Deze generaal wordt de nieuwe minister van defensie onder Donald Trump. Vijf geweldige uitspraken van hem op een rij

Geen categoriedec 02 2016, 20:21
Donald Trump wil generaal James Mattis benoemen tot minister van defensie. En dat is een fantastische keuze!
Deze week maakte president-elect Donald Trump bekend dat hij van plan is om generaal James Mattis te benoemen tot minister van defensie. Een opvallende keuze, want Mattis staat bekend om zijn keiharde uitspraken waarin hij zegt waar het op staat. "Politieke correctheid" komt niet voor in het woordenboek van deze gepensioneerde generaal, die zijn carrière begon in het Amerikaanse Marine Corps.
Generaal Mattis is in één woord legendarisch. Hij is een keiharde marinier, maar ook een zeer tactische generaal. Bovendien is hij zeer geliefd onder Amerikaanse militairen vanwege zijn grote inlevingsvermogen en betrokkenheid bij de soldaten. Maar de grootste reden dat Mattis zo geliefd is, is dat hij nooit aarzelt om keihard te zeggen waar het op staat. Vijf geweldige quotes op een rij!

1. “Laat zien aan de wereld dat er geen betere vriend is, en geen ergere vijand, dan een Amerikaanse Marinier."

2. "Er zijn jagers en er zijn slachtoffers. Door je discipline, slimheid, gehoorzaamheid en alertheid, beslis je zelf of je een jager bent, of een slachtoffer."

3. "Wees beleefd, wees professioneel. Maar zorg dat je een plan hebt om iedereen te doden die je ontmoet."

4. "Ik kom in vrede. Ik heb geen artillerie bij me. Maar ik smeek jullie, met tranen in mijn ogen: als je met me fuckt, dan dood ik jullie allemaal."

5. "Je gaat naar Afghanistan en daar vind je kerels die vrouwen jarenlang slaan omdat ze geen hoofddoek droegen. Weet je, dat soort gasten hebben toch geen mannelijkheid over. Dus het is echt geweldig om op ze te schieten. Het is eigenlijk best leuk om met ze te vechten weet je! Het is leuk om op ze te schieten. Ik hou van vechten."

Wat een man! Die heeft duidelijk geen probleem om te zeggen waar het op staat. Hopelijk is hij als minister van defensie net zo hard als in zijn uitspraken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten