"Geweld hoort bij de strijd tegen Zwarte Piet" minkukel voert nu doodleuk campagne voor DENK

Geen categoriejan 28 2017, 16:00
Bij DENK zijn ze blijkbaar niet vies van een oproep tot geweld of twee.
Dat het zootje van DENK anti-Nederlands en vaak gewoon knettergek is wisten we al. Wel nieuw is dat ze het blijkbaar geweldig normaal vinden om op te roepen tot geweld tegen Zwarte Piet. I kid you not. Kijk maar eens naar deze video:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/01/1-0-voor-Zwarte-Piet-480p_25fps_H264-128kbit_AAC.mp4"][/video]
Na 45 seconden zie je daar een zwarte man in beeld komen die helemaal losgaat op de Nederlandse samenleving, die hij wegzet als "racisten." Vervolgens zegt hij dat wij hem en zijn Zwarte Piethatende vrienden weleens "tegen gaan komen." Voor je denkt dat hij dat mogelijk vriendelijk bedoelt: rond 1:18 komt hij weer in beeld en vertelt hij doodleuk dat hij vindt dat er ook geweld gebruikt moet worden in de strijd tegen Zwarte Piet. Rond 1:33 herhaalt hij dat voor de goede orde nog een keer. "Alles is toegestaan in de actie." Ja, alles, inclusief geweld.
Het moge duidelijk zijn dat deze meneer niet helemaal lekker is. Zo'n idioot moet je natuurlijk verre van elke maatschappelijke en politiek invloed houden. Maar wat wekt onze verbazing? Een oplettende lezer emailt ons dat hij vandaag prominent figureert in de nieuwe campagnevideo van DENK. Kijk maar, daar staat hij links in beeld naast Farid Azarkan:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/01/DENK-Campagne-in-Amsterdam-ikstemDENK_1860925447525573.mp4"][/video]
Dit is dus het volk waarmee DENK zich omringt. Zeg maar 'hallo' tegen de DENK-kiezer: de man die het volkomen normaal vindt dat Zwarte Piet in elkaar wordt gerost. Als "racistische blanke Nederlanders" zijnde hebben we dat blijkbaar maar te accepteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten