Limousine die in de fik werd gezet bij anti-Trump demonstratie was van moslimimmigrant die nu mogelijk failliet gaat

Geen categoriejan 24 2017, 8:00
En ik maar denken dat Trumphaters het zogenaamd opnemen voor dit soort volk. Niet dus.
De limousine die tijdens de inauguratie van Donald Trump werd afgefikt door linkse, politiekcorrecte demonstranten blijkt van een islamitische immigrant te zijn die daardoor mogelijk wordt opgezadeld met een schadepost van $70.000.
Muhammad Ashraf, de eigenaar van Nationwide Chauffeur Services, vertelde aan Red Alert Politics wat er precies gebeurde:

"Ik heb een andere mening [dan Donald Trump]. Ik was het vaak oneens met hem tijdens de campagne. Maar dat geeft mij niet het recht om het onmogelijk voor een ander te maken om in zijn onderhoud te voorzien.

"Ik geloof niet dat geweld helpt."

Ashrafs werknemer, de Hispanic Luis Villarroel, zette een klant af bij zijn bestemming toen de boel uit de hand liep. Demonstranten gooien ramen van winkelpanden kapot, maar toen zagen ze de limousine. Ze begonnen op de limo te slaan en gooiden er zelfs stenen naartoe. Uiteindelijk moest de chauffeur een bezoekje aan het ziekenhuis brengen omdat hij gewond was geraakt aan zijn armen en handen.
Let wel, Trumphaters doen dus net alsof ze het opnemen voor moslims en etnische minderheden, maar een islamitische immigrant en een Hispanic waren juist het slachtoffer van deze wandaden. Sterker nog, door de actie kan het zijn dat Ashrafs bedrijf ernstig in de problemen komt. Het kan namelijk zijn dat de verzekering niet uitkeert bij schade als gevolg van rellen. Als dat zo is moet Ashraf zelf de rekening voor de auto betalen -- $70.000 -- plus de commissies en medische rekeningen van zijn werknemer.
Ondertussen hebben mensen die wél sympathie hebben voor hardwerkende immigranten -- of ze nou islamitisch zijn of Hispanic -- een GoFundMe-pagina opgezet om Ashraf en Villarroel financieel uit de penarie te helpen als de verzekeraar inderdaad niet thuis geeft. Daar kan het linkse tuig dat de boel afbrak tijdens en na Trumps inauguratie nog wat van leren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten