Walgelijke Trump-aanhangers gebruiken geheimtaal om racistische uitingen te camoufleren

Geen categorieokt 04 2016, 19:00
Eén ding moge duidelijk zijn: de presidentiële campagne van Donald Trump en racistisch tuig zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Toen Donald Trump enkele maanden geleden weigerde om KKK-leider David Duke publiekelijk op een zijspoor te zetten, wisten we eigenlijk al hoe laat het was: alhoewel Trump vlak langs het randje van racisme scheert (doch er niet overheen gaat), hebben vele aanhangers van de Republikeinse presidentskandidaat een stuk minder moeite met het uitslaan van de meest vuile racistische troep die er maar bestaat.
Deze fascistjes (zelf noemen ze zichzelf "alt-right") weten echter dondersgoed dat ze bezig zijn met het verkondigen van haatdragende en discriminerende rotzooi. Dus hebben ze vanaf nu een manier verzonnen om te kunnen praten over hun blank-nationalistische walhalla zónder dat de Twitter- en Facebook-politie hun accounts deactiveerd. Het enige wat ze hoeven doen is de naam van enkele groepen waar ze vanaf willen vervangen met namen van technologiebedrijven. Ook groepen zoals homo's, Democraten, Republikeinen en transseksuelen krijgen andere naampjes opgeplakt om eenvoudiger te kunnen spreken over wijzen om ze uit te roeien.
De volledige lijst met de fascistische 'koosnamen' is deze:
[caption id="attachment_148746" align="aligncenter" width="531"]Bron: Reply All. Bron: Reply All.[/caption]
Een "gook" is een grof scheldwoord voor mensen uit het oosten van Azië, trouwens. En dat rijtje met bijnamen levert dan dit soort walgelijke tweets op:
walgelijketweetsEn het is geen kwajongensgedrag. Dit is gewoon antisemitisme waar Hitler z'n vingers nog bij zou aflikken:
antisemistisme
De actie is begonnen op het racistische Trump-bolwerk 4chan, waar men "Operation Google" is begonnen om niet van social media afgekickt te worden. Facebook is namelijk opgezet door "Skype" Mark Zuckerberg, dus dat zegt kennelijk genoeg:

"Welp, while Operation Google is underway, we will officially try not to get ourselves banned for ‘Hate Speech’.

‘(Because Mark Zuckerberg is a Skype-Google who ban meme page for almost no reason).

‘We will officially be named Bings, who just like the search engine, is trash. But don’t worry, we will survive as Bings and I promise you, I will guide you through this dark time."

Inderdaad: donkere tijden met deze idioten.
Waardeer jij de artikelen op De Dagelijkse Standaard, volg ons dan op Twitter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten