Israëlische premier Netanyahu trolt politiekcorrect links op Twitter: 'Trumps muur is een geweldig goed idee!'

Geen categoriejan 30 2017, 9:00
Hoe zorg je er als Israëlische premier voor dat heel politiekcorrect en multicultuurverheerlijkend links gek wordt? Nou, zo dus.
Zoals we al lange tijd weten heeft Israëlische premier Benjamin Netanyahu een broertje dood aan de politieke correctheid. Dat maakt hem dan ook tot één van de weinige helden die we tegenwoordig hebben in de wereld. Gisteren bevestigde hij die reputatie door links even heerlijk te trollen op Twitter:
https://twitter.com/netanyahu/status/825371795972825089
"President Trump heeft gelijk," Twitterde Netanyahu. "Ik heb een muur langs Israëls zuidelijke grens gezet. Het zorgde ervoor dat alle illegale immigratie stopte. Het was een groot succes. Fantastisch idee!"
De Israëlische muur wordt sinds jaar en dag bekritiseerd door politiekcorrect links die het zien als 'discriminerend tegen Palestijnen.' Dat zal wel. De muur heeft ervoor gezorgd dat het aantal aanslagen in Israël significant afnam, en dat was het doel precies. Progressieven kunnen daar over huilebalken, maar een premier van een land heeft de verantwoordelijkheid om zijn volk te beschermen tegen diens vijanden. Netanyahu begrijpt dat en heeft deze maatregel dan ook terecht genomen.
Hilarisch genoeg reageert links op de verwachte idiote manier die we kennen:
https://twitter.com/LevNovak/status/825376612283719681
Haha, tja. We zullen maar zeggen: het is het ultieme bewijs dat Netanyahu daar een gevoelige snaar mee raakte. Dat is sowieso al hilarisch, maar wat dit verhaal nog vermakelijker maakt is dat hij 100 procent gelijk heeft. De Israëlische muur werkt namelijk wel degelijk. En ja, datzelfde zal gelden voor een Amerikaanse muur bij de grens met Mexico.
Laten we hier heel duidelijk over zijn: niemand heeft het 'recht' om op illegale wijze een ander land binnen te komen. Elk land heeft het recht om de grenzen te beveiligen en illegale immigratie te voorkomen. Politiekcorrect links kan janken wat het wil over Trumps muur, maar feit is dat hij volledig in zijn recht staat én dat het prima te begrijpen is dat Amerikanen het wel gehad hebben met de instroom van miljoenen illegale immigranten in hun land. Nederlanders zouden dat ook niet accepteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten