Megalomane negativiteitsgoeroe Emile Ratelband wil verachtelijke Peter Jan Rens helemaal kapotmaken

Screenshot RTL Boulevard. Emile Ratelband huilt tranen met tuiten.
Foto: Screenshot RTL Boulevard. Emile Ratelband huilt tranen met tuiten.

Pak de popcorn er maar alvast bij jongens. Dit wordt vermaak voor het hele gezin!

De nep-positiviteitsgoeroe Emile Ratelband heeft het helemaal gehad met zijn voormalige beste vriend Peter Jan Rens. Volgens Ratelband is hij namelijk één van de slachtoffers van de mooie wensdromen van Meneer Kaktus. Al met al zou Rens een schuld van 6.000 euro bij hem hebben.

Dat is op zich niet verkeerd natuurlijk, maar het probleem is dat Rens Ratelband gewoon niet betaalt. En tja, als Emile ergens een hekel aan heeft dan is het daaraan. Meneer is immers nogal op zijn centjes gesteld.

Eerder deed Ratelband zijn beklag over Rens op Facebook. Daar kreeg hij zoveel reacties op dat hij besloot om er echt een zaak van te maken.

“Mensen met warrige verhalen waar je niet veel aan hebt, maar ook heel veel mensen met harde vorderingen die ertussen genomen zijn voor bedragen van 50 euro tot 50.000 euro. Het gaat meestal om bedragen tot 3500 euro. Dat is slim, want daardoor maken die er geen zaak van.”

Ook zouden veel mensen bang zijn voor de kampersfamilie van Rens’ verloofde Virginia. Daarom durven ze geen actie tegen hem te ondernemen terwijl ze nog altijd flinke bedragen tegoed van hem hebben. Ja, ja, meneer Kaktus is diep — heel diep — gezonken.

“Maar,” zegt Ratelband, “ik heb er nu meer dan 30 bij elkaar en ik ga een schuldeisersvergadering beleggen. Daarna zal Rens wel anders piepen.” Hij gaat verder:

“Het lijkt wel dat iedereen hem laat gaan. Nou, ik niet. Ik ga hem kapot maken om zo de samenleving voorgoed tegen hem te beschermen. Hij gaat er gewoon aan. Ik ben mijn huiswerk aan het doen en Rens zal eerdaags wel ondervinden wat daar het resultaat van is.”

Als dit geen vermaak voor het hele gezin is weet ik het ook niet meer. Twee van de meeste gehate (en terecht!) BN’ers gaat elkaar te lijf, en dat allemaal voor een paar duizend euro.

Natuurlijk zal niemand medelijden hebben met Ratelband. Dit is immers de man die enkele jaren geleden nog betrapt werd toen hij opschepte dat hij zijn vrouw Moon probleemloos een paar tikken kon geven:

“Dit weekend zou ik de kinderen krijgen. Maar het is geëscaleerd… De politie stond op de stoep… Terwijl ik achter was, had Moon de politie gebeld en gezegd dat ik d’r in mekaar geslagen had. Ik dacht: ik ben effe pleite hier. Een agent pakte me beet. ’Blijf met je poten van me af’, zei ik. Ik rukte mezelf los. ’Jij hebt je vrouw geslagen. Dit is nou al de zevende keer dat we hier komen.’ ’Ja, dat moet jij weten klootzak’, zei ik tegen de agent. ’Noem jij mij een klootzak? Ik laat me niet beledigen door jou.’ ’Ach man’, zei ik, ’types als jou kun je helemaal niet beledigen.’ Ik heb schijt aan die klootzakken. Ze konden natuurlijk niet hardmaken dat ik d’r geslagen had. Ze lieten me vrij.”

En dan was er ook nog de tape waarop hij duidelijk maakte hoe hij over vrouwen in het algemeen dacht. Het zijn allemaal hoeren, stuk voor stuk!

“Wat een gekloot thuis, allemaal gezeik met Moon. M’n portemonnee afdragen en nog een grote smoel krijgen ook. En n**ken willen ze niet. Dan zeg je tegen ze: ’ik heb al drie maanden niet gene**kt’ en dan hebben ze pijn in hun rug en dergelijke… die wijven doen het er gewoon om… het zijn gewoon hoeren, jongen… Het is met al die wijven van hetzelfde laken een pak… En die wijven kunnen hun eigen vreten toch niet verdienen, dus uiteindelijk blijven ze afhankelijk van je en komen ze toch weer terug.”

Als je het niet erg vindt kan ik me er dus niet al te druk om maken dat Rens deze vent mogelijk voor het lapje gehouden heeft. Ik heb het namelijk niet zo op mannen die vrouwen slaan en daar vervolgens nog over opscheppen ook.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

3 reacties

 1.   

  tsjakkaaaaa lekker positief hoor ….. maar ja bij Emiel is het zomaar in de brand uit de brand

 2.   

  Een crimineel van beroep heeft
  geen gezicht noch gelaat.

  Petra Hermans

  1.   

   Klein foutje. Het moet zijn:

   Een crimineel van beroep heeft
   gezicht noch gelaat.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!