Walgelijke Zwarte Piethaters willen Sinterklaasfeest in Ahoy zondag verpesten

Geen categorienov 26 2016, 18:00
Want stel je voor dat miljoenen Nederlanders gewoon een leuke, gezellige tijd hebben. Dat kunnen deze professionele racismeroepers natuurlijk absoluut niet accepteren.
Het anti-Zwarte Pietcontingent heeft plannen voor de zoveelste protestactie om ons mooie Sinterklaasfeest te verpesten. In een persbericht zeggen de professionele racismeroepers dat ze hun demonstratie doorzetten bij het grote Sinterklaasfeest in Ahoy. Want stel je voor dat talloze Nederlanders een leuke, gezellige tijd hebben. Dat kan en mag natuurlijk niet in deze tijd, zeker niet als die mensen wit zijn.
De reljongeren (zo zie ik deze activisten) 'beloven' dat het een "krachtige manifestatie" wordt met onder meer muziek en, hoe kan het ook anders, toespraken. Ja, ja, dat hakt er wel even in. "We maken hierbij gebruik van ons grondrecht zoals vernoemd in artikel 9 van de Nederlandse grondrecht!," aldus de activisten.
Natuurlijk is dat nogal ironisch. Deze mensen hebben immers een hekel aan alles waar Nederland voor staat, maar opeens houden ze blijkbaar wél van onze grondrechten; rechten die het gevolg zijn van onze mooie judeo-christelijke cultuur waarin het individu centraal staat.
De reden dat het contingent afreist naar Ahoy? Daar is morgen het grote Club van Sinterklaas-feest. Daarbij zijn natuurlijk ook Zwarte Pieten aanwezig.
The horror!
Daarom gaan deze onvriendelijke kneusjes dus op pad.
Ongelooflijk genoeg heeft de Rotterdamse burgemeester -- het gaat natuurlijk weer om een PvdA'er, namelijk de Marokkaanse-Nederlander Ahmed Aboutaleb -- zowaar toestemming gegeven voor dit protest. Om de mogelijke problemen enigszins te beperken heeft hij de groep te kennen gegeven dat ze geen folders mogen uitdelen aan ouders met kinderen, en dat ze alleen actie mogen voeren op het parkeerterrein van Ahoy.
De reactie daarop van de Nederlandhatende actievoerders?

"We gaan onze mening over racisme uiten op een vreedzame manier."

Met andere woorden, ze weigeren toe te zeggen dat ze zich aan de voorwaarden zullen houden.
Wat mij betreft is dat reden genoeg om de demonstratie alsnog te verbieden. Aboutaleb mag en kan het risico niet nemen dat deze zeurpieten het feest verpesten voor talloze kinderen die gewoon uitkijken naar een geweldige dag. Ook als ze zich wél aan de regels houden zou ik het protest trouwens verbieden, in ieder geval in de omgeving van Ahoy. Maar ga ergens anders met zijn tienen staan. Dat hoeft absoluut niet bij het feest zelf te zijn.
Maar goed, als je die toestemming dan wél geeft moet je als burgemeester ook hard zijn: of ze accepteren de voorwaarden en ze mogen doorgaan, of ze doen dat niet en moeten thuisblijven. Heel simpel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten