Kansenparel-vluchteling uit Noord-Afrika steekt Iraanse homo neer in vluchtelingencentrum

Geen categoriedec 03 2016, 19:00
De 'cultuurverrijker' had het niet zo op homo's. En dus probeerde hij de 25-jarige Iraanse vluchteling te vermoorden.
In september vond er een vreselijke steekpartij plaats in het AZC van Bellingwolde. Het werd al snel bekend dat de dader een 'Noord-Afrikaanse' man was en het slachtoffer een Iraniër. Logischerwijze vroegen mensen zich af wat de aanleiding geweest was. Gewoon een uit de hand gelopen ruzie? Rivaliteit tussen soennieten en sjiieten? Wie het weet mocht het zeggen.
Welnu, LGBT Asylum Support -- een organisatie die zich inzet voor homoseksuele vluchtelingen -- weet het antwoord: de dader had het niet op homo's. Het slachtoffer uit Iran was een LHBT-asielzoeker. En dus moest hij wat de Noord-Afrikaanse kansenparel betreft naar het hiernamaals worden geholpen.
Ongelooflijk genoeg werd het slachtoffer aangevallen op zijn verjaardag. De Noord-Afrikaan probeerde hem in zijn hart te steken, maar zijn 'vrienden' overtuigden hem ervan omdat niet te doen. In plaats daarvan stak hij het arme slachtoffer man in zijn benen. Op de foto hierboven zie je het resultaat van die walgelijke actie. De arme Iraanse man lag bloedend op de vloer. Niet zo gek: de dader had namelijk een slagader geraakt. De Iraniër bloedde dus als een rund. Uiteindelijk viel hij flauw en kwam hij in een shock terecht.
Dat is al erg genoeg, maar zoals gebruikelijk in Nederland anno 2016 kan het nóg erger: het slachtoffer is namelijk overgeplaatst naar een ander AZC. En raad eens wie daar ook zitten? Juist, de vrolijke vrienden van de man die hem aanviel. De dader zit gelukkig wel in hechtenis, maar het is tegenwoordig nog maar de vraag of hij daadwerkelijk veroordeeld wordt tot een lange gevangenisstraf en vervolgens uitgezet wordt. Het gaat immers om een zogenaamde 'arme vluchteling.' Diederik Samsom en Lodewijk Asscher kunnen ongetwijfeld niet wachten om een bakje thee met hem te drinken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten