze een artikel van het blog "FrontaalNaakt" van Peter Breedveld, waarin VNL-lijsttrekker Jan Roos wordt uitgemaakt voor "racist", "geweldpleger" en "knuffelnazi". Het artikel hangt werkelijk aan elkaar van beledigingen, ongefundeerde uitspraken en zelfs regelrechte leugens. Volgens Breedveld is Jan Roos zelfs erger dan salafistische haatpredikers.
schermafbeelding-2016-10-30-om-16-02-04
Breedveld schrijft onder andere:

Roos is een racist, een seksist, een antisemiet, een homohater, een eerste klas douchebag, een ongelofelijke hufter die mensen bedreigt en intimideert, maar in NRC lezen we dat-ie zo van vogeltjes houdt.

Dat Peter Breedveld niet serieus moet worden genomen, is al langer bekend. Zo maakte hij ooit ook DDS-redacteur Tim Engelbart uit voor nazi – kennelijk is dat de favoriete belediging van de FrontaalNaakt-schrijver. Het is bovendien nogal ironisch dat hij Jan Roos zonder reden uitmaakt voor geweldpleger, terwijl hij zelf een raadslid in het gezicht mepte. Ook riep hij de VN op om troepen naar Nederland te sturen om PVV'ers neer te schieten.
Dat Sylvana Simons een stuk van zo iemand deelt en erbij zet dat ze het er volledig mee eens is, is echt beneden alle peil. Een artikel vol met leugens, laster en beledigingen. Is dit het "fatsoen" waar Sylvana zich voor wil inzetten? Is dit hoe Sylvana de "verharding" en de "verruwing" wil bestrijden? Of wil Sylvana een Nederland waarin haar tegenstanders de mond wordt gesnoerd, terwijl zij en haar linkse vriendjes wél de grofste beledigingen mogen inzetten tegen iemand als Jan Roos?
DENK en Sylvana Simons beweren een einde te willen maken aan de zogeheten "dubbele maat". De uitlatingen van Breedveld waar Sylvana zich achter schaart, bewijzen eens te meer dat die dubbele maat vooral voor DENK zelf geldt: zelf met de ergste beledigingen strooien, maar zielig doen als iemand een nare opmerking over DENK maakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten