Haha! Euforische Geert Wilders lacht PvdA keihard uit. 'Het Asscher-effect: -1 in de peilingen'

Geen categoriejan 18 2017, 15:00
Door Diederik Samsom te vervangen met Lodewijk Asscher hoopte de PvdA een comeback te maken in de peilingen. Tot grote hilariteit in PVV-kringen blijkt het effect van die wisseling van de wacht negatief uit te pakken voor de mulcultuurverheerlijkende sociaaldemocraten.
Laten we eerst maar kijken naar de meest recente peiling van EenVandaag. Daaruit blijkt dat de PVV stabiel de grootste blijft (met 29 zetels). De VVD moet genoegen nemen met zes zetels minder (23). Dat is op zich al hilarisch genoeg, maar het wordt pas echt lachwekkend als je naar de tussenstand voor de PvdA kijkt. Asscher en co staan namelijk op een schamele 11 zetels.
https://twitter.com/eenvandaag/status/821327212070715392
Voor Geert Wilders is dit -- geheel terecht -- aanleiding om de PvdA even lekker belachelijk te maken. Het 'Asscher-effect' blijkt niet-bestaand te zijn. Of, nou ja, eigenlijk klopt dat niet helemaal: het effect is namelijk negatief. Zoals Donald Trump ongetwijfeld zou zeggen: losers!
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/821354653694787584
En zo worden de peilingen met de week vermakelijker. De PVV wordt door Jan en allemaal (lees: de leden van het establishment en het partijkartel) uitgesloten, maar de enigen die daar last van hebben zij zij zelf. In slechts een paar jaar tijd is de PvdA verworden tot een irrelevant randpartijtje dat nog geen deuk in een pak boter kan slaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten