Walgelijke Tunahan Kuzu: Geert Wilders probeert Nederland te verzieken, ik ga dat voorkomen!

Geen categoriedec 09 2016, 21:00
De DENK-partijleider doet net alsof hij om Nederland geeft.
Hoe walgelijk wil je het hebben? De vertegenwoordiger van de lange arm van Ankara in Nederland, Tunahan Kuzu, meent nu andere politici de maat te kunnen nemen wat betreft hun liefde voor Nederland. Het is bizar maar waar: Kuzu beschuldigt Geert Wilders ervan dat hij Nederland verziekt:
https://twitter.com/tunahankuzu/status/807239889272143872
Wie denkt deze Erdogan-fanboy wel niet dat hij is? Wat geeft hem het recht om Geert Wilders op deze manier door het slijk te halen? Zelf behartigt Kuzu alleen de belangen van Turkije, terwijl Geert Wilders praktisch zijn leven heeft opgegeven om zijn visie voor een beter Nederland na te streven. Het is dan ook te gestoord voor woorden dat de Nederturkse DENK-leider zegt dat Wilders Nederland "probeert te verzieken".
Om het nog walgelijker te maken, noemt Kuzu Geert Wilders niet gewoon bij zijn naam, maar noemt hij hem "Geert W.", alsof het om een crimineel gaat. Ronduit belachelijk: het gaat hier niet om een misdadiger, maar om een politicus. Kuzu snapt duidelijk niet hoe hij zijn collega's met respect moet bejegenen. Hij maakt weer eens duidelijk dat hij en zijn sneue partij totaal niet in de Kamer thuishoren.
Intussen staat de PVV nog altijd bovenaan de peilingen en ligt de partij op koers om de grootste partij van Nederland te worden. Veel succes dus, Kuzu, met je sneue dreigementen! Op naar de nul zetels voor DENK!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten