Sylvana Simons' Artikel 1 verklaart islamkritische socioloog een nepwetenschapper die gelijkwaardigheid haat

Geen categoriejan 05 2017, 14:00
Artikel 1 noemt 'wetenschappelijke meningen' alleen geloofwaardig en 'wetenschappelijk' wanneer het in hun straatje past.
Een bezorgde burger die zich afvroeg wat Syvlana Simons en haar vrienden van Artikel 1 vinden van het onderzoek van de Nederlandse socioloog Ruud Koopmans, waaruit blijkt dat 50 miljoen moslims het prima vinden dat geloofsgenoten geweld gebruiken tegen andersdenkenden, kreeg een wel heel merkwaardige reactie van haar campagneteam. "Mike van Artikel 1" (ik distantieer me natuurlijk meteen van die naam) liet namelijk weten dat Simons en co. er helemaal niets mee gaan doen:
"Die gaan we negeren in onze communicatie," schrijft Mike. Daar voegt hij aan toe: "Onwetenschappelijk, onwaarschijnlijk en openlijk bedoeld om onze maatschappij minder gelijkwaardig in te richten."
[caption id="attachment_156034" align="aligncenter" width="689"]Het emailadres van de burger hebben we maar even weggehaald omdat hij anders ongetwijfeld meteen haatmails zal ontvangen van Artikel 1-fans. Het emailadres van de burger hebben we maar even weggehaald omdat hij anders ongetwijfeld meteen haatmails zal ontvangen van Artikel 1-fans.[/caption]
Ah natuurlijk! De politiekcorrecte multiculturalist verklaart een onderzoek van een hoogleraar gewoon "onwetenschappelijk" als de uitslag ervan niet in haar straatje past. En Sylvana ondertussen maar op Facebook roepen dat ze een "discussie" wil hebben met het volk.
Oh ja Sylvana, misschien moet je daar eens mee beginnen door dit soort wetenschappers en hun onderzoeken wél serieus te nemen. Het zal je verbazen, maar er zullen wel vaker onderzoeken verricht worden waarvan de resultaten je niet bevallen -- zéker als die onderzoeken gericht zijn op de radicale Islam en (het gebrek aan) de integratie van islamitische allochtonen in Nederland en andere Europese landen.
Het bewijst maar weer eens dat de tolerantie en 'bereidheid om discussies te voeren' waar Sylvana Simons de mond van vol heeft niets meer of minder dan goedkope propaganda zijn. Artikel 1 is een propagandapartij voor de maakbare, multiculturele samenleving waarin Nederlandse tradities afgeschaft worden en radicale moslims op z'n best gedwongen worden om een bakje thee te drinken met mevrouw de aspirant-politica.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten