Geschokte politieagent vertelt over Nieuwjaarshel: ‘Ik moest rennen voor mijn leven!’

Screenshot YouTube
Foto: Screenshot YouTube

Welkom in het Nederland van 2017, waar het volkomen normaal wordt geacht om politieagenten die hun werk proberen te doen te bekogelen en te overrijden.

De Rotterdamse agent Pieter dacht de samenleving een dienst te doen door politieagent te worden. Zo kon hij criminelen oppakken, de burger beschermen, en ervoor zorgen dat alles in goede banen geleid werd. Helaas pakte het in de praktijk heel anders uit: maar al te vaak voelt hij zich als een konijn dat opgejaagd wordt door aggressieve honden en hun jagers. Dat alles met dank aan kansenparels en übertokkies.

Aan De Telegraaf vertelt de jonge agent wat hem tijdens Oudjaarsnacht overkwam:

“We moesten de auto achterlaten en het op een rennen zetten. Letterlijk voor ons leven. Het was een stenenregen. Het is zo frustrerend. Je wilt mensen helpen en dan word je zelf het doelwit. Ik ben niet bang voor zo’n dienst, maar er moet wel wat gebeuren. De huidige aanpak werkt duidelijk niet.”

“Het is toch schandalig hoe politieagenten tegenwoordig hun werk moeten doen,” gaat hij verder. “Het is te triest voor woorden dat dit allemaal gebeurt in dit land.”

Net als zijn collega’s moest Pieter het namelijk ongelooflijk ontgelden tijdens Oudjaarsnacht. Hij wilde zijn werk gewoon doen — en zijn collega Mario, die aangereden op de weg lag helpen — maar werd “ineens een doelwit.” Voor hij het wist werd hij bekogeld met stenen en vuurwerk.

En ja, zoals gebruikelijk zaten er vooral kansenparels — Nedermarokkanen! — achter het geweld. Het gebeurde namelijk in het Haagse Transvaalkwartier, waar zij het voor het zeggen hebben. In de ogen van deze cultuurverrijkers zijn politieagenten het sybmool van de staat, en daarom verdienen ze het om ‘te lijden.’ Hadden ze maar islamitisch moeten zijn en de sharia hanteren ofzo.

Na de rellen doen Marokkaanse inwoners van de wijk opeens alsof ze het ongelooflijk vervelend vinden. Misschien is dat wel zo. Maar zij hebben dit soort situaties aan zichzelf te danken. Het zijn hún zoons, hún neefjes, en hún kleinzoons die dit doen. Dan kan je nu wel gaan janken dat het allemaal zo niet kan, maar dit is alleen maar mogelijk doordat deze mensen hun kroost niet of nauwelijks opvoeden.

Want ja, dat is een serieus probleem in de Nedermarokkaanse gemeenschap. Ouders laten hun zonen doen wat ze willen. De heren kansenparels voelen zich daardoor koning, keizer, admiraal, en denken dat ze overal mee weg kunnen komen — wat vooral veroorzaakt wordt door het feit dat dit ook zo is. Misschien dat een politieagent af en toe even boos op ze wordt, maar daar hebben ze lak aan. Dat is immers toch maar een ‘kaaskop.’ En ‘kaaskoppen’, tja, die doen er niet toe. Die mishandel je en onderdruk je gewoon. Dat dit ons land is vinden ze verder volstrekt niet interessant. Als echte kolonisten vinden ze dat zij het voor het zeggen moeten hebben en dat de lokale bevolking zich daar maar naar moet schikken.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

20 reacties

 1.   

  Het resultaat van 40 jaar volksverlakkerij kabinetten.

 2.   

  Welkom in Nederland dan toch, het eerst zo mooie land is nu geworden tot het riool van de islam wereld.

 3.   

  Het is een mengeling van autochtonen en allochtonen die zich bezondigen aan geweld jegens de autoriteiten. De ontevredenheid neemt toe en in plaats van die keurig schriftelijk te uiten, of deze op een forum uit te tikken, gaat men volledig door het lint. Nedertokkies, nedermarokkanen, nederantillianen en nederturken moeten eens worden opgevoed. Misschien een maandje achter de tralies tussen de “grote jongens”? Of sturen we ze regelrecht het leger in? Het leger kan wel wat manschappen gebruiken – en weten de jankeballen vast wel “op te voeden”.

  1.   

   Eerst met rubberen kogels als dat niet helpt dan door de knieën schieten. Medische verzorging is daarna voor eigen rekening. Met twee paspoorten direct het land uit lazeren. Verplichten om met de Nieuwjaars duik in de zee mee te doen. Maar een hek plaatsen dat ze niet meer het strand op kunnen rennen en ze laten zwemmen naar plaats van bestemming in hun niet Nederlandse paspoort.
   Kortom ,keihard en genadelos ingrijpen. Ik vind dit keurig getikt op dit forum.

   1.   

    Eens, @Wim. Om maar even puur hollands te spreken: eigen schuld, dikke bult.

  2.   

   Gustaafff
   Klopt, toen ik in duitsland in het leger was, op een engelse kazerne, werd mij duidelijk dat een groot deel van de engelse soldaten in dienst was omdat ze de keuze Hadden: de bajes of het leger.
   Hard werken, gehoorzamen en zo Niet, alsnog de bajes in.
   Groeten

   1.   

    @Janalb, misschien een dergelijk proefballonnetje hier maar eens oplaten. Niet geschoten is altijd mis.

  3.   

   Hoe politiek correct wil je zijn met je nederdit, nederdat? Deze groepen noemen zichzelf gewoon Marokkaan, Antilliaan of Turk. De Nedertokkies, bedoel je denk ik Nederlanders mee? Dat zijn vaak ongelukkigen die in een allochtone buurt wonen en weinig anders kunnen dan mee te trekken met dit tuig. Eat or be eaten is dat in zo’n prachtbuurt. Je klinkt naar mijn mening als iemand die zijn hele leven lang geen “echte” zorgen heeft gehad. Dan heb je natuurlijk ruimte voor dit zelfdestructieve gedachtegoed.

   1.   

    @Rheagys, ik hanteer de termen die ook in het artikel worden gebruikt. Nederlanders – of tokkies – zijn al even erg als Nedermarokkanen – of, zo je wilt – marokkanen. Beide groepen dienen te worden aangepakt op de manier hoe wim die omschrijft.

 4.   

  https://www.youtube.com/watch?v=3kjuGhvHKbM

  Ungarischer Ex-Geheimdienstler: Tausende “Flüchtlinge” bereiten Bürgerkrieg in Deutschland vor

  Het meest zorgwekkende is dat wij dit scum ook bij duizenden binnenkrijgen.

  Een heel duidelijke boodschap van een Hongaars ex- lid van de geheime dienst, die we ons maar beter ter harte kunnen nemen. Duits ondertiteld.

  IS komt hier bewust binnen en probeert dan aanhang te krijgen onder de moslimbevolking. De bedoeling: Zoveel mogelijk bekwame strijders naar het Westen brengen [Hoeveel jonge mannen komen en zijn hier al?] en dan de lokale moslimbevolking voor zich winnen.

  Dat dit in de moskeeën gebeurt, heeft onderzoek al uitgewezen.

  En politiekcorrect blijft maar wegduiken, dat laat Guus duidelijk zien.

  1.   

   @Wachteres, ik denk niet dat het islamitische geloof een prominente rol speelt bij geweld tegen de politie. Ook Antillianen, roomblanke Nederlanders en Surinamers, slaan er vaak als een bezetene op los. Dan heb je natuurlijk nog de neonazi’s en de ordinaire hooligans. Geweld jegens de politie is van alle tijden en ik vrees dat het altijd zo zal blijven.

   1.   

    @Droeftoeter
    Kom eens met bewijs! U gilt als een oud wijf, maar bewijs???? Zip! Of doelde u op de AFA groupies waar Afriyie toe behoort? Daar schaamt de meerderheid van de Surinaamse gemeenschap zich dood voor!

    1.   

     Nieuwe aankondiging: een comment waarin iemand meent een alias van mij te kennen, en mij daarmee aanspreekt, zal worden genegeerd. Ik ben de paranoïde onzin meer dan beu.

 5.   

  Dat hoor je op de NPO niet. Politie agenten die voor het gezag moeten staan rennen weg voor hun leven achtervolgd door academisch gevormde migranten en andere tokkies. Hoe lang worden wij nog voorgelogen door de politiek? Grappig als je dan leest dat de EU-leider(Juncker) probeert te begrijpen waarom het anti-EU sentiment momenteel zo sterk is. Waarschijnlijk net even in een nuchtere moment op idee gekomen. Europa wordt inderdaad door gespuis gekoloniseerd. Als dit jaar geen ommekeer in de politiek komt is Europa verloren.

 6.   

  http://regio.tpo.nl/2017/01/01/burgemeester-amsterdam-pvda-populisme-is-stom-social-media-maken-open-riool-nederland/

  Burgemeester Amsterdam (PvdA): populisme is stom, (social) media maken open riool van Nederland
  En verder is het allemaal de schuld van ‘lawaaimakers’ en moeten we ‘verdraagzaam zijn’

  ‘In hetzelfde Amsterdam waar Van der Laan burgemeester is, zijn burgers al jaren slachtoffer van straatterreur zonder dat de gemeente ook maar iets doet, zijn de stadsdelen Noord en Nieuw-West veranderd in een enorm verdraagzaam ghetto, zijn verdraagzame autobranden schering en inslag en werd nog niet eens zo heel lang geleden zelfs het verdraagzaam afgehakte hoofd van een piepjong liquidatieslachtoffer op de openbare weg gevonden.

  Ook zijn al zeker twee onschuldige Amsterdamse burgers ‘per ongeluk’ afgeslacht, in het openbare open riool van Amsterdam, door verdraagzame criminelen (PvdA), zijn er tig verdraagzame criminelen bij daglicht op de openbare weg geliquideerd door andere verdraagzame PvdA-stemmende criminelen en zijn van al die verdraagzame liquidaties uiteraard nog nauwelijks verdachten gepakt, al jaren niet”.

  Van der Laan het prototype van politiekcorrect/links:

  “Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen” als het de islam betreft en vooral ‘verdraagzaam zijn’

  Als er meer dan duizend vrouwen op één avond worden lastiggevallen en seksueel worden bedreigd door moslims:

  “Bij ons zijn er ook wel mannen die vrouwen lastig vallen”.

  Als er dagelijks in tig kranten berichten komen over moslimgeweld:

  “Bij ons komt ook wel geweld voor”.

  Tja, en omdat dit zo is, kunnen we rustig een gewelddadige ideologie binnen halen, die onze cultuur en onze maatschappij haat, die vrouwen minderwaardig vindt en waar geweld tegen andersdenkenden aan de orde van de dag is: Zie het Midden-Oosten!

  Politiekcorrect: Het grote gevaar voor onze vrije westerse wereld.

 7.   

  Grappige verhaal van de kindermishandelaar van D66 ,die geeft de schuld aan Wilders en de PVV stemmers. Pechtholt heeft hem al en compliment gegeven .

 8.   

  “Net als zijn collega’s moest Pieter het namelijk ongelooflijk ontgelden tijdens Oudjaarsnacht. Hij wilde zijn werk gewoon doen — en zijn collega Mario, die aangereden op de weg lag helpen — maar werd “ineens een doelwit.” Voor hij het wist werd hij bekogeld met stenen en vuurwerk.”

  Agent Pieter werkt in Rotterdam en werd daar samen met zijn vrouwelijke collega tijdens de jaarwisseling aangevallen door een groep van ongeveer hersenloze 25 jongeren. Zijn verhaal is heftig genoeg om op zichzelf te laten staan.
  Zijn collega Mario lag 25 kilometer verderop in Den Haag op straat na te zijn aangereden.

 9.   

  Minder, minder, minder!!

 10.   

  Gustaaff, geloof je het zelf? Zet ze vooral bij elkaar, dan vormen ze connecties voor de toekomst. In het leger gezeten (dienstplicht) en verschillende tehuizen, geloof me nou, je bereikt precies het tegenovergestelde. En dat mensen het zat zijn belazerd te worden door het bedrijfsleven en de overheid gaat ook meespelen, al zullen deze ‘rellen’ inderdaad meer om raddraaiers gaan.
  Ik erken ook steeds minder autoriteit, gewoon omdat de autoriteit misbruik van hun macht hebben gemaakt, en ons keer op keer belazeren. En daar worden agenten de dupe van, omdat zij die macht vertegenwoordigen. Geweld tegen brandweer en ziekenbroeders etc. slaat dus echt nergens op. Maar geweld tegen de machts autoriteit zal dus gaan toenemen. Al verdienen de meeste agenten dit natuurlijk niet.

  1.   

   @Dennis, ik weet niet of het gaat werken. Maar ik hoor dat je zelf ervaring hebt met tehuizen en het leger, dus jij kunt dat beter beoordelen dan mij. Of je nu blij bent met de autoriteit, het is het gezag. Ik vind dat je dat moet respecteren. De wet beschermt ook geen eerzame burgers meer, maar die respecteren we ook.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!