Nederlandhater Sylvana Simons huilt om verdediging Zwarte Piet: 'Ik dacht dat het niet gekker kon!'

Geen categorienov 13 2016, 11:00
Onze nationale raddraaier, lezers kennen haar ongetwijfeld als Sylvana Simons, doet huiliehuilie op Facebook.
Sylvana Simons voert al tijdenlang een oorlog tegen alles wat Nederland Nederland maakt. Ze heeft een ongelooflijke grote hekel aan onze cultuur; alles moet wat haar betreft kapot. Zwarte Piet zou racisme zijn en dus afgeschaft moeten worden. Alle blanke Nederlanders zijn racisten. En ga zo maar door.
Door haar acties heeft ze ervoor gezorgd dat weldenkend Nederland eindelijk roept: 'Genoeg is genoeg.' De afgelopen dagen hebben we gezien dat 90% van ons land gewoon terugvecht tegen dit soort zelfhaat en er niets te maken mee wil hebben. Wij zijn Nederlanders en we zijn daar trots op ook. Er is helemaal niets mis met patriottisme of het hebben van respect voor de eigen cultuur.
Ironisch genoeg vindt Sylvana dat knettergek. Ja, ja, opeens maakt ze zich ernstig zorgen over de polarisering in de samenleving en de boze reacties die het gevolg zijn op háár acties:
https://www.facebook.com/sylvana.simons/posts/1434614413217224
Je kunt grienen wat je wil, Sylvana, maar je hebt dit echt over jezelf afgeroepen. Dacht je nou werkelijk dat de rest van het land stil zou blijven zitten terwijl jij ons dag in, dag uit beledigt? Ging je er werkelijk van uit dat we je onze cultuur zonder slag of stoot zouden laten afschaffen?
Blijkbaar wel.
Nou, jammer dat ik je moet teleurstellen, beste Syl, maar zo werkt het dus niet. Racisme-roepende Hollandhaters als jij hebben dit helemaal aan jezelf te danken. Je kunt onze cultuur en tradities niet de oorlog verklaren en er dan vanuit gaan dat wij dat zomaar even accepteren.
In plaats van huiliehuilie te doen op Facebook moeten Sylvana en haar vrienden maar eens goed naar zichzelf kijken. Zij zijn het die hele bevolkingsgroepen tegen elkaar uitspelen en miljoenen Nederlanders geheel onterecht afschilderen als racisten pur sang. Dat wij daarop reageren is niet "gekker dan gek," maar volstrekt logisch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten