De VVD, PvdA, D66 en GroenLinks zijn een stel landverraders pur sang. In maart moeten we ze bestraffen

Geen categoriedec 21 2016, 13:00
Weg met deze eurofielen die onze nationale soevereiniteit in de uitverkoop doen om hun eurofiele machtsdroom te verwezenlijken.
Tijdens het debat in de Tweede Kamer over het associatieverdrag met Oekraïne -- waar wij Nederlanders eerder dit jaar tegen stemden -- diende de PVV een motie van wantrouwen in tegen Mark Rutte. Jullie premier -- niet de mijne, ik heb hem jaren geleden al naar huis gestuurd met een motie van wantrouwen -- legde de referendumuitslag namelijk naast zich neer. De PVV vond dat niet kunnen.
De nieuwe partij VNL (van Joram van Klaveren, Louis Bontes en Jan Roos) was het daar helemaal mee eens. Zij stemden dan ook voor de motie. Datzelfde gold voor 50Plus, de Partij voor de Dieren, de SP en het onafhankelijke Kamerlid Jacques Monasch. Alle andere partijen (ook het CDA dus wat echt ongelooflijk is) weigerden de motie te steunen.
Dat is met name zuur in het geval van GroenLinks, de PvdA en D66. Die partijen maakten zich in het verleden namelijk hard voor het referendum en deden net alsof ze de uitslag zouden respecteren. Dat blijkt dus niet zo te zijn. Niet alleen wilden ze de motie niet steunen, ze lieten gisteren ook nog eens weten voor het verdrag te zijn.
Het is geheel terecht dat VNL-leider Jan Roos daarom de vloer met ze aanveegt op Twitter:
https://twitter.com/LavieJanRoos/status/811332067166474241
Roos heeft natuurlijk honderd procent gelijk. Dit wangedrag van D66, PvdA en GroenLinks is volkomen onacceptabel. Ze beloofden om de uitslag van het Oekraïnereferendum serieus te nemen, maar dat blijkt nu dus een loze belofte te zijn geweest. Deze partijen hebben lak aan de mening van het Nederlandse volk. Als wij hun ideeën steunen, leuk, zo niet, dan zetten ze die alsnog door. Zij weten het namelijk beter -- wat 'het' ook precies is.
Het is dieptriest dat de Kamerleden van de partijen zich 'volksvertegenwoordigers' mogen noemen. Dat zijn ze namelijk helemaal niet. De enigen die ze vertegenwoordigen zijn de megalomanen in Brussel; mensen als Jean-Claude Juncker en Martin Schulz (de hooghartige voorzitter van het Europees Parlement).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten