Video: zieke alt-right bijeenkomst van Trump-fans bewijst dat het vuile neo-nazi's zijn

Geen categorienov 22 2016, 10:00
"Heil Trump, Heil Ons Volk, Heil De Overwinning!"
Richard Spencer, de man die bekendstaat als de grondlegger van de alt-right beweging in Amerika, gaf onlangs een speech voor een groep ideologiegenoten. De inhoud van zijn speech, en het gedrag van zijn fans, is werkelijk schokkend.
screen-shot-2016-11-22-at-11-45-33
Spencer begon zijn speech met een idiote geschreeuwde slogan: "Heil Trump, Heil Ons Volk, Heil De Overwinning!" De rechterarmen van zijn alt-right vrienden in het publiek gingen meteen de lucht in. De Hitlergroet was terug, maar dan met een kleine aanpassing: Heil Trump in plaats van Heil Hitler.
Nadat deze slogan zijn publiek wakker maakte ging Spencer door. Hij legde uit wat zijn visie op Amerika is -- en op de toekomst van dat land. Kort gezegd: het is ronduit beangstigend.
screen-shot-2016-11-22-at-11-49-00
"Voor ons is het veroveren of sterven!" aldus Spencer. Vervolgens had hij het één en ander te zeggen over de mainstream media of, zoals hij ze bewust in het Duits noemde: de "lugenpresse." De leugenpers, dus. In de ogen van veel alt-right mafketels zijn de meeste journalisten en columnisten joods. Spencer probeerde dat er nog maar eens in te wrijven:

"Het is niet alleen dat ze links en cuckservatives [een term die de alt-right het afgelopen jaar gebruikte voor principiële conservatieven, waaronder ondergetekende] zijn, het is niet alleen dat velen echt oliedom zijn. Sterker nog, je moet je wel afvragen of deze mensen eigenlijk wel mensen zijn. Misschien zijn het zielloze Golem [volgens de joodse mythologie een figuur dat een menselijke vorm en leven heeft gekregen, en vervolgens blind de wil moet uitvoeren van zijn meester] die aangestuurd worden door een donkere kracht die ze dwingt om de talking points van John Olliver te herhalen."

Knettergek natuurlijk, maar meneer de neo-nazi / alt-right-leider was nog lang niet klaar:

"Blank zijn betekent dat je ambitieus bent, een kruisvaarder, een avonturier, en een veroveraar. Wij bouwen, wij produceren, wij ontwikkelen ons. En wij herkennen de grootste leugen van de moderne Amerikaanse rasrelaties: wij exploiteren andere groepen niet, wij hebben totaal geen voordeel van hun aanwezigheid. Zij hebben ons nodig, maar andersom absoluut niet."

In de rest van zijn toespraak noemt Spencer blanken vervolgens ook nog even "kinderen van de zon," wat toch opmerkelijk is aangezien blanken juist minder lang in de zon kunnen zitten dan mensen met een andere huidkleur. Maar goed, dat geheel terzijde.
Hoe dan ook, je zou denken dat Spencer het allemaal niet erger kon maken, maar hij was nog lang niet klaar:

"Wij [red.: blanken dus] waren nooit bedoeld om te smeken voor morele bevestiging bij de meest walgelijke creaturen die ooit rondgelopen hebben op deze aarde. Wij waren bedoeld om alles te veroveren, om alles te overwinnen, omdat dat normaal en natuurlijk is voor ons!"

Ook had Spencer het één en ander te zeggen over de reactie van 'de pers' op Trumps overwinning:

"De pers heeft duidelijk besloten om nog feller oorlog te voeren tegen de legitimiteit van Trump en het voortbestaan van 'blank Amerika.' Maar ze openen echt de deuren voor ons."

Wat 'ons' wil moge duidelijk zijn:

"Tot een generatie geleden was Amerika een blank land, ontworpen voor onszelf en onze nazaten. Het is onze schepping, onze erfenis, en het behoort ons toe."

Met andere woorden, Spencer en zijn alt-right maatjes willen Amerika in een "blank land" veranderen waar mensen met een andere huidkleur niet welkom zijn en zelfs als minderwaardige "creaturen" (zoals hij het verwoordde) behandeld worden. Daarbij richt hij zich natuurlijk op Afro-Amerikanen en Hispanics, maar eerst en vooral op joden, die hij als de grote vijand ziet.
Nu vragen oplettende lezers zich wellicht af waarom wij en grote Amerikaanse media zoveel aandacht besteden aan Spencer. Het antwoord is simpel: Spencer wordt beschouwd als de oprichter van de alt-right beweging, dat is de beweging die Trump vanaf dag één fanatiek steunde. Het zijn Spencers aanhangers die critici van Trump al meer dan een jaar lang lastigvallen op Twitter en hen (ons) wegzetten als 'cucks,' 'jodenliefhebbers,' 'rasverraders,' en meer. Zij hebben de kastanjes steevast uit het vuur gehaald voor Trump... en hij heeft ze beloond door ze regelmatig te retweeten. Daardoor hebben deze mensen nu meer volgers dan ooit en is hun impact dus ook groter.
En dat is niet alles. Steve Bannon, die de campagne van Trump in de laatste maanden leidde en nu officieel benoemd is tot Trumps Politieke Strateeg, is ook de man achter Breitbart.com. Nou ja, hij verving Andrew Breitbart -- de oprichter -- toen die helaas op veel te jonge leeftijd overleed. Breitbart zelf was echt een conservatief, maar Bannon is veel extremer. De laatste anderhalf jaar heeft hij bewust een band opgebouwd met de alt-right beweging van Spencer. Onder zijn leiding noemde Breitbart Spencer "de leidende intellectueel" achter de alt-right. Vervolgens noemde Bannon Breitbart.com zelf in augustus "hét platform voor de alt-right."
Kortom, Bannon -- die een grote rol speelde in Trumps campagne en die nu zijn Politieke Strateeg is -- noemde de man die je in de video hieronder ziet de intellectuele leider van de alt-right en noemde zijn eigen website vervolgens hét internetplatform voor het gedachtegoed van die beweging. Op zijn beurt heeft Spencer ook laten weten behoorlijk onder de indruk te zijn van Bannon én Trump. Zo zegt hij dat "de blanke identiteit" ten grondlag ligt aan de alt-right beweging, maar ook aan de Trump-beweging, "ook al willen veel Trump-kiezers dat misschien niet hardop zeggen."
Dit zijn werkelijk heel zieke mensen en hun invloed wordt alleen maar groter. Een kind zal nog begrijpen dat dit bijzonder zorgwekkend is. Als één beweging kapot gemaakt moet worden dan is het de alt-right. In plaats daarvan voelen deze racistische gekken zich machtiger dan ooit... en zijn ze dat misschien ook nog wel.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/11/gore-nazis.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten