Politiekcorrect links is doodsbang: 'Alternative für Deutschland zal garen spinnen bij de aanslag in Berlijn!'

Geen categoriedec 21 2016, 14:00
En ik maar denken dat we aanslagen hoegenaamd niet mogen 'politiseren.'
Oh, oh, oh. Wat zijn ze toch in paniek. Je zou erom lachen als het niet zo vreselijk triest was:

De Duitse politieke partij Alternative für Deutschland (AfD) zal garen spinnen bij de aanslag van maandagavond op een kerstmarkt in Berlijn, waarbij twaalf mensen om het leven kwamen.

Dat denkt Marnix Krop, die van 2009 tot 2013 ambassadeur voor Nederland in Duitsland was en nu verbonden is aan Instituut Clingendael. Volgens Krop kan de aanslag bijdragen aan een omslag van de stemming in Duitsland, in het voordeel van de Merkel-kritische AfD.

Normale mensen denken na zo'n vreselijke aanslag: 'Oké, hoe kunnen we voorkomen dat dit nog een keer gebeurt?' Als dan blijkt dat de controle en screening van nieuwkomers niet goed genoeg is, bijvoorbeeld omdat er te veel migranten naar Duitsland zijn gekomen de afgelopen jaren, doe je daar iets aan. Je schaft de massa-immigratie af, zorgt ervoor dat mensen maar mondjesmaat naar binnen mogen komen, en screent iedere potentiële nieuwkomer zo goed als maar kan. Als er ook maar iets van onduidelijkheid is over de ware denkbeelden van de aspirant-immigrant deel je hem of haar mede dat hij/zij niet welkom is. Vervolgens zet je de persoon uit.
Dat zouden normale mensen denken. Helaas zijn linkse mensen niet normaal. Als zij een aanslag zien denken ze namelijk niet 'hoe kunnen we dit voorkomen?,' maar 'oh nee, wat betekent dit voor de verkiezingen?' Vervolgens krijg je flutartikelen zoals het artikel waar we hierboven naar linken met commentaar van een stel Gutmenschen die iedereen eerst en vooral waarschuwen voor 'de gevaren van het populisme.' De 'gevaren van het radicaal-islamitisch terrorisme' worden volkomen genegeerd.
Als gezegd: je zou erom lachen als het niet zo intens triest en levensgevaarlijk was.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten