Hoera! Raadslid Juliëtte Rot is Zaankanter van het Jaar. Treitervlogger Ismail Ilgun grote verliezer

juliette-wint
Foto: Juliëtte Rot naast haar kwelgeest Ismail Ilgun in DWDD. Wij hebben de primeur: dit Raadslid heeft de verkiezing Zaankanter van het Jaar al gewonnen.

Dit kan niet waar zijn. Treitervlogger, bedreiger en ‘Erdoganstrijder’ Ismail Ilgun staat op kop bij de verkiezing van Zaankanter van het Jaar. DDS geeft geen bindende stemadviezen, maar nu maken we een uitzondering. Stem nu, hier op Juliëtte Rot, die bedreigd, bespuugd, uitgekotst en in de steek gelaten werd door haar politieke collega’s omdat ze onvermoeibaar streed tegen de hangjongeren die Zaanse burgers het leven ziek en zuur maakten. Eerst stemmen, dan verder lezen. Wij wachten wel even.

zaankanter-van-het-jaar

Gedaan? Mooi. Want dit is werkelijk te zot voor woorden. Dit kan alleen in Nederland. Rot werd bekogeld met eieren en geïntimideerd door de club rond Ismail Ilgun.

Rot zegt hierover in een interview: ‘Van burgemeester Geke Faber (PvdA) heb ik niets gehoord en mijn SP-collega in de raad suggereerde op twitter dat ik Poelenburg zou stigmatiseren met mijn verhalen.’

Juliëtte Rot moest intimidaties, bedreigingen, treiterijen en pesterijen accepteren, slikken en beschaafd pareren. Wat een ballen toonde die vrouw het afgelopen jaar toen ze het opnam voor de burgers in haar stad. Niemand steunde haar. In plaats daarvan kreeg Rot zelfs de Zwarte Piet toegespeeld en pleegden media als Joop.nl karaktermoord.

De grootste boevenstreken van Ismail Ilgun en zijn partners in crime op een rij:

MARK RUTTE OVER ISMAIL ILGUN: ‘DIT IS TUIG VAN DE RICHEL.’ 

 

RICK NIEMAN NA BELEDIGING, VERNEDERING, MINACHTING VAN POLITIE DOOR TREITERVLOGGERS: ‘BUITENGEWOON BRUTAAL, BESCHAMEND EN ONTZETTEND ORDINAIR’ 

 

JEANINE HENNIS-PLASSCHAERT EN JOHN VAN DEN HEUVEL: DIT IS ECHT WAANZIN. DAT INTIMIDEREN, PROVOCEREN MOET STOPPEN. ZOEK WERK. GEDRAAG U.’

 

ISMAIL ILGUN VERSTOORT TV-INTERVIEW EN INTIMIDEERT JULIETTE ROT: ‘JIJ BENT NIET NORMAAL. JE BENT GEEN MENS. JE BENT KARAKTERLOOS.’

 

TUIGVLOGGERS TEGEN HART VAN NEDERLAND: ‘GAAN JULLIE EINDELIJK WEG UIT MIJN BUURT? DIT IS ONZE WIJK VRIEND’

 

TEGEN POWNED-VERSLAGGEVER: ‘VIEZE KANKER ROZE FLIKKER’

 

Als Ismail en zijn vieze vrienden deze verkiezing winnen, waarvan het een gotspe is dat ze überhaupt zijn toegelaten als inzending, is de triomf voor Ismail en die rot-rappers compleet. Bij de uitreiking houdt hij een zielig verhaal over hoe hij slachtoffer is geworden van de media. Hoe hij het allemaal zo goed bedoelde. Hoe dol de kinderen uit zijn buurt op hem zijn vanwege al zijn goede werken. De media heeft alles uit z’n verband getrokken en wilde alleen maar scoren door negatieve beeldvorming. Als hij geen Turk was geweest, hadden ze hem heel anders aangepakt. Dit is racisme. Wij denken alvast na over een passende reactie wanneer Ismail Ilgun wint.

Wat een manipulator. Wat een gemeente. Wat een land.

Wat een vrouw. Wat een lef. Wat een voorbeeld. Raadslid Juliëtte Rot is Zaankanter van het Jaar. Of ze wint of niet.

PS Ons allerfavorietste Ismail-filmpje is toch wel deze, van een buurtbewoner die het hélemaal zat is:

‘JE VERPEST ONZE NAAM. OPROTTEN. SNEL!’ En dan rent Ismail weg en belt hij de politie. Ja. De politie.

 

 

 

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

5 reacties

 1.   

  Dat criminele tuig piest zich in de broek van het lachen om zulke Nederlandse onnozelheid. Gelijk hebben ze ook nog ,nog ook eens gestimuleerd om er dubbel tegenaan te gaan.

 2.   

  Ik begrijp hier helemaal niks van. We gaan met dit tuig in discussie, ze krijgen een podium op tv. Hier is maar één antwoord mogelijk: een honkbalknuppel er over.

  1.   

   Ja die mochten ze de studio niet in meenemen, anders was de zender tenminste eerlijk geweest, en hadden we eindelijk eens kunnen zien hoe Nederland zich ontdoet van dit tuig.

 3.   

  Mevr rot is de enige in die gemeente wat dit verdiend, zelfs andere collega s lieten haar in de steek, en gingen mee met het straattuig in die plaats door hun eigen collega die er iets aan deed in de kou te laten staan, slapjanussen zijn het verder daar in die gemeente.

 4.   

  De verkiezingen zijn afgelast omdat Juliëtte Rot dreigde te winnen. En toen wilde de redactie niet meer “polariseren”.
  http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/zaanstreek/article28929393.ece/Verkiezing-Zaankanter-van-jaar-afgebroken?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!