GeenPeil voert campagne: VVD, PvdA en D66 moeten kapot

Geen categorienov 01 2016, 10:00
De eurofielen moeten bij de eerstvolgende verkiezingen afgestraft worden voor hun verraad.
Dat vind ik niet alleen, maar de heren en dames van GeenPeil óók. De organisatie die achter het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne zit is het hypocriete gezever in Den Haag meer dan zat en heeft officieel de oorlog verklaard aan VVD, PvdA en D66.
In hun aankondiging schrijven de GeenPeilers:

Meer dan een half jaar na 6 april wachten we nog steeds op een antwoord op de uitslag. GeenPeil laat zich niet piepelen. Het wordt tijd voor een voorjaarsoffensief. We gaan opnieuw campagne voeren.

De reden voor de aankondiging is Mark Ruttes recente gedraai wat betreft de uitslag van het referendum. Zoals wij gisteren (en vandaag) berichtten wil hij het verdrag wijzigen en daarna alsnog ondertekenen. Zoals ik eerder vandaag al schreef:

Dit is geen “huzarenstukje,” maar een goedkope poging om de democratie af te schaffen — of in ieder geval te negeren. Volgens Rutte neemt hij de belangrijkste bezwaren van het ‘tegen’ kamp weg. Leuk. Het is alleen niet aan hem om dat te bepalen.

Aan wie dan wel? Aan de kiezer, natuurlijk.

Rutte verraadt de kiezer echt, en hij krijgt daarbij hulp van Alexander Pechtold, ironisch genoeg de leider van een partij die opgericht werd om het democratische gehalte van het politieke systeem te vergroten. Blijkbaar heeft D66 die denkbeelden definitief in de prullenbak gegooid. Alles wordt geofferd op het altaar van de eurofilie.
Dat is totaal en compleet onacceptabel.
In kleine kring had ik al eerder gezegd tegen vrienden, collega's en familieleden dat ik deze verkiezingscampagne hard campagne zou voeren tegen het kabinet Rutte II, de daarbij betrokken partijen, en de partijen die het kabinet in het zadel hebben gehouden. Dat betekent eerst en vooral dus tegen PvdA, VVD en D66. Die drie clubs moeten allemaal kapot.
Daarom onderschrijf ik de campagne van GeenPeil volkomen en roep ik onze lezers (de afgelopen maand weer meer dan één miljoen uniek, 1,5 miljoen bezoeken en totaal, en 2,3 miljoen pageviews: DDS telt dus mee) op om de campagne van GeenPeil te steunen door geld te doneren via hun crowdfundpagina of rechtstreeks op NL59INGB 0007 1797 71 tnv Stichting GeenPeil, Amsterdam. Daarnaast verzoek ik DDS'ers dringend om zich aan te melden als vrijwilliger.
Bij het referendum over het onzalige associatieverdrag met Oekraïne slaagden GeenPeil en de rest van het Nee-kamp erin om maar liefst 4,1 miljoen kiezers naar de stembus te krijgen. Als we dat kunstje herhalen door die miljoenen mensen zo ver te krijgen om niet op D66, PvdA en VVD te stemmen gaan al die partijen volgend jaar maart fors verliezen. Laten we onze krachten bundelen en samen ten strijde trekken -- alle praatjes over concurrentie van websites zetten we de komende vier maanden in de ijskast.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten