Gestoorde PVV-hater: deporteer PVV-kiezers naar gaskamers!

Geen categoriedec 02 2016, 18:00
De "wereldverbeteraar" plaatst ook een doodsbedreiging tegen Geert Wilders op Twitter.
Het is bekend dat Geert Wilders en zijn PVV door hun uitgesproken standpunten veel tegenstanders hebben. Dat mag - we leven in een vrij land. Sommige mensen gaan echter véél te ver in hun haat jegens Wilders en de PVV, en gaan daarmee zelfs de grenzen van de wet over. Case in point: PVV-hater Jeroen van Baardwijk. Deze zelfbenoemde "wereldverbeteraar" vindt dat alle PVV'ers moeten uitgeroeid, zo laat hij weten op Twitter.
schermafbeelding-2016-12-02-om-17-52-39
Deze gek noemt PVV'ers "neonazi's" maar ondertussen is hijzelf degene die oproept tot het vergassen van mensen in gaskamers. Hij is echt alle schaamte voorbij, blijkt ook uit deze tweet die hij over Geert Wilders plaatste:
schermafbeelding-2016-12-02-om-17-36-36
Geert Wilders tweette eerder vandaag dat hij alleen kan worden gestopt als hij wordt vermoordt. Deze Jeroen van Baardwijk ziet dat graag gebeuren, net als met Pim Fortuyn. Compleet ziek, dit soort uitlatingen, en eigenlijk is het naar om ze hier te herhalen. Toch geven deze uitspraken een inkijkje in de denkwereld van fanatieke Wilders-haters. Ze hebben zo'n ontzettende hekel aan de PVV dat ze tot alles bereid zijn - tot moord en doodslag aan toe.
Het is eigenlijk bizar dat deze man kennelijk los rondloopt op straat. Kan iemand hem tegen zichzelf in bescherming nemen? Mensen die dit soort bedreigingen uiten zijn niet alleen een gevaar voor Wilders en de PVV, maar voor onze hele democratie. Hoog tijd om het proces tegen Wilders te stoppen, en in plaats daarvan deze man voor de rechter te slepen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten