Angela Merkel 'rouwt.' Misschien dat ze de hand eens in eigen boezem moet steken?

Geen categoriedec 20 2016, 13:00
Het zal me ongetwijfeld niet populair maken bij politiekcorrect links en rechts (jaja, politiekcorrect rechts is helaas terug van weggeweest), maar als ik Duitser was zou ik Angela Merkel vertellen dat ze wel kan ophouden met 'rouwen.' Zonder haar desastreuze opengrenzen beleid was de aanslag van gisteren namelijk nooit gebeurde.
"Angele Merkel rouwt," kopt De Telegraaf. Jaja, de bondskanselier zette namelijk onder meer haar Facebookpagina op zwart. Dat hakt er wel in!
Daarnaast liet ze een officiële verklaring uitgaan:

"We rouwen om de doden en hopen dat de vele gewonden geholpen kunnen worden."

Kan Mutti Merkel plaats van "te rouwen" misschien een keer -- puur voor de verandering -- in actie komen? Duitsers (en Nederlanders trouwens ook) hebben helemaal niets aan dit soort holle frasen. Ze is er jarenlang voor gewaarschuwd dat haar opengrenzenbeleid levensgevaarlijk was en uiteindelijk zou resulteren in de dood van onschuldige burgers. Steeds weer lieten inlichtingendiensten weten dat terroristische organisatie de vluchtelingencrisis gebruikten om jihadisten naar Europa te smokkelen. En wat deed Merkel? Die zei doodleuk dat iedereen welkom was. Ja, ja, "wir schaffen das, da bin ich fest davon üverzeugt."
Nou, dat hebben onze oosterburen geweten. Ze werden overweldigd door een vloedgolf van nieuwkomers die helemaal niet goed gescreend konden worden. Het resultaat daarvan hebben we al meerdere keren gezien, gisteravond ook weer: aanslagen met grote aantallen slachtoffers.
Merkel kan haar krokodillentranen maar beter inhouden. Deze aanslag kon alleen maar uitgevoerd worden omdat zij weigert een normaal, rationeel immigratiebeleid te introduceren. 12 Duitsers hebben dat wanbeleid van de bondskanselier nu met hun leven moeten bekopen.
Is dat hard? Jazeker. Maar misschien dat het nu maar eens tijd is voor harde woorden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten