ISIS lacht: Duitsers bouwen AZC per ongeluk naast jihadmoskee, bezoekersaantallen exploderen

Geen categorienov 03 2016, 18:00
Een uiterst pijnlijke fout heeft ervoor gezorgd dat in het Duitse Frankfurt am Main waarschijnlijk nog meer kansenparels definitief gehersenspoeld zijn door de lokale haatimam.
Oh, wat is het asielbeleid in Europa toch een daverend succes! Niet alleen later we veel te veel mensen binnen waarvan we geen flauw idee hebben wie ze nou eigenlijk zijn - nee, we helpen ze ook nog meteen een handje bij het vernietigen van onze samenleving. Het leek de Duitse vluchtelingenorganisatie wel een goed plan om een asielzoekerscentrum tegenover een moskee te bouwen. Handig, dan hoeven ze niet zo ver te lopen, vijf keer per dag. Helaas hadden de bedenkers van dit geniale plan er niet aan gedacht om eens wat informatie op te zoeken over deze moskee, de Abu-Hanifa-moskee. Hadden ze dat wel gedaan dan hadden ze al snel afgezien van hun bouwplannen: de imam van de moskee blijkt namelijk al tijden onderzocht te worden omdat hij regelmatig haat zou prediken tijdens zijn diensten.
Het zou hier ook niet gaan om je standaard huis-tuin-en-keuken-haatimam. Nee, imam Said Khobaib Sadat zou de jongeren in zijn wijk actief hebben aangemoedigd om zich bij de jihad in Syrië (lees: ISIS) aan te sluiten, en helaas doet hij dat met veel succes. Al vele jongeren uit de buurt zouden inderdaad afgereisd zijn naar Syrië en Irak om daar de gruwelijkste dingen te doen. En wie denkt dat die lui dan in ieder geval ver van ons vandaan zitten, heeft het helaas ook goed mis: volgens de politie bestaan de vaste bezoekers van de moskee nog steeds uit "Syriëterugkeerders, ISIS-sympathisanten en ISIS-rekruteerders" die "de Duitse grondwet niet erkennen". Oftewel: extremisten die de Sharia hier vandaag nog zou invoeren als ze daartoe de kans zouden krijgen.
En die kans komt steeds dichterbij, door onze eigen stommiteiten. Volgens berichten uit de wijk bezoeken de 74 bewoners van het asielzoekerscentrum opvallend vaak de moskee, en zijn er tekenen dat ze al radicaliseren. Toch kan niemand hen verbieden daar hun geloof te belijden, doordat het onderzoek naar de haatimam nog loopt en er dus nog niets 'bewezen' is. Ja, wederom gebruiken dit soort mensen onze eigen systemen tegen ons om hun eigen, duistere doelen te behalen.
Hoe diep moeten we ons eigen graf graven voordat we er definitief ingeduwd worden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten