snapshot4

Man bestelt een milkshake bij McDonald's, maar krijgt dan deze smurrie voorgeschoteld. Eet smakelijk!

Geen categoriejan 08 2017, 14:00
I'm loving it, aldus de bekende slagzin van McDonald's. Nou, voor deze klant die een milkshake kwam bestellen was er bar weinig om van te houden...
Het voedsel van fastfoodketen McDonald's ligt geregeld onder vuur, maar doorgaans gaat het dan om de hamburgers. Ditmaal blijken ook de milkshakes niet helemaal in orde te zijn, zoals een klant bij een vestiging in het Engelse Sheffield zelf ondervond. Hij bestelde één van de befaamde melkdrankjes bij de Amerikaanse snackbar, om vervolgens het onderstaande in zijn handen gedrukt te krijgen:
37003unilad-imageoptim-macciesshake
Gelukkig hebben we de foto's nog, zullen we maar zeggen. Maar in dit geval... misschien toch beter van niet. Echt bijzonder smaakvol ziet dat er inderdaad niet uit, om eens een understatement te maken. De verbouwereerde klant merkte dan ook op:

"Goorste McDonald's milkshake die ik ooit gekregen heb, en alles wat de jongen achter de kassa zei was dat ons eten eruitziet zoals het proeft.

Gelukkig gaf hij me een nieuwe, en kreeg een kortingsbonnen ten waarde van €11."

McDonald's zelf merkte op dat ze de man per ongeluk een "bevroren milkshake" hadden geserveerd. Maar om heel eerlijk te zijn: hoe langer ik naar dat plaatje kijk, hoe sterker ik begin te vermoeden dat er flink meer aan de hand is met dit zuiveldrankje dan dat het alleen nog "bevroren" zou zijn...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten