Geert Wilders geeft democratiehater Mark Rutte een harde oorvijg: 'Dit is de arrogantie van de macht'

Geen categoriejan 15 2017, 20:00
Geert Wilders pakt Mark Rutte op heerlijke wijze aan.
Eerder vandaag bewees Mark Rutte voor de zoveelste keer een enorme hekel te hebben aan de democratie. Hoewel de PVV met gemak de grootste partij in de peilingen is zei Rutte namelijk bij Buitenhof dat hij nooit en te nimmer met Geert Wilders gaat regeren. Daarmee is het cordon sanitaire om de PVV ogenschijnlijk compleet.
Het zal niemand verrassen dat Wilders daar absoluut niet blij mee is. Geheel terecht veegt hij in gesprek met De Dagelijkse Standaard dan ook op heerlijke wijze de vloer aan met jullie (niet de mijne, ik heb hem privé al lang weggestuurd met een motie van wantrouwen) anti-democratische 'minister-president.'

"Dit is de arrogantie van de macht. Rutte neemt wel degelijk afstand van misschien wel miljoenen kiezers zoals hij al eerder zijn eigen keizers voorloog en voor de gek hield met valse beloften. De kiezer kan op 15 maart laten zien wat hij van deze politiek van uitlsuiten en verketteren vindt."

Daar is natuurlijk geen speld tussen te krijgen. Met het uitsluiten van de PVV is Rutte veel te ver gegaan. Hij houdt publiekelijk weliswaar graag de schijn op van 'de tolerante liberaal,' maar vandaag heeft hij zijn masker definitief afgezet. Als puntje bij paaltje komt is MarkieMark net zo'n linkse tiran als Jesse Klaver, Alexander Pechtold en Lodewijk 'ik help de PvdA dan eindelijk écht om zeep' Asscher.
Vervolgens legt Wilders uit dat dit cordon sanitaire ook inhoudt dat de VVD dus nu al van plan is om in wéér een linkse, eurofiele, en multicultuur-verheerlijkende coalitie te stappen:

"Een stem op de VVD is straks een verloren stem want gelijk aan een stem op het CDA, D66, PvdA en GroenLinks, omdat een volgend kabinet als Rutte zijn zin zou krijgen dan waarschijnlijk uit die partijen zal bestaan. Rutte maakt zo van Nederland een nog langer door centrum-links bestuurd land met nog meer immigratie, nog meer EU, nog hogere milieubelastingen en nog meer islam. We moeten ontrutten om ons land weer sterk en van ons te maken. Gelukkig is niet Rutte maar de kiezer de baas en wel op 15 maart!"

Natuurlijk is er ook nog iets van goed nieuws: als de VVD een flink aantal zetels moet inleveren en de tweede of misschien zelfs de derde partij van het land wordt op 15 maar is het vrijwel zeker einde oefening voor Rutte. Hij kan zich weliswaar als een linkse fascist gedragen, maar dat betekent niet dat zijn partijgenoten er net zo over denken als hij uiteindelijk van het toneel verdwijnt.
Maar daarvoor is het wel dus wel noodzakelijk dat Rutte een grote verkiezingsnederlaag lijdt. Zolang hij het voor het zeggen heeft bij de VVD is elke stem op die partij een stem op wéér een ultralinks kabinet dat vooral goed is in wegkijken, problemen voor zich uitschuiven, de belastingen verhogen, en de megalomanen in Brussel nóg meer macht geven. Dat moet ten koste van alles voorkomen worden.
Leve de democratie, weg met Rutte!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten