Kampioenskind Max Verstappen ook dit jaar weer vorstelijk beloond met prijzen op Formule 1-gala

Geen categoriedec 04 2016, 8:00
Ook in 2016 valt Max Verstappen met zijn neus in de prijzen. En niet te zuinig ook.
Verstappen werd in het raceseizoen 2016 vijfde, maar als het aan de heren van racebond FIA ligt, is Verstappen hard op weg de nieuwe wereldkampioen te worden. Op een Formule 1-gala dat gisteravond werd gehouden in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen mocht de jonge Nederlandse coureur de ene na de andere prijs komen ophalen:

"De autosportwereld heeft Max Verstappen opnieuw uitgeroepen tot persoonlijkheid van het jaar. Net als in 2015 kreeg de Nederlandse piloot de belangrijkste prijs tijdens het gala van de internationale autosportfederatie FIA in Wenen. Verstappen mocht daarnaast het podium op om voor de derde keer op rij de prijs voor de mooiste inhaalactie van het jaar op te halen."

Het nog maar weer eens aan dat Verstappen niet zomaar een Formule 1-coureur is. Wat mensen nu denken te zien is een Max Verstappen die ervaring aan het opdoen is. De Telegraaf kopt dan ook heel duidelijk 'Verstappen is klaar voor wereldtitel' als zij over deze prijzen schrijven, en daar is ook geen woord aan gelogen of zelfs maar overdreven.
Eén ding is namelijk duidelijk: we gaan in 2017 nog een hoop beleven met deze jongen in de Formule 1. Ik kan niet wachten tot het weer maart is en het raceseizoen weer losbarst!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten