Geert Wilders: “Ze haten ons en willen ons vermoorden. Tijd voor een politieke revolutie”

czpo-pbweaactjf-jpg-large
Foto: Wilders op een digitale campagneposter. Bron: @geertwilderspvv / Twitter

Geert Wilders heeft het helemaal gehad met de radicale moslims die nu al jaren dood en verderf zaaien; niet alleen in het Midden-Oosten, maar ook ook hier in Europa.

Op Twitter laat de PVV-leider aan duidelijkheid niets te wensen over: het moet nu maar eens afgelopen zijn. Tijd om op grote schaal en hardhandig in te grijpen.

Voor politiekcorrect links weer roept dat deze uitspraak echt niet kan: hij heeft het over een politieke revolutie, niet over een revolutie waarbij we allemaal met hooivorken de straat op gaan en het recht in eigen hand nemen. Het terrorismegevaar is in het Westen namelijk eerst en vooral een politiek probleem: terroristen kunnen aanslagen plegen omdat het zo gemakkelijk voor ze is om naar Europa te komen. En zelfs als inlichtingendiensten weten dat iemand een radicale moslim is doen ze vaak niet meer dan zo iemand ‘in de gaten houden.’

Dat is natuurlijk volstrekt onzinnig. De radicale islam is een hatelijke en buitengewoon gewelddadige ideologie die onze westerse manier van leven wil uitroeien. Ongelooflijk genoeg weigeren onze politieke leiders dat nog steeds te erkennen. Ze doen net alsof aanslagen het werk zijn van een paar individuele gekken; het heeft allemaal niets te maken met hun radicale denkbeelden! Echt niet! Nee hoor, het zijn gewoon een paar lone wolves (eenzame wolven).

Nou nee, dat is dus niet zo. Het is een gecoördineerde aanval van haatbaarden die ons als ‘de grote vijand zien.’ Waarom? Omdat we hun barbaarse denkbeelden niet delen, daarom. En dat is voor hen reden genoeg om ons allemaal over de kling te willen jagen.

Als de VVD, het CDA, de PvdA en al die andere partijen nog enigszins acceptabel willen presteren bij de verkiezingen moeten ze die waarheid eindelijk maar eens accepteren en duidelijk verwoorden. Doen ze dat niet, dan hebben ze geen enkel recht om te klagen en te zeuren als de PVV in maart de grootste wordt.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

94 reacties

 1.   

  Dat is natuurlijk volstrekt onzinnig. De radicale islam is een hatelijke en buitengewoon gewelddadige ideologie die onze westerse manier van leven wil uitroeien

  Volgens Gus hier mag je daar geen oorlog tegen voeren

  1.   

   Ja Wim het zijn er maar een paar die het voor de rest verpest enzo bla bla bla. Guusje heeft echt gelijk islam is vrede dat zie je in de hele wereld.

  2.   

   Guus spoort niet of hij is een islamiet of een landverader NSBer dus, van guus mogen hun ons dus wel vermoorden dat mag. Hoe ziek ben je dan in je hoofd.

   1.   

    Wim, c.oitus en marjo zijn weer lekker aan het insinueren. Wat ik geschreven heb is dat je tegen een religie – of ideologie, hoe je het ook noemen wilt – geen oorlog KAN voeren.

    1.   

     nee maar wel tegen die ratten die het aanhangen dan toch.

     1.   

      Zo is het Marjo, maar daar heeft guusje de tering aan uvrm enzo. Dat is niet menselijk enzo bla bla bla, als je niet beter weet dan demk je dat er ene klaver diarree uit z’n bek laat spuiten.

     2.   

      @marjo, we zijn niet in oorlog met een religie. Het kabinet heeft praktisch de oorlog verklaard aan IS. Daarbij zijn Nederlandse militairen ingezet. Er worden bombardementen uitgevoerd en Nederlandse experts trainen Iraakse troepen in hun strijd tegen terreur. Zwaarbeveiligde terreurgevangenissen zijn geopend en het kabinet heeft de mogelijkheid met een pennestreek iemand op te sluiten.

      Jij stelt voor de oorlog te verklaren aan moslims. Er zijn heel veel goede moslims, geloof het of niet. Jij, als Nederlander, laat hen als een baksteen vallen.

     3.   

      En wat zou IS nou anders zijn, dan uitvoerders van een ideologie? Zónder ideologie zou IS niet eens bestaan!

     4.   

      @cms, dan zou het wel een andere religie nastreven.

    2.   

     Gustaaff blijf lekker blind en dom we zijn wel degelijk tegen de idiologie islam in oorlog. Islam mag je geen religie noemen, islam is dood en verderf en gif voor de hele wereld het zou een schande zijn voor ieder andere religie als men islam religie durft te noemen.Je zou n goeie linkse politieker zijn die zeggen ook altijd het is niet de islam,altijd de waarheid verbloemen. Zie maar eens in dat dit de hele politieke opzet geweest is van de EU, Merkel en haar EU lakeien in Brussel om Europa op een snelle manier te islamitieseren.Niet wij maar de islam hebben de christenen in Europa de oorlog verklaard.En hou op te zeggen er zijn ook goeie moslims,ja de dode moslims zeker. Als het er op aan komt dan houden juist alle zandbakratten met elkaar over en keuren alles goed dat christenen uitgemoord worden overal.Dus kom eens onder die steen vandaan en je droomwereldje en zie de realiteit eens onder ogen wat er aan de hand is in Europa.

    3.   

     Heb je weer een nieuwe naam? #sneu

 2.   

  Hoog tijd om de islam uit Europa totaal te deleten.

 3.   

  “Tijd om op grote schaal en hardhandig in te grijpen.”

  Met een geweldloze politieke revolutie dus.

  1.   

   Mar dat zal niet meer mogelijk zijn tegen de islamieten, gezien ze zelf zeker niet geweldloos te werk gaan in Europa.

   1.   

    @marjo012

    Uit de tweet van Wilders en de woorden van Michael daaropvolgend maak ik op dat er geen intentie is tot het gebruiken van geweld.

    Niet zo handig van u om de tweet van Wilders een andere lading mee te geven. Kan hij zich straks weer een slag in de rondte praten om zijn woorden uit te leggen zoals hij ze heeft bedoeld.

    1.   

     IK heb dat wat de Duitsers gezegd hebben hierover, heb het niet eens over Wilders zijn tweed gehad want die ken ik niet. Dit waren de woorden van de burgers uit Duitsland dat het niet meer zonder geweld zal gaan omdat hun dat ook niet zonder geweld doen.Is toch logisch .

     1.   

      Mar geeft een heel belangrijk punt aan! Wilders staat hoog in de peilingen en je weet het nooit echt met hem of hij nu echt bestuurlijke verantwoordelijkheid wil gaan dragen of liever politiek vrij wil blijven. Het kan zelfs zijn dat hij strategisch kiest om verder te radicaliseren zodat hij weer kiezers gaat afstoten om vrij te kunnen blijven….. Dit heeft hij bij vorige verkiezingen ook zo gedaan. De komende tijd zal het leren: goed tussen zijn regels lezen….

     2.   

      O arme marjo012. Het gaat weer lekker met u vandaag.

      Het artikel hierboven gaat over de tweet van Wilders.
      De tweet van Wilders staat in het artikel.

    2.   

     Nee mar een nichtje van mij in Berlijn ligt nun in het ziekenhuis door deze affe daad van die stink moslims,of ze het gaat halen is nog maar de vraag hoop je vraag beantwoord te hebben hiermee ik ben heel kwaad en haat alle moslims met nde dag meer geloof mij dat maar.

    3.   

     Mar ik heb hier zeker niet de oproep van Wilders mee bedoeld dat is mijn fout, dat hij voor een geweldloze oproep zorgt kan ik begrijpen, als die er is zal het wel weer door de linkse raddraaiers in dit land tot geweld uitlopen zodat ze achteraf kunnen zeggen zie je wel de PVV weer.Dat begrijp ik heus wel.Dus sorry voor mijn foutje das niet zo bedoeld.

 4.   

  De islam is het grootste kwaad in de wereld. En elke moslim is geindoctrineerd door het oorlogs- en moordenaarshandboek de koran. Het tweede grote kwaad is het linkse denken -vertegenwoordigd in vele gedaanten en partijen- dat de islam nog steeds faciliteert en weigert de ogen te openen om de realiteit te aanschouwen. Links is de nieuwe NSB, links is het nieuwe racisme, links is het nieuwe fascisme.

 5.   

  De islam heet het christendom en ongelovigen de oorlog verklaard. Al jaren geleden. Onze politici proberen het goed te praten om olie te krijgen en intussen hebben zij hun ziel aan de duivel verkocht. Zij hebben Europa aan deze misdadige lui weggegeven. Europa wordt hiermee uit elkaar gespeeld en wordt een makkelijk prooi voor een aanval met behulp van de vijfde colonne die hier al ruim aanwezig is. Wir schaffen das, maar niet heus!

 6.   

  Net op Duitse forum geweest. De roep om het aftreden van Merkel en het verwijderen van alle moslims uit Duitsland begint groter te worden in Duitsland. Pegida gaat een grote Demonstratie organiseren in Duitsland en zoals het uitziet zijn de meeste Duitsers het er nu wel mee eens dat het genoeg geweest is, en het voordeel zal voor de AFD in Duitsland zijn. Dit is dan het resultaat wat de islam heeft bereikt met hun eigen dommigheid in Europa. Als ze in Duitsland nu uit gekots gaan worden geloof maar dat er meer Europese landen dit voorbeeld gaan volgen. Ook de Duitsers voorzien dat een burgeroorlog tegen alle islamieten in Europa onvermijdelijk zal worden het is genoeg geweest roepen de Duitsers.

 7.   

  Dit is een hoogst discutabele, ja zelfs hufterige, redernatie! Dit twitterbericht doet mijn bloed koken. Onze veiligheidsdiensten, waaronder agenten, geheim agenten en militairen staan dag en nacht klaar om ons te beschermen! Vorige week is er nog een terrorist opgepakt. Ik heb nog steeds vertrouwen in de mannen en vrouwen die hun leven dagelijks in de waagschaal leggen om de terroristische dreiging het hoofd te bieden.

  DDS verlaagt zich naar een laag niveau als zij hierin meegaat!

  1.   

   Ik hoop @Gustaaf dat je bloed zo kookt dat het verdampt, dan ze we tenminste verlost van jouw anti-Wilders reacties.

   1.   

    Dat men er geen probleem heeft een ander lichamelijke schade toe te wensen, is buitengewoon laag.

  2.   

   Lager als jou niveau kan nog DDS nog de reageerders hier zinken.

 8.   

  Bovendien is Wilders’ twitterbericht de waanzin ten top. Hijzelf wordt al jaren BESCHERMD door lijfwachten die in feite een kogel voor hem moeten opvangen.

  Maar – niemand beschermt ons, hoor. Geloof je ‘t zelf Geert?

  1.   

   Niet zo dom praten jij hij vecht al tien jaar voor de vrijheid van dit land, dat jij niet beschermd word dank je de zittende regering en niet Wilders. Hij wil het gevaar juist het land uit hebben, terwijl de rest in de tweede kamer het gevaar ook voor jou naar binnen halen.

   1.   

    @marjo, Wilders beweert dat hij niet beschermd wordt, maar de man wordt al jaren omsingeld door veiligheidsagenten.

    1.   

     Hij heeft het toch niet over zichzelf? Hij schrijft duidelijk ONS.
     Hou op met je stemmingmakerij

    2.   

     Waar heeft hij dat gezegd? Hij heeft als VERDACHTE voor het hekje gestaan en zijn laatste woorden mogen zeggen. Sprak hij daar niet over? Hij wordt 24/7 bewaakt….man, man….wat een redenering Gustaafffffffffffff

    3.   

     @Gustaafff, je ziet dit toch een beetje verkeerd. Wilders bedoelt hiermee te zeggen dat wij Nederlanders niet goed genoeg worden beschermd. Je zegt dat een leger agenten, geheime jongens en meisjes, militairen dag en nacht met onze veiligheid bezig zijn. Daarin heb je voor een groot deel gelijk. En ik bewonder dan ook deze mensen. Maar als ik zie dat er een groep IS-aanhangers loopt te juichen door de straten van Den Haag en niet worden opgepakt, dan is er toch iets mis met onze beveiliging. Dit soort tuig is potentieel terrorist en moet preventief worden opgepakt. Voorlopig achter slot en grendel of sturen naar het land waar hun roots zijn.

    4.   

     Gustaaff. Omdat moslims hem met de dood bedreigen om het vrije woord. NU worden alle bewoners in Europa bedreigd door moslims. Ze voeren jihad. Alle asielzoekers zo snel mogelijk naar eigen islamitische landen en regio om op te bouwen en te ontwikkelen. Grenzen potdicht en Merkel afzetten. Eruit met die oude garde in Brussel en nationale landen. We moeten voor ons zelf opkomen en dat zal heel hard nodig zijn met de jihad in Europa. Kom op voor jezelf want de regering en Brussel laat haar eigen bevolking de moord stikken.

  2.   

   Ik merk enige opwinding bij jou guus, heb jij de laatste tijd teveel halal vlees op met teveel aan doodsangst hormoon van het diertje.

   1.   

    Als Wilders op zijn twitterberichtje onzin kalkt, kan ik daar inderdaad erg boos om worden.

    1.   

     Kijk guus, via mijn werk kom ik alle lagen in de bevolking tegen dit is in de regio Rotterdam, kom echt waar veel goede moslims tegen goede Surinamers Antillianen en noem het maar op, maar het weegt niet op tegen de hoeveelheid verkeerden, die moeten wat mij betreft zo snel mogelijk hier weg, voegt niks toe en zal dat ook nooit doen, ik kan het verschil echt wel maken en met mij velen hier in Nederland, maar op een gegeven moment is de koek op, ik ben er klaar mee en veel mede Nederlanders ook. basta en daar moet jij het mee doen. wordt maar lekker boos ik zit er niet mee.

     1.   

      @c.oitus, daar maak ik me niet kwaad over. Ik vind het onacceptabel dat Wilders beweert niet beschermd te worden, terwijl dag en nacht mensen hun leven in de waagschaal leggen om de terroristische dreiging het hoofd te bieden. Blijkbaar is de man ook vergeten dat hij zelf dagelijks omringd wordt door agenten die voor zijn veiligheid waken.

    2.   

     Misschien heb je zelf niet in de gaten omdat je door je religie gehersenspoeld bent.Maar eigenlijk ben je net zo kwaadaardig als de Islam. Religieuzen zullen elkaar lang steunen tot er geen ongelovige meer over is dan slachten ze elkaar af.

     1.   

      @wim, zelfs een PVV-er kan bevestigen dat de religie christendom mijlenver van de islam staat. Waarom denk je dat ik het altijd over een islamiseringsprobleem heb?

   2.   

    Denk eerder dat die inteelt cellen fout beginnen te werken bij hem.

    1.   

     Blijkbaar heeft marjo zich verlaagt tot een dusdanig laag-bij-de-gronds niveau, dat zij anderen in diskrediet gaat brengen.

     1.   

      Helemaal niet het is inmiddels al bewezen dat die inteelt bij de islam alleen nog maar addergebroed voortbrengt is toch ook logisch, daar kunnen geen ontwikkelde hersens zitten.

 9.   

  Erdogan is een van die radicale moslims en heeft deze massale vlucht naar Europa geregisseerd. Deze man is staatsgevaarlijk en hij heeft bewust dit enorme probleem verplaatst van Turkije naar Europa. Onze wetten zijn er alleen op gericht, dat vluchtelingen een veilige thuishaven vinden en dit zonder uitzondering.
  Turkije mag geen enkele invloed hebben op moskeeën.
  We nemen daardoor ook een deel mensen op die extreem, haatzaaiend en crimineel zijn. Ze zijn erop uit onze Westerse manier van leven te vernietigen met hun Jihad.
  Nu moeten wij ze dwingen een keus te maken of integreren in onze maatschappij of retour thuisland. Er mag geen tussenweg zijn.
  Extremisme, haatzaaien en criminaliteit moet wettelijk direct afgestraft worden en geen mogelijkheid bieden voor beroep of wat dan ook. Dan pas vergelijken ze de voordelen van deze maatschappij t.o.v. de chaos in Islamitische landen.

 10.   

  In Duitsland is trouwens op n paar forums bekent geworden dat Geert Wilders de politieker van het jaar geworden is, en Feliciteren hem en zijn stemmers hiermee. Een Duitser had geschreven dat hij hoopte dat Wilders ging winnen zodat er ook in Duitsland op politiek gebied veranderingen gaan plaatsvinden en in heel Europa. Een schreef er de islam heeft ons de oorlog verklaard.de politiek moet niet denken dat wij niet terug slaan ,het zal genadeloos worden voor die islamieten in Duitsland.

  1.   

   MvdG heeft het over het gevaar van de radicale Islam en niet over de Islam. Dit is een belangrijk verschil. En om het dus feitelijk te stellen. Een systeem kan geen mensen vermoorden. Het zijn mensen die mensen vermoorden. Dus de radicale Moslim is een gevaar of is iedere Moslim een gevaar?

   Als Wilders wil dat er een politieke revolutie komt, wat bedoelt hij dan precies? Hoe wil hij uit dat gevaar (en welk mens bedoelt hij dan) neutraliseren?

 11.   

  Op ja, Gustaafffff? Ik merk dat helemaal niets van.
  ” Vorige week is er nog een terrorist opgepakt. ” Ja… één terrorist. Vorige week is er ook een vliegtuig de lucht in gevlogen. En vorige week is er ook een strandbal opgeblazen….
  Man, wat lul jij slap.

 12.   

  en dat hij gelijk heeft !!!, in alle westerse landen het oude politiek bestel vervangen !!, deze zogenoemde (nep) democraten .

  en mensen aan het bewind zetten die wel realistische zijn , en de wereld met open ogen bekijken !!.

  dus niet met LINKSE SCHELE OGEN !!.

 13.   

  Gustaaff wat wil je dan. Alle aanslag plegers zijn moslim. Zelf onder elkaar hebben ze oorlog. Moeten wij (de Westerling) ze hun gang maar laten gaan? Één extreme moslim kan tientallen onschuldige burgers doden . Er lopen meer dan duizend van die gasten hier rond, zich verheugend op de 72 maagden. Kinderen worden gebruikt met bommen op hun lijf.
  Dat schorem is hier met een opdracht. En de “elite” houd zich doof en blind. Die hebben zo hun eigen plannen.

  1.   

   @iwwiw, onzin. Twee jonge aanslagen in Nederland – Apeldoorn en De Ridderhof – komen uit de koker van doorgedraaide gekken en geen moslims.

   1.   

    Gunst 2 Gustaaff???? Ja dat staat wel gelijk aan honderden aanslagen van moslims.

    1.   

     Maar jij beweert dat alle aanslagplegers moslim zijn. Het is weer typisch hoe er hier met de harde feiten wordt omgegaan: verdraaid en selectief. Dat geldt niet alleen voor dit forum, maar ook voor menig artikel.

   2.   

    Heb je last van tunnelvisie, oogkleppen op of ben je blind.
    Dit zijn “om het goed onder woorden te brengen” extreme moslims, die jouw en de rest een kopje kleiner willen maken.

    1.   

     @hw, nee, ik toon simpelweg aan hoe er weer gedraaid wordt van jewelste.

     1.   

      Je toont alleen maar je hardnekkigheid aan Gustaaff. Wij (ik) hadden niets tegen moslims. Maar de moslims, velen er van , hebben duidelijk iets tegen ons. Zoveel temeer hier komen zoveel te meer rotzooi we krijgen. Daar kun je toch niet blind voor zijn. We zitten daar niet op te wachten. moslims die het met 1 paspoort willen doen , de Nederlandse , kunnen hier blijven , maar hun ideologie houden ze maar achter de voordeur. Wij Westerse burgers willen geen moslim worden en dat moeten ze accepteren. Doen ze dat niet, (en dat is een taak voor de overheid) dan krassen ze maar op.

 14.   

  Groen Links mevrouwtje Halsema heeft ooit een motie ingediend, waarin de regering verzocht werd niks tegen de islamisering van Nederland te doen. De motie is destijds met ruime meerderheid aangenomen. Ik weet echter niet meer welke partijen voor deze veelzeggende motie gestemd hebben. Weet iemand welke partijen dat waren?

  Ik stem al (vanaf het begin) PVV.

 15.   

  Gelukkig, steeds meer geraakte mensen beginnen te beseffen, dat de boodschap van de PVV goed is voor de Nederlanders, het behoud van Nederland en de Nederlandse cultuur.

  Ik stem (al vanaf het begin) PVV

 16.   

  Er zullen ongetwijfeld miljoenen moslims in Duitsland zijn die (nog) geen terroristische daad hebben gepleegd. Ze profiteren massaal van al het goede en de “gastvrijheid” in Duitsland. Na aanslagen hoor en zie je ze echter nooit.
  Verder ben ik van mening dat vooral de politiek en veiligheidsdiensten falen. Diensten die zich overigens te houden hebben aan wet- en regelgeving die door linkse gekkies zijn bedacht. Alleen een verschrikkelijk hard optreden (terroristen zijn doorgaans al lang in beeld als criminelen) kan er toe leiden dat terroristisch aanslagen (sterk) worden verminderd en wellicht voorkomen.

 17.   

  http://www.express.co.uk/news/world/745387/anthony-glees-angela-merkel-berlin-attack-open-borders

  ‘She’ll be held RESPONSIBLE’ Merkel’s open borders blasted after horrifying Berlin attack

  AN INTELLIGENCE expert has blasted Angela Merkel after a truck ploughed into a busy Christmas market, killing at least nine people.

  The academic who leads up his university’s Centre for Security and Intelligence Studies predicted there could be backlash following the incident.

  He said: “It’s a prime duty of a state to deliver security to its citizens. If you open the borders of a state and you let people in who want to do you harm then your government will be rightly held to account.

  Een professor in de anti-terreur zegt dat Merkel verantwoordelijk is en dus ook verantwoordelijk zal/kan worden gehouden voor de aanslag.

  De eerste plicht van een regering is ervoor te zorgen dat het volk veilig is.

  LOGISCH TOCH? Een kind kan dat begrijpen. Daar hoef je geen expert voor te zijn.

  Als je de grenzen open stelt en mensen binnenlaat die je kwaad willen doen, dan wordt de regering TERECHT VERANTWOORDELIJK GEHOUDEN.

  “Wat er ook gebeurt, de instroom gaat door”.

 18.   

  De enige oplossing zou zijn alle moslims Europa uit en er nooit meer in.
  Amerika heeft het met de japanners gedaan na de tweede wereld oorlog, alle jappen het land uit.
  Het zal natuurlijk in Europa nooit gebeuren, het linkse tuig vindt het nog lang niet genoeg die (paar aanslaagjes) er kan nog veel meer bij.
  Elke keer tientallen onschuldige burgers vermoorden, ach dat hoort nu eenmaal bij een multiculti samenleving volgens links.
  Wij moeten dit allemaal maar accepteren wat deze woestijnratten met ons uit halen.
  Er komt wel weer een stille tocht, allemaal een bloemetje neerleggen en maar weer wachten tot de volgende moord partij.
  Normaal leven is nu uitgesloten, feest vieren in grote groepen kan alleen nog met duizenden politie agenten en nog presteren deze ratten om te moorden.
  Een walgelijke ideologie die alles uit moord wat hun niet aanstaat.

  1.   

   @nienke

   “De enige oplossing zou zijn alle moslims Europa uit en er nooit meer in.
   Amerika heeft het met de japanners gedaan na de tweede wereld oorlog, alle jappen het land uit.”

   Dat is niet gebeurd. U bent in de war met het volgende:

   Twee maanden na het Japanse bombardement op Pearl Harbor ondertekende de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt Executive Order 906. Dit hield in dat zo’n 120.000 Japans-Amerikanen overgeplaatst werden naar één van de tien interneringskampen in de Verenigde Staten.

   Sluiting kampen & herstelbetalingen

   Sommige Japans-Amerikaanse burgers mochten begin 1945 weer terug naar huis. Het laatste kamp sloot echter pas in maart 1946. Alle Japanners kregen hun Amerikaanse burgerschap terug en in 1988 besloot het Amerikaanse Congres dat iedere overlevende van de kampen recht had op een herstelbetaling van zo’n 20.000 dollar. Iets meer dan 70.000 mensen hebben deze uiteindelijk ontvangen.

   Nog een vraagje: waar moeten de moslims in Turkije dan naar toe?

   1.   

    @Mar
    Weet u wat u eens zou moeten doen? En dat meen ik! Eventjes de musea in Oost Azië bezoeken! Als, als u dat zou doen, zou u nu niet zoveel kolder uitkramen! Allemachtig mevrouw! U bent volstrekt onwetend van welk een ravage de Japanners hebben aangericht!

 19.   

  GuusGlibber, beetje links verward: “Jij stelt voor de oorlog te verklaren aan moslims. Er zijn heel veel goede moslims, geloof het of niet. Jij, als Nederlander, laat hen als een baksteen vallen.”

  Wij, goed in geschiedenis: “Jij stelt voor niet de oorlog destijds te verklaren aan nazi Duitsland.
  Er waren heel veel goede Duitsers, geloof het of niet. Jij, als NSB landverrader, laat Nederlanders als een baksteen vallen”.

  ‘Pek en veren voor deze heuler met foutfoutfout!”

  1.   

   @ome ga,
   Tegenwoordig heb je rechts-populisten die de godsdienstvrijheid de nek om willen draaien en asielzoekers willen deporteren. Vroeger waren het de duitsers die de vrijheid de nek om wilde draaien en verzetsmensen deporteerden.

   Dus ja, vergelijken kan ik ook.

   1.   

    En PVV tegenstanders die PVV’er willen uitroeien en deporteren.

    1.   

     @wim, nee, hoor. Ik heb niets tegen de PVV. Voor de partij radicaliseerde, was ik het zelfs in grote lijnen met hen eens.

   2.   

    @Gustaaff
    U zwatelt!
    Godsdienstvrijheid, houdt op bij geweld! Allak hakkebar krijsers, mogen niet vallen onder de vrijheid van godsdienst of meningsuiting!
    Maar u bent van de certe die blijft zeggen dat die lieve slang die u aan uw boezem heeft, een zoet beestje is. Als u gebeten wordt zult u zuchten: waarom waarschuwde niemand mij?

 20.   

  Niet iedere moslim is een terrorist! Wél is elke terrorist een moslim!
  En, ik citeer: “Waar de moslim verschijnt is het de vrede die verdwijnt!”

 21.   

  Walgelijk dat die vent hieruit politiek gewin wilt halen, erg respectloos over wat er allemaal gebeurt is. En DDS vind dit wel OK? Dus Tofik Dibi mag dit niet gebruiken voor zijn eigen politiek maar Wilders wel?, erg vreemd.

  1.   

   TQ1991, ik neem aan dat jij als oprechte moslim, de massamoord en gruweldaad in Berlijn van die andere moslim hartgrondig en luidkeels veroordeeld?

  2.   

   Taqiyya1991 reageert niet op mijn oproep en is met de staart tussen zjn benen verdwenen. Mede-moslimbroeders lijken hem nader aan het hart te liggen dan een openlijke afkeuring en afwijzing van dit addergebroed en de islam/koran.

   Voor alle duidelijkheid: taqiyya1991 heeft inmiddels wel gereageerd op andere items op DDS.

   1.   

    Zo zo jij bent wel heel stalkerig, maar goed een reactie kan geen kwaad. Het is natuurlijk logisch dat ik dat afkeur, alleen ik ga er niet op commando afstand van nemen. Zo geloof ik er in dat jij afstand neemt van gasten zoals Dylan Rooff die liefdevolle Afro-amerikaanse door hun kop knalde alleen omdat het Afro-amerikanen zijn. Hierbij schoot hij de PRIESTER en een zittend STAATSPARLEMENTARIER dood. Ga ik dan alle witte mensen commanderen om daar dan afstand van te nemen? Nee, maar misschien heb je gelijk, moet ik maar dat ook doen. Ook eentje: JOAN COX, die werd als een zwijn afgeslacht door een Nazi omdat ze een nietwelgevallen mening had, waar waren toen de neem afstand op commandos, huh? Oh ja als je in die periode alleen de DDS las, dan niks want DDS die SCHREEF NIKS over deze twee gebeurtenissen !!! Dus hoezo afstand nemen, het is toch vanzelfsprekend dat ik hier niet blij mee ben, net zoals ik er automatisch vanuit ga dat JIJ afstand neemt van ROOFF en de moordenaar van Cox.

 22.   

  Het gaat veranderen in Europa, maar eerst moeten mensen als Merkel, Hollande, Juncker en nog een paar meelopers van hun plaats verdwijnen.
  Alles in Europa draait om asielzoekers en terrorisme, de mensen worden het spuugzat, behalve een groep linksen die alles ontkennen of wegwuiven.
  Europa heeft een Trump-figuur nodig.

  1.   

   Neehoor het is de waarheid, met haar iedereen is welkom heeft zij dit gecreëerd. Dat het voor jou wat te hard overkomt is jou probleem ik hoop dat jij hierdoor maanden lang nachtmerries van over houd stakker.

   1.   

    Zo is het maar net C.oitus, het obsessieve anti Wilders haat, heeft alle nuchtere en realistisch denkvermogen bij hem weggehaald. Maar umaghetzeggen is een troll en elke reactie aan hem, daar geniet deze landverrader van.

   2.   

    Ik zou zo’n moord eerder walgelijk vinden, plus het feit dat NIEMAND zich daar verantwoordelijk voor voelt.

    Maar goed, smaken verschillen.

  2.   

   gezien jou reacties hier , zeg ik dat ook jij bloed aan je handen hebt van elk slachtoffer die gevallen is , en in de toekomst nog vallen zal .

   en zo alle wereldleiders !!, die blijven beweren dat deze barbaren hier thuishoren , ik heb niks met hen , en zij hebben niks met ons !, gezien de aanslagen die zij plegen om ons te domineren .

  3.   

   Je mag vinden wat je wilt, maar hij heeft de post geplaatst voordat de aanslag plaats vond. De politiekincorrecte Pechtold, lult maar wat. Walgelijk D66 gedrag.

   1.   

    Bron Telegraaf:16 uur voor deze post van Wilders reed een truck in op een kerstmarkt in Berlijn. Daarbij vielen twaalf doden en circa vijftig gewonden
    .
    Je mag vinden wat je wilt, maar hij heeft de post geplaatst voordat de aanslag plaats vond.
    Wie lult hier maar wat???

    1.   

     zowat , het blijkt dat Wilders een soort van ziener is !, tot op heden zijn al zijn waarschuwingen uit gekomen .

     alleen het domme linkse klootjes volk, en de elite luisteren niet!!, volgens hen mening hebben zij de wijsheid in pacht met hun maakbare samenleving , vol van kleur en pracht .

     helaas en ik schrijf helaas zal rood de hoofdkleur worden , binnen hun gemaakte samenleving , rood de kleur van het bloed !!.

 23.   

  Off Topic:
  Dit verhaal kwam ik toevallig tegen op Facebook. De schrijver is mij onbekend, maar ik wil het toch met jullie delen:

  De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet.
  Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt. Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst. Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect.
  Maar waarom zou ik in hemelsnaam begrip, laat staan respect, moeten opbrengen voor gecultiveerde domheid? Voor volstrekt willekeurige krankzinnige gebruiken en regeltjes? Voor de inherente onderdrukking van vrouwen en homo’s? Voor ingebakken kindermisbruik? Voor agressie en machogedrag? Voor mohammedanen die elkaar in het Midden-Oosten elke dag weer de hersens inslaan? Een derde deel van alle moslims wereldwijd, ongeveer half miljard mensen, bestaat uit extremisten. Zij vinden dat je iemand mag vermoorden als hij of zij besluit niet langer in Allah te geloven en uit de islam te treden.
  Ons hele leven wordt tegenwoordig beheerst door gezeik met de islam, gejammer over en door moslims, gezanik over en met Marokkanen, gezeur over en van Turken. Dit slokt de media helemaal op. Non-discussies over of iets halal of haram is. Over wat wel en niet mag tijdens ramadan. En hoe niet-moslims zich dan dienen te gedragen om respect te tonen. Over het gejengel van de islamitische gebedsoproep (azaan) en of we die in de publieke ruimte moeten toestaan. Of er speciale gebedsruimtes voor moslims moeten worden ingericht in openbare gebouwen. Welke muziek je wel of niet mag luisteren als moslim. Of mannen vrouwen de hand mogen schudden, ja of nee. Of sharia-rechtspraak ook in het Westen kan worden ingevoerd voor moslims. Wat de imam ergens van vindt, van ingegroeide teennagels tot ruimtevaart. Of Islamitische Staat, de Taliban, Al Qaida, Boko Haram en al die andere islamitische terreur¬organisaties nou wel of geen exponenten zijn van de islam. Of de islam moet worden onderwezen op openbare scholen. Of het uitbetalen van rente is toegestaan. Of vrouwen gescheiden moeten zwemmen of niet. Of het presenteren van onwelgevallige uitslagen van enquêtes onder moslims, nou wel of niet stigmatiserend is. Of imams die joden en homo’s dood wensen wel of geen haatpredikers zijn. Of moslims Westerlingen ‘Fijne Kerstdagen‘ mogen wensen of niet. Gedram over de bouw van megamoskeeën overal in Nederland, zo groot en zo veel mogelijk. Ga maar door. De waanzin houdt niet op.
  Je komt niet meer toe aan leuke dingen, zoals muziek, film, literatuur, kunst, hersengymnastiek, wetenschappelijk bespiegelingen, filosofische overpeinzingen, onbelemmerde humor, open gedachtewisselingen, enzovoort, enzovoort. Kortom: de zaken die het leven verrijken en mooi maken. Nee, de hele dag worden we met moslims en hun islam geconfronteerd. Meestal in negatieve zin, met dood, verderf, criminaliteit, misbruik en geweeklaag. Vaak vanwege trivialiteiten in en rondom de islam. En regelmatig in geforceerd positieve zin, omdat het mainstream journaille het tot hun taak rekent om moslims en de islam zoveel mogelijk in een gunstig daglicht te plaatsen. Ter compensatie van al het eerdergenoemde slechte nieuws.
  Dit alles maakt mij enorm islam-moe. Ik heb het helemaal gehad met dat eeuwige gejeremieer en die voortdurende exclusieve focus op moslims als zogenaamde ‘slachtoffers’ van onze Westerse maatschappij. Hou toch op! Iedereen die zich een beetje schikt krijgt hier meer kansen dan waar ook ter wereld.
  Ik wil eigenlijk helemaal geen tijd verspillen aan die geïnstitutionaliseerde achterlijkheid. Maar ik moet wel, want het dringt zich aan mij op, op een agressieve dominante manier, in de media, op internet, in de samenleving. Het beukt op je in, dag na dag, week na week, maand na maand, het hele jaar door. De enige manier om je hieraan te onttrekken is je volledig af te sluiten. Ik luister en kijk al nauwelijks meer naar de publieke omroep. En de nieuws- en actualiteiten¬programma’s van de commerciële omroep zijn al niet veel beter. Ik betrap me erop dat ik steeds minder kranten lees. In de mainstream media is eenzijdigheid troef. Ik voel me geestelijk gegijzeld.
  Nederland en de rest van Europa worden steeds minder vrij. Elke dag wordt ons geïnstrueerd hoe we moeten denken over moslims en de islam. Een open samenleving die zich voortdurend moet aanpassen aan de eisen van één groep is geen open samenleving meer. Nog een paar decennia en het vrije Westen is dood. Ten prooi gevallen aan één groep eeuwig verontwaardigde relatieve nieuwkomers, die eisend en jammerend door het leven gaan. Een bevolkingsgroep die nog altijd groeit. Een verongelijkte groep die haar stempel op de Westerse wereld wil drukken. Koste wat het kost. Liefst zo luidruchtig en opzichtig mogelijk.
  Ik zie het somber in. Welkom in de toekomst van Europa!

  1.   

   Fijn dat je dit hebt geplaatst Adriaan. Ik heb de tekst gekopieerd en opgeslagen, want het somt exact alle ellende op waarmee we in het (voorheen vrije) Westen geconfronteerd worden door de islam.

  2.   

   Ja Adriaan, de inhoud van het artikel slaat de spijker op z’n kop. Er is zo veel moois in het leven waar we het niet meer over hebben. Al meer dan 25 jaar dat eeuwige, eenzijdige gezeik over de nieuwkomers en m.n. de islam. Waarom niet een zender op T.V. die mensen echt ontspanning op niveau biedt i.p.v. dat verschrikkelijke gekwijl van Paul de Leeuw, de bekrompen actualiteiten programma’s en andere shit.

 24.   

  Guy Verhofstadt
  3 uur ·

  “`My thoughts go to the victims of the #BerlinAttack. The German Chancellor is absolutely right, these terrorists must pay for their actions. This is an attack against Germany and against our European values. We have to learn from this: Attack after attack it becomes clear that the best way to protect ourselves is by working closer together in Europe. Foremost by creating capacities on the European level so that we can really manage our common borders and we can better exchange crucial information on potential terrorists. A European Intelligence and Investigation Agency and a European Border and Coast Guard with full capabilities are key to that. Europe is the way to make the life of our citizens safer”.

  Deze simpele zielepoot misbruikt de bloedige aanslag om reclame te maken voor de EU:

  “Wat er ook gebeurt, de grenzen blijven open”.

  Je moet de gore moed maar hebben.

  1.   

   Europa maakt ons veiliger.
   Whoaaa.
   Wat een gelul van die domkop.
   Zet 80.000 mariniers in NL op scherp en hard ingrijpen.
   Alle moslimwijken ontruimen van het tuig.

 25.   

  Adriaan 2 min eerder
  De door u aangehaalde schrijver, heeft gelijk. Ik denk er ook zo over.

 26.   

  Kijk, ik ben al geinteresseerd in de Islam na de ellende die Fortuyn over zich heen kreeg en daardoor werd vermoord en daarna ook Theo van Gogh nog werd vermoord. Het probleem is gewoon heel simpel: de Islam hanteert een waardensysteem dat totaal haaks staat op het westerse waardensysteem. Voor vrijwel alle moslims in dit land geldt hun religie als het allerbelangrijkste in hun leven. Dat hoor ik vaak van moslims, zowel persoonlijk als via de media: op de allereerste plaats komt de Islam, daarna komt er een hele tijd niks, dan komt het eit dat ze Turk of Marokkaan zijn, en daar een heel eind onder nog een keer het feit dat ze ook nederlander zijn. En wat verwachten we dan ook van hun loyaliteit?? Ze zijn voor alles moslim en uit onderzoek blijkt ook keer op keer dat ze de islamitische regels ver boven de nationale regels stellen, ook als die botsen. En dat is ook logisch, want een echte moslim mag dingen niet anders doen dan zoals de Koran hem vertelt, anders is hij geen echte moslim, maar een “hypocrite”, en dat is net zo erg als iemand die geen moslim is. Dit betekent maar 1 ding: ze zijn zelf misschien dan nog net geen etremist, maar ze keuren het impliciet allemaal wel goed, want het is immers zoals het in de Koran voorgeschreven wordt. En dat maakt ook de brave, “gematigde” Islam een groot gevaar voor Nederland, en de rest van het westen, want het is de ENABLER van de meer conservatieve, fundamentalistische Islam, op dezelfde manier als de doorsneel duitser in de jaren ’30, die Hitler ook een geweldige vent vond, en ook niet een handjevol echte nazi-criminelen heeft kunnen tegenhouden met 50 miljoen doden als gevolg. Wilders heeft groot gelijk: we moeten de Islam keihard aanpakken en geen millimeter van al die walgelijke eisen uit Islamitische hoek meer inwilligen. Zij onderwerpen zich maar aan ons, want anders moeten wij ons aan hen onderwerpen en dat zal betekenen dat we al onze rechten en vrijheden wel overboord kunnen gooien. Islam betekent “onderwerping”, en het is de heilige taak van elke moslim om de Islam te verspreiden over de hele wereld.

  1.   

   @ lunar50

   Exact, zo is het. Dus daarom zeg ik het regelmatig, deze doctrine hoort niet thuis in onze samenleving.

  2.   

   @ Lunar: Je hebt volkomen gelijk!

   Ook ik heb een studie van de islam en de islamitische geschiedenis gemaakt sinds de moorden op Fortuyn en Van Gogh. Ik kan maar tot één conclusie komen en dat is dat dit het meest giftige en weerzinwekkende gedachtengoed is dat ooit door mensen is bedacht.

   Vroeger of later zal daar mee afgerekend moeten worden zoals met dat andere giftige gedachtengoed (het nazisme) is afgerekend. Het is net zo helder als in de jaren 40: erop of eronder. Een andere weg is er niet. Of we willen of niet.

   Verwijfde mietjes zoals Beukman en Wim Hutten met z’n vele aliassen denken dat de kop in het zand steken iets oplost. Nou, eg nie!

  3.   

   @Lunar
   Opnieuw +10
   Probleem is echter dat men het geframed heeft naar de boodschapper die meldt dat er onraad is.
   Trouwens een kleine spurt door de geschiedenis leert dat de elite regelmatig heulde met de islamitische invaller. Best bizar.
   De burgerbevolking is sowieso de pineut.

  4.   

   Groot probleem: De moslims zeggen: “Ze kunnen ons pas stoppen als ze ons vermoorden”. Wat nu ?

 27.   

  Landverrader NSB’er? Nou dat soort maakte helemaal geen kans om ons voor altijd uit te leveren. Maar de wat ik ook als landverraders zie (laat ik dat maar eens zeggen) leveren ons voorgoed uit aan het grote kwaad. En voorgoed is nog anders dan voor een paar jaar wetend dat daar een einde aan zal komen. Maar nu, dreigt voorgoed. Idioten ook onder de Nederlanders genoeg, die veel invloed hebben. Zo zit het in zo wat heel Europa. Wat denk je van de paus? Hij en van zijn volgers denken waarschijnlijk aan een voordeel brengende fusie. Zou het? Zo praten ze wel.

 28.   

  Eens zal het teneinde komen, de knuffelarij met de religie van de vrede.
  Ook is over een paar weken het 8 jaren terreur globalistische fopregiem voorbij van de moslim (zie video, zei hij zelf vele malen!) Hussein O.

  https://youtu.be/dBUkwJHuZQc

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!