Jan Roos van VNL veegt de vloer aan met 'volksverlakker' Mark Rutte: 'Hij bedriegt ons weer!'

Geen categoriedec 17 2016, 15:00
"De zogenaamde deal die Mark Rutte maakte in Brussel om alsnog het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne te kunnen ratificeren is een fopspeen."
Kunnen we Mark Rutte niet laten opvolgen door Jan Roos? Als er één truth-teller rondwandelt in Den Haag is hij het. Kijk maar naar zijn nieuwe blog die VNL gisteren op YouTube zette:
In de video gaat Roos in op de deal -- of, zoals hij het noemt: de fopspeen -- die Mark Rutte in Brussel sloot over het associatieverdrag met Oekraïne. Of het nu gaat over belastingverlaging, geld naar Griekenland of asielzoekers: de VVD is, concludeert Jan, totaal onbetrouwbaar.
"Na bijna 250 dagen," zegt de VNL-lijsttrekker, "heeft Mark Rutte een uitweg gevonden voor de door hemzelf veroorzaakte impasse hoe om te gaan met de uitslag van het Oekraïnereferendum. [Hij deed dat op, red.] de gebruikelijke manier van de voorman van de VVD, namelijk met volksverlakkerij."
"Hoe vaak bedroog hij ons al," gaat Roos verder. "Ik kan het haast niet meer bijhouden."

"Geen cent naar de Grieken. Duizend euro voor iedere hardwerkende Nederlander. De onderste steen boven bij het MH17-onderzoek. Geen kinderpardon. Geen gemorrel aan de hypotheekrente-aftrek. Belastingverlaging en niet nivelleren. Hij verhoogde de BTW en accijnzen, bezuinigde defensie kapot, heeft meer bevoegdheden overgedragen aan Brussel, en is verantwoordelijk voor een recordaantal asielzoekers en vluchtelingen met zijn opengrenzenbeleid.

En nu? Nu bedriegt hij u weer. De zogenaamde deal die Mark Rutte maakte in Brussel om alsnog het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne te kunnen ratificeren is een fopspeen. Er staat namelijk niets inhoudelijks in en heeft geen enkele juridische waarde. Hij doet weer alsof hij zich voor ons, de bevolking, heeft sterkgemaaakt. Maar het enige waar hij zijn best voor heeft gedaan is zijn eigen carrière in Brussel.

VVD'er Mark Rutte heeft lak aan de bevolking van ons land en lak aan de democratie. Straf hem af op 15 maart. Stem niet voor Brussel, stem VoorNederland.

Het is echt een heerlijke rant waarvan ik er nog véél meer wil zien de komende weken en maanden. Er zijn niet veel mensen in Den Haag die Rutte écht het vuur aan de schenen kunnen leggen. Je hebt Geert Wilders en... nou dat was het tot voor kort dan wel: alleen Wilders kon dat. Nu hebben we er dus een fantastische criticus bij: Jan Roos. En ja, inhoudelijk voegt hij echt iets toe omdat VNL in élk opzicht een rechtse partij is, niet alleen wat immigratie en integratie betreft, maar ook op economische onderwerpen, buitenlands beleid, defensie, de EU, en ga zo maar door.
Laten we daarom hopen dat VNL bij de komende verkiezingen een behoorlijk aantal zetels in de wacht sleept. Hoe meer invloed Jan Roos krijgt, hoe beter; al was het alleen maar om hem in het parlement te keer te zien gaan tegen Rutte en co.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten