Landverraders PvdA zwaaien met Marokkaanse vlag bij tweede lijsttrekkersdebat

Geen categorienov 19 2016, 15:00
Doet de PvdA mee aan de Marokkaanse verkiezingen?
En ik maar denken dat de PvdA een echte Nederlandse partij is die meedoet aan de Nederlandse verkiezingen. Blijkbaar is dat je reinste flauwekul. Waarom zouden onze sociaaldemocratische vrienden anders met een Marokkaanse vlag zwaaien?
https://twitter.com/RoderikvGrieken/status/799940105771347968
Zoiets onzinnigs heb ik nog nooit gezien. Dat Hind trots is op haar culturele en etnische afkomst, prima, maar waarom betrek je dat in vredesnaam bij een debat voor het lijsttrekkerschap van een Nederlandse politieke partij? Het slaat volstrekt nergens op... en toch is dat precies wat Hind en haar matties doen.
Nou ja, misschien heb ik het helemaal mis. Wellicht valt er best wat te zeggen voor het idee dat de PvdA eerder bezig is met het behartigen van de belangen van Marokkanen dan van Nederlanders. Wanneer was de laatste keer dat die partij iets voor jou en mij deed? Ik kan het me niet herinneren. De enige keer dat ze aan ons dachten was bij het kwartje van Kok, en dat was alleen maar bedoeld om ons nog meer uit te knijpen. Want ja, wat de PvdA betreft is dat het enige waar de autochtoon goed voor is.
Oh sorry, schreef ik nou echt "autochtoon"? Mijn fout! Ik was even vergeten dat we die term tegenwoordig ook al niet meer mogen gebruiken. Ik bedoelde dan ook: 'de Nederlander van authentiek Nederlandse afkomst.' Of is dat ook weer racistisch of zelfs nazistisch?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten