Lachen jongens! Johan Vlemmix doet mee aan de verkiezingen

Geen categorienov 29 2016, 12:00
Hij gaat het weer proberen met zijn Partij Zonder Toekomst. Oh, pardon,ik bedoel natuurlijk: de Partij van de Toekomst (PvdT). Een onschuldige slip of the tongue fingers, echt waar.
https://twitter.com/JVlemmix/status/780423173028405248?ref_src=twsrc%5Etfw
Op Twitter laat Johan Vlemmix dat hij weer mee zal doen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Ja, ja, meneer de ondernemer en optimist pur sang heeft zijn politieke ambities écht nog niet in de ijskast gezet. Natuurlijk is het alle andere mensen al jaren duidelijk dat zijn Partij van de Toekomst (PvdT) niet gaat presteren, maar ja, dat betekent niet dat Vlemmix niet wat plezier mag maken. En dus gaat hij het gewoon weer proberen.
Opvallend genoeg is Vlemmix' op de toekomst gerichte partij eerst en vooral bezig met... het verleden:

"We willen alle dingen die in Nederland zijn veranderd de afgelopen jaren en die alleen maar ellende hebben opgeleverd terugdraaien."

Hij gaat verder:

"Onze partij wil Nederland naar een gezonde toekomst leiden door terug te grijpen op het verleden."

En met het "verleden" bedoelt hij dan natuurlijk het gefaalde en onbetaalbare socialistische beleid van de ouderwetse knetterrode leiders van de PvdA. Zeg maar: de mensen die Nederland bijna kapot hadden gemaakt voor de Fortuyn-revolutie in alle hevigheid losbarstte aan het begin van deze eeuw.
Kortom, deze partij gaat echt niets voor elkaar krijgen en dat is bijzonder goed nieuws. Natuurlijk is het wél leuk dat Vlemmix het weer probeert. Zo hebben we de komende maanden toch nog iets om te lachen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten