Bezopen: salafistische haatimam mag gewoon Gouda weer in om geld op te halen

haatimam-moskee-boskoop
Foto: Tarik Chadlioui onderwijst kinderen in de Arrahman-moskee in Boskoop. Bron: Tarik Chadlioui / Facebook.

Opnieuw blijken de deuren van Nederland wagenwijd open te staan voor de verspreiders van de gewelddadige en haatdragende radicale islam. Ditmaal komt Shariah4Belgium-imam Tarik Chadlioui zonder enig probleem Gouda binnen voor een benefietdiner.

Nederland blijkt een bijzonder hardleers land als het gaat om het weigeren van haatzaaiende figuren uit het buitenland. Ditmaal kan imam Tarik Chadlioui zonder problemen naar Gouda komen, ondanks dat deze knurft verbonden was aan de terroristische organisatie Shariah4Belgium. Het salafistische haatfiguur kon doodleuk meedoen aan een geldophaalactie in een moskee in de Zuid-Hollandse plaats:

“De omstreden Belgische imam Tarik Chadlioui is weer opgedoken in Gouda. De ’haatimam’ sprak begin januari bij een benefietactie voor een moskee. De VVD in de gemeenteraad van Gouda stelt vragen aan het college.

Chadlioui was lid van de omstreden organisatie Sharia4Belgium, die door de rechtbank in Antwerpen werd bestempeld als „een terrorische organisatie die misdrijven wilde plegen in België en daarbuiten”. Chadlioui sprak in april vorig jaar nog kinderen toe in een moskee in Boskoop. “

Het is werkelijk waar te zot voor woorden dat dit soort types de deur kunnen blijven platlopen in allerlei poldermoskeeën. De Telegraaf (u weet wel, ‘die enge xenofobe krant‘) maakte een lijstje met vorige uitstapjes naar ons land van deze specifieke haatimam. Zo werd een spreekbeurt in een Boskoopse moskee aangehaald, alsmede optredens in Almere en Rijswijk. Alleen dat laatste feestje van het islamisme kon op tijd worden afgelast door het ministerie van buitenlandse zaken.

En als dat eens kan, kan dat vaker. Waarom Chadlioui niet gewoon op een soort zwarte lijst is gekomen waardoor hij nooit meer een visum krijgt om Nederland in te komen is mij werkelijk een raadsel. Echt, wat hebben ze hier in Nederland voor een dwazen aan de knoppen zitten dat haatimams zo vaak ongestoord kunnen langswippen?

Het wordt eens tijd flink de bezem te halen door de ministeries die voor dit geblunder verantwoordelijk zijn. Mensen als Chadlioui gaan namelijk maar lekker in Saudi-Arabië onthoofdingen en stenigingen goedpraten, maar niet in Nederland!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

39 reacties

 1.   

  Een overduidelijke onderbouwing van het recente standpunt van professor Koopmans over het latente extremisme binnen elke moslim-gemeenschap in de EU en daarbuiten.

 2.   

  En waar is de politiek die dit soort dingen en gasten dient te stoppen? Schijnbaar vinden Rutte en co het allemaal prima wat zich hier afspeelt met dit allemaal, verbieden doet niemand dit.

  1.   

   Je kunt toch lezen en zien jennifer dat er duidelijk een structuur achter deze krankzinnigheid zit, de democratisch gekozen volksvertegenwoordigers gaan allemaal mee in deze waanzin. De reguliere politiek heeft decennia lang de islam geïntroduceerd en op bijna alle mogelijke manieren gefaciliteerd, zij kunnen onmogelijk over hun schaduw heenstappen en toegeven dat ze decennia langdurig fout zaten.

   1.   

    Peter dat zie ik wel, maar dan mag niemand meer over ook gematigde moslims spreken, want schijnbaar brengen ze hun kinderen al het terrorisme bij in de Nederlandse haathutten op de foto te zien. Nou hoop ik toch echt dat er een einde aan de islam in Nederland komt. Ze zeggen niet voor niets de larven zijn de terroristen ratten van morgen.

 3.   

  Wilders zou hier direct een eind aan maken.

  1.   

   Dat zou zijn intentie zijn maar naast deze vijanden moet hij nog zijn eigen baardloze vijanden eerst verslaan die de haatbaarden sparen.

   1.   

    Ja ik weet het Ni28 . Mocht de PVV winnen, dan wacht Wilders een zwaar karwei. Zal net als nu tegen gewerkt worden. Wat door de laatste regeringen verpest is, los je niet in 4 jaar op. Als er maar aan gewerkt wordt, dat geeft de burger weer moed.

    1.   

     dat is waar.

 4.   

  Wat mij opvalt op de foto is, dat de jongens er modern uitzien en de vrouwen en meisjes als oude wijven. Zou ik toch niet pikken als vrouw.

 5.   

  Ja , maar ook die haatimans met hun haatbaarden zijn mensen…

  1.   

   en dus?

 6.   

  De AIVD doet uitstekend hun werk weer. Terrorismebestrijding doe je zo: Haat-imams gewoon hun gang laten gaan en dominees met kritieke uitspraken over de islam worden eventjes ter verantwoording geroepen.

  1.   

   Prcies van Urk. En Wilders, die voortdurend waarschuwt voor de islam, wordt veroordeeld.

 7.   

  Waar is Amnesty International?

 8.   

  Begrijp trouwens niet, de steeds maar weer opnieuw de selectieve verontwaardiging over de aan alle kanten platgereden variatie op het thema islam niet. Het staat voor mij als een paal boven water wanneer men alleen de traditionele varianten van de lügenpresse leest, dan kan men onmogelijk een beeld van het grotere geheel vormen. Zalig zijn de simpelen van geest, gaat hier ook weer op, de intuïtie ontbreekt bij veel mensen die nog steeds een rotsvast vertrouwen in de reguliere media en de traditionele politiek hebben Amen.

 9.   

  zojuist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  TRUCK ATTACK OP BURGERS IN JERUZALEM !!

  HEEFT NIETS MET iSLAM TE MAKEN, ER ZITTEN OOK GOEIE TUSSEN ??

  MOOI DAN HANGEN WE DIE APART OP !!

  1.   

   Ja Bob ben alleen bang dat men touw tekort komt.

   Groet

   1.   

    whahahahaha
    ja kilometers hangkabel te kort whahahahaha

    huggie

 10.   

  Dit is waarom Wilders succes boekt als enige die deze praktijken zou verbieden. Het zou de resterende partijen sieren om een niet van het goede van de mens uit te gaan maar ook van het slechte. Dat vormen tegenwoordig de meerderheid. Europa wordt op deze wijze een grote Molenbeek.

  1.   

   En zo is Trump ook aan de macht gekomen, door ernstige fouten van Obama, ja zelfs basis fouten.

   Doordat links altijd maar als kleine kinderen de grenzen opzoeken, het altijd maar leuk vinden om aan nieuwe dingen te beginnen, de volgende rotzooi/puinzooi maken i.p.v. eerst de vorige rotzooi op te ruimen, maar het niet interessant meer voor ze is het af te maken, want immers oud gedoe alweer, mag een ander hun troep weer opruimen.
   De idioterie/arrogantie van links om te denken dat de grenzen maar op blijven zoeken de weg is en zelfs genieten van andermans ellende die ze veroorzaakt hebben, de verborgen haat, maar deze genieterij komt ze nu duur te staan.
   Wie het laatst lacht, lacht het best waren ze ook even vergeten en was het leuk om die spanningen te zien gebeuren… links? Was het interessant om te zien… links?
   Hebben jullie ervan genoten… links?
   Zeur en jank nu dan niet dat Wilders aan de macht gaat komen, maar leer de rem erop te gooien wanneer dat nodig is.

   Het doordenderen van links is aan het wringen aan alle denkbare kanten die je maar kunt bedenken, zelfs vandaag nog op NPO, “hoe we met Wilders om moeten gaan” en wederom zie ik iemand praten die het nog steeds niet begrijpt, maar wel doet alsof hij alles begrijpt, te triest voor woorden hoe arrogant je dan wel niet kan zijn, want ze willen gewoon weer doordenderen onder het mom van “hoe met Wilders om te gaan”.

   Dender niet door als een kleuter, ruim de troep op die je gemaakt hebt en het probleem is opgelost met Wilders.

   Te triest voor woorden dat ik dit mensen moet vertellen terwijl linkse mensen mensen te begrijpen hoe het allemaal in elkaar zit.
   Dit had al helemaal niet van mijn kant moeten komen, maar dat doet arrogantie met iemand moet ik dan maar denken.
   Je zou bijna idd gaan denken, dat heropvoedkampen voor extreem links de enige oplossing gaat worden.

 11.   

  Opnieuw blijken de grenzen wagenwijd open te staan voor dit moslimtuig, ach men kan aan zijn favoriete PvdA, VVD politicus schrijven waarom zij deze islamofascistische krankzinnigheid steunen. Moet je wel snel doen over een paar maanden is het niet meer nodig, dan komt er een nieuwe ploeg van landverraders die alleen verantwoording aan Brussel afleggen voor het gevoerde asiel en immigratiebeleid. Definitie van krankzinnigheid: Stemmen op dezelfde partijen in de hoop dat het dan wel beter gaat, vreemd dat het CPB hierover geen duidelijke mening over heeft (Kuch).

 12.   

  Rutte en Co promoten terrorisme in Nederland. Zeer kwalijke zaak. Het ergste is dat ze er ongestraft mee kunnen doorgaan. Een schande. En niemand ie in staat is om ze te stoppen.

  1.   

   Genocide in een ander jasje gestoken, waar is Amnesty International?

 13.   

  De stelling dat er ook gematigde moslims hier rondlopen gaat voor mij steeds meer en meer minder op! Want dat zo’n volkomen gestoorde baardaap hier continue draagvlak heeft zegt genoeg over zijn aanhang! Want nimmer hoor of zie ik een enkele moslim(-organisatie) die zich massaal verzet tegen zo’n komst!

  Nee, al die lui krijg je alléén massaal de straat op als er cartoons van die wrede, sadistische, machtwellustige pedofiel worden vertoond die die vele labielen massaal aanhangen.
  Daarom, met het toelaten van nu en in het verleden van al die moslims, hebben we de nieuwe nazi’s binnengelaten met vele ergere gevolgen dan zo’n tachtig geleden!
  Maar dat kan je zo’n Asscher en zijn partij niet duidelijk maken, die blijven verkeren in hun natte roze droom van integratie!

  1.   

   @Ruud562, dat roep ik dus al heel lang. Nooit een mislim die opstaat en keihard roept: opzouten met die haatimam. Dat zegt genoeg.

  2.   

   Het genieten van iedere keer de grens opzoeken als kleine kleuters, maar als het fout gaat, is links het eerst die de stutten trekt.

   Ik ben behoorlijk links aangelegd, maar links krijgt van mij genadeloos op hun donder als het hierom gaat.
   Want het is van links puur treiteren en niets meer dan dat, de glinsteringen in hun ogen om terroristen binnen te zingen, is geen glinstering van liefde, dat is een glinstering van diepe treiterij waar ze genoegen in scheppen, zoals kleuters dat ook zo goed kunnen.

   1.   

    kan wel wezen mafketel

    maar met je schele linkse SS harsus

    zitten we met 200 man / vrouw te wachten op die verschrikkelijke

    dreigingen van Oom Vladimir, waar volgens jou en beukman Ome Flater zeg maar

    tegen op getreden zou moeten worden ,

    dus uit pure belangstelling wat die pleuris Vladimir ons allemaal aangedaan heeft volgens jou , Flater en The Boss !!!!

    zijn wij reuze benieuwd waar die lijst nou blijft nu 18 uur de tijd gehad
    je hebt toch wel iets kunnen vinden ondertussen LOSERTTTTTTTTTT

    TOT ZO

 14.   

  wat mij opgevallen is , is dat de toehoorders op bijgaande foto relatief jong zijn .

  en zo wordt de haat tegen alles wat niet islamitisch is er al jong ingebracht , wat kunnen wij van deze neten verwachten?, als zij eenmaal rond de 20 zijn .

  1.   

   @zomaar.

   Hier, dit gebeurt er met die kinderen, en die hoeven er geen 20 jaar voor te zijn.
   (Waarschuwing! link bevat schokkende beelden, voor sommige dan) zie hier het nieuwste isis filmpje: http://theync.com/isis-children

   1.   

 15.   

  En je dan maar afvragen waarom er zovele jongeren radicaliseren als je deze imam die eigenlijk geen stap in Europa mag doen vanwege z’n walgelijke haatdragende preken rustig z’n gang laat gaan.
  Aan de ene kant heel veel geld uit geven om deze jongeren weer op het goede pad te krijgen en dan zulke duivels binnen laten.
  Water naar de zee dragen.
  Deze duivel had allang naar de woestijn verbannen moeten worden.

  1.   

   bewust zijn onze regeringen en partijen al ruim 40 jaar bezig onze samenleving , te slopen .

   bij elke aanslag gepleegd door een moslim roepen zij hard tegen hun toehoorders, laat je eigen niet bang maken doe wat je gewend bent te doen , of wat je wilt doen .

   hoe zouden zij piepen als de burger nergens meer aan deel zou nemen , de winkelstraten leeg bleven , en alleen het hoognodige thuis zou laten bezorgen .

   ik denk dat onder druk van het kapitaal, dan wel actie ondernomen zou worden , en de moslim van ons straattoneel verdwijnen zou .

   1.   

    Het probleem is, dat extreem links mensen zijn die niks kunnen, ze doen nutteloze baantjes die ze met problemen te veroorzaken gecreeerd hebben voor zichzelf.
    Hadden ze die problemen niet gemaakt, waren die banen er niet.
    Het zijn de zogenaamde dienstverlenende banen, geen winkels dus, dat is VVD volk.

 16.   

  Reli nazisme???

  1.   

   Nee, Simon in een ander jasje.

   1.   

    @Wachteres
    Dank, na een geweldig fijne dag met zus en zwager en vanavond met mijn zoon en schoondochter hang ik in de relax- stand. (donderdag Daniel de Hoed, je weet wel).
    Ik kijk ernaar met een mood van: stel wappies.
    Doet me denken aan een uitspraak van Einstein inzake domheid en oneindigheid.

    1.   

     Succes!

 17.   

  Werkelijk waar… Ik ben benieuwd hoelang Deze idioten nog het land in mogen blijven komen…..

 18.   

  Ik was totaal geen PVV fan, Maar naar alle Bedreigingen, Intimidatie, omdat Ik een andere mening deel en daar door als PVVer wordt uitgemaakt voor mijn mening.
  De vrijheid van meningsuiting is hierin de mond wordt gesnoerd, dan voor alles en vies wordt uitgemaakt, continu druppels olie op de kokende plaat gooien waardoor onze Moslim broeders er mee voor zorgt dat racisme wordt gevoed mijn tot inkeer gebracht heeft toch maar voor Wilders te gaan.
  Het word tijd dat er een flinke bezem door heel dat zooitje gaat!!
  Een Racist wordt niet geboren maar gemaakt en helaas ben Ik een van hun product die ze zelf geproduceerd hebben.
  Als je goed bij alle discussies bekijkt op Facebook dan zijn de negatieve reacties grotendeels van de moslim gemeenschap en dan nog zo grof mogelijk!!
  Dat noemen hun vrijheid van meningsuiting!!
  Zelfs Facebook doet hier aan mee om mensen die iets tegen deze mensen heeft om welke reden dan ook de mensen voor 30 dagen blokt als ze iets over moslims zeggen pure discriminatie van Facebook!!
  Het zal mijn dan ook niet verbazen dat het moslims zijn die bij Facebook werken die dit bewekstellen!!
  En ja ik weet dat is de jongeren gemeenschap die het nodig vinden om zo grof mogelijk mensen in discussies te beledigend en zo dat de goede moslims mensen hier van het slachtoffer van worden!!
  De jongeren zorgen hier voor dat er een oorlogje wordt uitgelokt.
  En dan nog durven stellen dat we alles over een kam scheren.
  Ze laten zelf zien dat ze lijnrecht tegen over de Nederlanders staan.
  En dan vinden ze het gek dat mensen zich zeer onveilig voelen.
  Want oei geef geen tegenspraak want de agressie rijst gelijk op.
  En wat is de Nederlandse bevolking toch racistisch en zouden geen tolerant volk.
  Nou ik geloof dat Nederland te tolerant is terwijl er continue olie op de kokende plaat word gegooid.
  Dat het lontje nog niet brand is zeer verwonderlijk maar vrees dat eendaags dat lontje begint vlam te vatten.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!