Stelende asielzoekers zetten Groningen op stelten

Geen categorienov 15 2016, 11:00
Culturele verrijking: heerlijk he?
De burgemeester van Groningen -- één van de meest rode steden van Nederland -- heeft het helemaal gehad met de asielzoekers die tegenwoordig in zijn stad wonen. Niet omdat hij een enorme racist is (wat Sylvana Simons en co. ongetwijfeld zullen roepen), maar omdat de asielzoekers in kwestie iedereen -- links en rechts -- bestelen.
Opmerkelijk genoeg komen veel van de "asielzoekers" volgens het Dagblad van het Noorden uit Marokko. Ja, dat lees je goed: blijkbaar is dat nu ook een land waar 'vluchtelingen' massaal vandaan komen. Deze mensen zijn natuurlijk alles behalve asielzoekers: het zijn gelukszoekers. Gouddelvers die denken dat ze hier gratis en voor niets lekker kunnen plunderen.
Burgemeester Peter den Oudsten heeft daar wel genoeg van:

"Hoewel het niet in alle gevallen om mensen uit het buitenland gaat, is de toename daar wel aan te wijten. Een ernstig verschijnsel en een hoogst ongewenste ontwikkeling."

Chapeau voor deze burgemeester die lak heeft aan de politieke correctheid en het criminele beestje gewoon bij zijn naam noemt.
Omdat de situatie zo uit de hand loopt eist Den Oudsten van het kabinet dat het criminele 'asielzoekers' uit veilige landen onmiddellijk deporteert. Geen gek idee, natuurlijk. Sterker nog, het kabinet had hier al lang mee moeten beginnen. Dit soort tuig heeft geen enkele goede reden om in Nederland te zijn. Ten eerste zijn ze in Marokko helemaal niet in gevaar, en ten tweede verpesten ze de boel in ons land. Waarom zouden wij dat laten gebeuren?
Pak ze op, veroordeel ze, en zet ze uit. Niets geen tolerantie meer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten