Gaan we weer! Afghaanse 'asielzoeker' verkracht en vermoordt 19-jarig Duits meisje

Geen categoriedec 05 2016, 10:00
"Iedereen is welkom," riep Angela Merkel een jaar geleden tegen avonturiers uit het Midden-Oosten die graag naar Duitsland wilden verkassen. En dus kwamen ze.
De man die verdacht wordt van de moord op de 19-jarige Maria uit Duitsland blijkt -- niet schrikken! -- een 'asielzoeker' te zijn uit het Midden-Oosten. De 'vluchtelingen' in kwestie blijkt een Afghaan te zijn. En hij vermoorde Maria niet alleen, hij verkrachtte haar ook. Want ach, zo'n blanke, niet-islamitische vrouw verdient zo'n lot natuurlijk. Toch?
Zoals het AD uitlegt is dit bepaald niet de eerste keer dat allochtonen zich misdragen in Freiburg:

In de Zuid-Duitse stad Freiburg weten ze niet meer waar ze het moeten zoeken. De laatste maanden volgde de ene geweldsdaad na de andere, en dan nu dit. Het begint eind september, als een 13-jarig meisje wordt misbruikt door drie jongens, van wie er twee een migrantenachtergrond hebben. Half oktober wordt een dakloze doodgeslagen door buitenlanders. In de ochtend van 16 oktober vist de politie het lichaam van Maria Ladenburg uit de rivier de Dreisam. Ze is verkracht en daarna vermoord, het blijft lang onbekend wie de dader is. Twee weken later volgt de aanranding van twee vrouwen: de verdachten komen uit Gambia.

Oh ja, en dat is nog niet eens alles. In de eerste dagen van november steekt een andere Afghaanse 'vluchtelingen' iemand neer met een mes, en steekt een immigrant uit Georgië zijn neef dood. Vervolgens werd het lichaam van de 27-jarige Carolin G. gevonden. Zij was gaan joggen en kwam niet meer terug. Nu was dus duidelijk waarom: ze was op brute wijze vermoord.
Wat de 19-jarige Maria betreft is de verdachte een jongeman uit Afghanistan. Hij is vorig jaar naar Duitsland gekomen en woont momenteel bij een gastgezin. Dat gezin dacht dus een 'arme vluchtelingen' te helpen, maar haalde in feite een koelbloedige verkrachter en moordenaar in huis.
Ongelooflijk genoeg durft links in Duitsland nog steeds niet door te pakken. Zo roept de burgemeester van Freiburg mensen op om 'kalm te blijven' en vooral niet 'alle asielzoekers over één kam te scheren.' Het bewijst maar weer eens dat links -- of het nou in Nederland is of elders in Europa -- totaal van het padje is. Een normaal mens vindt het 't belangrijkste om onschuldige burgers te beschermen tegen psychopatische nieuwkomers, maar nee hoor, wat progressieven betreft is het grootste gevaar niet dat er nog een meisje verkracht en vermoord wordt, maar dat iemand misschien een keertje iets onvriendelijks zegt over een Afghaanse immigrant.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten