Euforische Geert Wilders gaat vol op het orgel: 'Weg met Rutte!'

Geen categoriejan 03 2017, 14:00
Geert Wilders ziet de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet. Net als het overgrote deel van het Nederlandse volk heeft hij het namelijk helemaal gehad met Mark Rutte... en is hij ervan overtuigd dat de mislukte leraar na de verkiezingen van 15 maart niet zal terugkeren als premier.
Het is duidelijk wat, als het aan Geert Wilders ligt, de inzet wordt van de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart: het is dé kans om Mark Rutte eindelijk met pensioen te sturen. De VVD'er heeft zich zeven jaar lang premier van ons land mogen noemen, maar dat is wel voldoende.
Of, zoals Wilders het verwoordt: 'Weg met Rutte!'
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/816034231340113920
In Nederland gebruikten we lange tijd termen als "bedriegen" niet omdat dit niet netjes gevonden. Nou, helaas voor de politiekcorrecte boven-ons-gestelden heeft Wilders gewoon helemaal gelijk. Rutte staat onderhand bekend om twee dingen: zijn eeuwige lach én zijn leugenachtigheid.
Deze man heeft ons land de afgelopen jaren stelselmatig om zeep geholpen. De massa-immigratie is niet verminderd, maar groter geworden. We leven dagelijks met de dreiging van terreur omdat hij de grenzen heeft opengezet voor alle mensen van heinde en verre, zonder te kijken naar vragen als 'past diegene wel in Nederland?'
Daarnaast heeft hij de economie zo zeer verzwakt dat het nog maar de vraag is of we er ooit nog bovenop komen. Hij schept op dat de economie 'groeit,' maar die groei is minimaal. En de weinige groei komt niet dankzij, maar ondanks het kabinetsbeleid.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over Ruttes eurofilie. Nederlanders worden met de dag eurosceptischer, maar hij geeft steeds meer nationale macht uit handen aan zijn bazen in Brussel. Nog even en er is helemaal niets meer over van onze soevereiniteit. Jawel, als het aan Markje ligt beslissen Jean-Claude Juncker en de andere Europese megalomanen binnenkort over alles. Rutte staat erbij en lacht erom. Wat kan het hem allemaal ook bommen? Hij aast immers op een mooie functie in Europa als hij zich niet meer premier van Nederland mag noemen.
Dat is allemaal al erg genoeg, maar dan hebben we het nog niet eens gehad over de rijzende kosten van de zorg en over het lot van al die arme ouderen die verpieteren in 'verzorgingstehuizen,' waar ze maximaal drie keer per dag naar het toilet mogen. Voor de rest moeten ze blijkbaar maar in hun broek schijten en pissen.
Mark keek en zag het dat het goed was. Niet voor jou en mij, maar voor hém. Zijn leven is immers schitterend. En dat is het enige waar Mark zich druk om kan maken.
Wilders heeft gelijk. Het is tijd om Rutte te ontslaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten