Wat?! Knettergek Buitenhof noemt Oostenrijkse presidentskandidaat een "neonazi"

Geen categoriedec 04 2016, 15:00
Oh ja, want iedereen die ook maar een beetje conservatief is, is natuurlijk een vuile nazi. Toch?
Hoe gek is Buitenhof, vraag je me? Nou, wat vind je hiervan? Het NPO-programma zette de Oostenrijkse presidentskandidaat Norbert Hofer gewoon keihard weg als een vuile neonazi. Let wel, dit is de man die vandaag de presidentsverkiezingen weleens kon winnen. Volgens onze vrienden van de NPO zijn Oostenrijkers zelf dus ook ronduit nazistisch.
Hilarisch genoeg zegt 'historicus' Philipp Blom aan dat Norbert soms een nazi genoemd wordt door zijn tegenstanders, maar dat die daar heel voorzichtig mee moeten zijn omdat hij ze dan kan aanklagen. Maar wacht eens even, als Hofer inderdaad een neonazi is heeft hij toch geen poot om op te staan? Dan noemt men het beestje toch gewoon bij zijn naam? Wat is daar mis mee?
https://twitter.com/Buitenhoftv/status/805388073970208768
Het antwoord laat zich raden: Hofer kan die mensen aanklagen omdat hij geen neonazi is. Hem daarvan beschuldigen is dus niets minder dan laster.
Maar hé, wat maakt het uit. Meneer is rechts en geen fan van de multiculturele samenleving, en dus is het prima om hem weg te zetten als een soort van tweede Hitler. Geen haan die er naar kraait in de politiekcorrecte incestbende die de NPO is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten