Trump is onverbiddelijk tegen CNN bij persconferentie: “Houd je mond! Jullie zijn fake news”

c1503tywiaa0b-8-jpg-large
Foto: Donald Trump tijdens een persconferentie. Bron: Screenshot PBS News.

Donald Trump is iets meer dan een week verwijderd van het Witte Huis, en gaf daarvoor vandaag zijn eerste persconferentie in ongeveer een half jaar tijd. En dat heeft vooral de pers geweten…

Vandaag was geen goede dag voor de aankomende president van de Verenigde Staten. De hele dag werd er gepraat over een rapport van de Amerikaanse veiligheidsdiensten waaruit zou blijken dat Trump chantabel was door ‘seksueel pervers’ gedrag in een hotelkamer in Rusland, gefilmd door de Russische geheime dienst FSB. Alsmede nog wat andere alarmerende zaken omtrent Rusland.

Vanavond was het dan de beurt aan Trump zelf, die geen enkele zin had om de journalisten die uitgebreid verslag hadden gedaan van de zogenaamde ‘golden shower’-perikelen de gelegenheid te gunnen hem een vraag te stellen. Een CNN-journalist die geen genoegen nam met het wegwuiven van zijn vraag, bleef vervolgens gewoon doorgaan met het stellen van vragen aan Donald Trump.

Trump vertelde de CNN’er vervolgens gewoon enkele keren bot dat hij z’n mond moest houden, en wimpelde hem uiteindelijk af met “You’re fake news.” Oftewel: je bent nep-nieuws. Dit is echt televisie zoals u dat nog nooit gezien heeft:

Andere media-bedrijven kregen ook een fikse veeg uit de pan. Online medium Buzzfeed werd door Trump “een falend stuk vuilnis” genoemd, terwijl de BBC sarcastisch werd weggezet als “Ah, ook al zo’n schoonheid.”

Over 9 dagen begint het presidentschap van Donald Trump. Afgaande op de persconferentie van vandaag zal het een knotsgekke achtbaanrit worden van maar liefst vier jaar. Inderdaad: doe je gordel maar om, want Trump is ontketend en veegt met iedereen die hem niet zint de vloer aan. Zelfs als dat betekent dat hij een beetje moet marchanderen met de taak van journalisten om de regerende macht kritisch te volgen.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

75 reacties

 1.   

  Ik denk dat het eigenlijk wel een goede dag is voor Trump. Omdat iedereen nu kan zien hoe “Fake News” er uit ziet.

  De pogingen van de media om Trump de demoniseren slaan nu terug op de media zelf. En ze leren er niets van en gaan maar door met het ondermijnen van Trump.

  En dus zeer terecht dat CNN ( Clinton News Network) een veeg uit de pan kreeg voor het verspreiden van Fake News.

  Dit alles maakt de geloofwaardigheid van de media er niet groter op.

  Trump to CNN: ‘You Are Fake News’
  http://www.breitbart.com/video/2017/01/11/trump-to-cnn-you-are-fake-news/

  1.   

   Ja Ritter, Trump was goed op dreef en had volkomen gelijk. Als President Elect kun je niet accepteren dat dergelijk vuil over je uitgestort wordt. Daar moet je zeer beslist en afwijzend mee om gaan. Dat deed Trump inderdaad met gezag. Ik denk dat we nog veel positiefs van deze president gaan meemaken.

   De Democraten zijn met deze achterbakse en smerige actie volledig door de mand gevallen. Iedereen weet dat toppolitiek een slangenkuil is, maar wat ze hier hebben geflikt is zwaar over de schreef. Ze hebben zich zelf openlijk verlaagd tot het zielloze, achterbakse triefel dat deze globalisten en superkapitalisten zijn – een georganiseerde criminele organisatie. Goed dat dit ontmanteld is.

 2.   

  Goed gedaan van die man ,veeg die valse en liegende media aan de kant

 3.   

  Ik geniet van die man.

 4.   

  GEZAG! Dat is de eerste woord die bij mij opkwam tijdens de persconferentie van Trump. Hier spreekt gezag. De CNN en BBC moesten het ontgelden voor hun soort nieuws tege =n het gezag. Ik hoop dat de respect tegenover de VS toeneemt en dat het verandering in de hele wereld brengt. Zeker in Europa waar het hard nodig is. Maar wij moeten het zonder figuur als Trump doen en dat wordt nog lastig. In die politieke zin hebben wij globalisering wel hard nodig.

  1.   

   Ik ben dat niet met je eens. Je hebt pas gezag als je open en eerlijk op vragen ingaat. De pers afwijzen getuigt slechts van verregaande onbeschoftheid. En als president krijgt hij nog veel meer kritische vragen van CNN, dus een beetje mediatraining kan geen kwaad.

   Mensen als Wilders en Rutte stralen gezag uit. Ze dwingen respect af.

   1.   

    Hetzelfde geldt voor de pers. Moet de pers zich ook niet gedragen en nieuws loslaten die op waarheid gebaseerd is en geen schadelijke roddels?

    1.   

     @Ni28, de media heeft opgetekend wat er in de documenten stond. Dat de memo bestaat, is een simpel feit.

   2.   

    ik kreeg echt de indruk Flatertje

    dat jou dus ook helemaal niks gevraagd werd ??

    dus of je het er nou mee eens bent of niet

    dat interesseert ons geen ene malle moer . spuit 11

    CALIMERO

    en hoe jij, de grootste wegduiker hier op deze side en al vele maanden dus de woorden in je mond durft te nemen
    als wegkruipert / wegduiker nr 1

    JE HEBT PAS GEZAG ALS JE OPEN EN EERLIJK OP VRAGEN INGAAT ??

    WANNEER BEGIN JE DAAR AAN DAN KL….THOMMEL ??

    IK ZIT MET ALLE REAGEERDERS hier 84 UUR TE WACHTEN

    OP HET INVULLEN VAN

    DE PUTIN INVASIES IN HEEL EUROPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SINDS 1991

    MAAK JE PLEITEN ZUIGENDE DROPVETERTTTTTT

    ga je diep schamen, en houdt je m..illllllll

    zakkenwasser

    1.   

     kleuterschool weer uit?

   3.   

    Gustaaff. Het bevalt de Democraten niet dat Donald Trump zo open en eerlijk is geweest Trump moet CNN er uit sodemieteren. Trump heeft de pers “open” en “eerlijk” te woord gestaan maar niet die verrotte CNN. Pers die verrot is moet in het openbaar een flinke les krijgen. Het is echt niet meer normaal wat wij op ons bord krijgen aan links leugen nieuws.

    1.   

     Anna, het is onacceptabel een groot nieuwsmedium als CNN en BBC op deze wijze te schofferen. Het is tekenen voor de narcist Trump. Hij wordt omringd door hielenlikkers en aanbidders. Dan kan hij het niet hebben als iemand eens een kritische vraag stelt. Het zou Trump sieren als hij CNN – die helemaal niet rot is, maar alleen weergaf wat Bernstein en Steele optekenden – linea recta zijn excuses aanbood.

     CNN gaat in de toekomst nog veel meer kritische vragen stellen. Net als bij Obama gaat CNN, BBC, NOS elk besluit, twitterberichtje en uitspraak, onder een microscoop leggen.

     1.   

      Ik snap wel wat je bedoelt, maar het was zijn eerste echte speech, kom dan niet met fakenews aan als je serieus genomen wilt worden, er zijn toch wel wat belangerijkere vragen te verzinnen dan dit.

 5.   

  Het “Nep NIews” verhaal over Trump begint nu langzaam uit elkaar te vallen.

  Ten eerste is het roddel waarvoor geen enkel bewijs is en nu blijkt ook dat de man die volgens het rapport in Rusland bezocht nooit in dat land is geweest.

  CNN’s Tapper Confirms Michael Cohen Did Not Visit Russia As Report Claims
  http://www.breitbart.com/big-journalism/2017/01/11/tapper-cnn-michael-cohen-not-visit-russia/

  1.   

   Breitbart is amper neutraal, @Ritter.

   1.   

    @Gustaafff

    Geen enkele media is “neutraal”.

    1.   

     @Ritter, de conservatieve website schrijft al langer positief over Trump. Hun opperste baas, Stephen Bannon, is namelijk adviseur in de top van het nieuwe Witte Huis.

     1.   

      @Gustaafff

      Breitbart is een anti-establishment en anti-globalisering website.

      Ik volg de website al enige jaren en het is een goede informatieve website. Het is een goed tegenwicht voor al het linkse nieuws.

      Onderwerpen die de “mainstream media” negeren (of verdraaien) worden op Breitbart gepubliceerd.

      En, zoals ik al zei, is geen enkele media “neutraal”. Dat geld dus ook voor onze media in Nederland.

     2.   

      En daarom is het niet waar?

   2.   

    waar is mijn lijsie ?? mafketel

    lui varken , ga je huiswerk doen

    je doet niet meer mee

    zoeffe verder kijken

 6.   

  Trump draait er weer eens lekker omheen. Het is onacceptabel om twee grote nieuwsmediums zó weg te zetten. Maar van een man die iedereen die hem niet aanstaat op alle mogelijke manieren besmeurd, had ik ook niets anders verwacht. Elke journalist die nu iets over hem naar boven haalt, of ook maar even kritisch is op de regering, zal als een knettergekke linkse fakenews journalist worden neergezet. Door Trump, en zijn buitenlandse knuffelaars.

  1.   

   Wat een onzin die lui hadden het over bed pissen ik zou ze de zaal uit jagen.
   Ieder zich respecterend media blijf weg van zulke vieze onzin.
   Maar het schijnt Guusje dat Rutte vroeger een potloodventer is geweest. Er is geen bewijs van, maar een betrouwbaar iemand(een gewezen straat agent) die ik betaalt heb heeft dat in zijn rapport staan. Want wie betaald bepaald.
   Is er nog journalist die dit voor mij in de media wil brengen.

   1.   

    @Wim, als de informant een oud proces-verbaal heeft van Rutte als potloodventer, zou ik het AD benaderen. Die zijn dol op een goede scoop. Dit memorandum kwam echter uit de koker van een oud-spion. Journalist Bernstein heeft dit ook onderzocht en het staat er niet voor de grap.

    Overigens zal zijn achterban hem die golden shower wel vergeven. Trump is nu eenmaal een bizar en vulgair persoon. Dus die golden shower zal hem niet veel schade berokkenen.

    1.   

     Overigens zal zijn achterban hem die golden shower wel vergeven. Trump is nu eenmaal een bizar en vulgair persoon. Dus die golden shower zal hem niet veel schade berokkenen.

     Ja dat kan jij weten Guusje. Heeft god je dat verteld

     1.   

      Het is simpel, @Wim. Als hij inderdaad een golden shower heeft gehad, is zijn achterban hem dat best bereid te vergeven. Wat voor smerigs Trump ook zegt, zijn achterban maakt het geen mallemoer uit. Ik vermoed dat ze hem die golden shower ook wel “gunnen”. Wat betreft de andere helft van de bevolking, alsook de conservatieve republikeinen – daar ben ik niet zo zeker van.

     2.   

      Jij bedoelt zoals de linkse achterban Clinton vergaf dat hij zijn macht gebruikte om zich door een stagiaire te laten pijpen.

     3.   

      @Wim, ja.

     4.   

      whahahahaahahha,
      jij blijft het proberen he
      er een zinnig woord uit te krijgen
      dat zal je niet lukken

      DIT HEET GEHERSENSPOELD , IK HEB DE FILM GEZIEN MET
      MICHAEL CAIN DESTIJDS !!

      jA WAS WEL LEUK , DAT hITLARY RIEP

      EINDELIJK EEN VROUW IN HET WITTE HUIS

      WAAROP BILL RIEP

      DAAR ZOU IK NIET ZOZEKER VAN ZIJN !!

      WHAHAHAHAHA

      PIET DEPIJPERT

    2.   

     En Clinton? En Kennedy? Oeps, dat zijn Democraten, dus dán mag ‘t!

     1.   

      @cmsuijkerbuijk, John F. Kennedy heeft veelvuldig overspel gepleegd, waarbij zijn broer Robert de puinzooi mocht opruimen. Ook Kennedy heeft zichzelf chantabel gemaakt. Sowieso is het al onacceptabel om overspel te plegen, maar bij het aannemen van een presidentschap, is het buitengewoon onverstandig.

      Overigens heeft Clinton zich – dacht ik – niet chantabel gemaakt.

     2.   

      @Gustaafff

      Maar Hillary verdedigde haar overspelende man wel.

     3.   

      @ETI, dat is juist. Nadat thuis de ellende was losgebarsten.

     4.   

      @Gustaafff

      Ze zouden het hebben van de FSB (een Rusische inlichtingendienst), maar van de Rusische kant is al aangegeven, dit niet juist is.

      Er zal toch echt meer op tafel moeten komen voor overtuiging.

    3.   

     Het is duidelijk dat je hem niet mag maar heb je daarom gelijk?

     1.   

      @Ni28, het is irrelevant of ik Trump mag of of ik gelijk heb. Er liggen hier rapporten en memo’s die niemand kan negeren. Het standaard-argument dat de media Trump probeert te beschadigen, gaat hier niet op. Juist bij de benoeming van de president van de Verenigde Staten dient alles opnieuw, opnieuw en opnieuw te worden bekeken.

    4.   

     he dildo

     luister nou voordat je doodblijft

     jouw islam vrienden doen niet anders ,

     die hebben zelfs een leus

     ASSUTMACHEILISMACHALES

     DUS die man loopt zijn hele geweldige leven met de mooiste wijven om hem heen
     en die kijken niet zo nauw ,
     die verslijten dat ding niet allenn met pissen hoor

     je bent gewoon een jaloerse RELNICHT !!

     dat las ik in een script van Shoarma simon je h..l maat

     groetjes

     1.   

      Leonidas weet een Trump over fake news weer om te buigen naar de Islam.

     2.   

      IK KAN NIET BIJ ONZE LINKSE LANDVERRADEER
      EN SCHELE SSer weer niet reageren

      maar droeftoeterttttttttt waarom is bij linkse kl…thommels
      en bruin werkers ,

      ook altijd de humor knop al een paar jaar stuk ??

      heb ik iets in het Arabisch geschreven of zo ??

      heb ik vuilnisbak geroepen , dat jij reageert ??

      donderstraal op , l..l de behanger , P..nis Aqua rosa

    5.   

     nou flater

     zijn broer die ruimde de rotzooi niet op hoor

     je kent de geschiedenis dus niet

     die kropp er ook lekker op ,

     en wie zou dat niet doen , elke gezonde vent toch

     nou ja, jij en je h..lmaat niet,

     maar jullie doen ook niet meer mee

     het valt je nog steeds niet op dat er zogoed al niemand

     op je antwoord ??

     je antwoord op anderen die e niks vragen

     ziet er ook een bettje stom uit ,

     GUUS GA TOCH NAAR HUUS mijn jongen

     je dagen van glory zijn over hier

     je hebt ook nog niet in de gaten ??

     dat je 1 tegen 100 zit te spelen hier, whahahahaha

     er zit hier een zielepiet , te zeuren

     en niemand die op hem reageert, whahahahahah

     laterrrr

     1.   

      ahhha simon je zag h..lmaat staan

      en dacht oooh, hij heeft het over mij ??

      dus ik reageer effe

      whahahahahaha , ja zoals ik al zei

      RELNICHTEN , KIJK MAAR NAAR GORDON WHAHAHAHA

     2.   

      Je hebt niks beters te doen dan de hele dag in gebrekkig Nederlands onzin te spuien?

     3.   

      @Rheagys, zijn missie is mij zoveel als mogelijk te stalken. De man zal dus inderdaad weinig oner handen hebben.

  2.   

   als mijn vriend trump
   de mogelijkheid heeft om voor mijn part

   70 lekkere wijven , naakt te laten pissen ,

   wilde ik eigenljk vragen of ik langs mag komen ,

   lijkt mij een gaaf gezicht

   dus beukman ik zie dat die andere trol ook net wakker is geworden

   ga genieten en ram je arm erin bij de shoarma kanjertttt

   je doet niet meer mee , sufkont

 7.   

  Gaat een beetje richting dictator deze man, en was fakenews niet de grote factor achter zijn overwinning?

  1.   

   Hoe zo dictator ,gewoon recht voor zijn raap. Het opzetje van zijn tegenstanders om zijn persconferentie te verzieken met die vieze onzin is gewoon mislukt

 8.   

  Trump: ‘Soros’ organisaties hebben de gewone man beroofd van zijn geld en welvaart, en dat in de zakken van enkele grote bedrijven en politieke instellingen laten verdwijnen’
  Ex-nazi George Soros, kwade genius achter de moslim migranteninvasie van Europa en het uitwissen van onze oorspronkelijke grenzen, landen en culturen door islamisering.
  De ultralinkse miljardair-globalist (en voormalige Nazi) George Soros krijgt voor het eerst serieuze tegenstand bij zijn campagne om de soevereine Europese natie-staten volledig uit te wissen met een tsunami van islamitische asielzoekers. Hongarije –Soros’ geboorteland- heeft namelijk aangekondigd om alle NGO’s die aan hem en zijn ‘Open Society’ gelinkt zijn –en daarmee ook aan de Europese Unie- ‘weg te vagen’, omdat ‘die de globalistische kapitalisten dienen, en politieke correctheid boven nationale regeringen stellen,’ aldus Szilard Nemeth, een hoge official van de regering Fidesz partij.

  Internationaal is er volgens mij nu een kans om dit te doen,’ legde Nemeth uit, wijzend op de verkiezing van Donald Trump, waar George Soros een verklaarde tegenstander van is. Het Hongaarse parlement gaat nu debatteren over een wet waarmee de overheid NGO’s en hun topmensen aan banden kan leggen.

  Orban eerste regerende openlijke pro-Trump politicus in Europa

  Premier Viktor Orban was de eerste (en vrijwel enige) regerende Europese politicus die nog tijdens de presidentscampagne openlijk achter Trump ging staan. Gesterkt in zijn niet aflatende strijd tegen Brussel zou hij door diens overwinning als beloning inmiddels een uitnodiging hebben gekregen om kort na Trumps inauguratie het Witte Huis te bezoeken.

  Orban werd door zowel de aftredende Amerikaanse regering als de Europese Unie voortdurend bekritiseerd vanwege zijn zogenaamd autoritaire regeringsstijl, en dat terwijl juist die van Obama en Brussel totaal ondemocratisch is, en op het randje van totalitarisme zweeft. De Hongaarse premier wordt verafschuwd door de Westerse elite, omdat hij de grenzen, cultuur en waarden van zijn land overeind wil houden, en niet zoals in West en Noord Europa wil laten verwoesten door massa immigratie en islamisering en de daaraan gekoppelde algehele verarming van het gewone volk.

  In 2014 gaf Orban persoonlijk opdracht om enkele door Noorwegen gefinancierde organisaties te onderzoeken, die volgens hem enkel dekmantels waren voor ‘betaalde politieke activisten’.

  Trump: Soros pakt geld van gewone man en geeft dat aan grote bedrijven

  Ook volgens Trump zijn de ultralinkse organisaties van Soros –een prominente Hillary Clinton supporter- onderdeel van een ‘wereldwijde machtsstructuur die verantwoordelijk is voor besluiten die onze werkende klasse en ons land hebben beroofd van zijn welvaart, en dat geld in de zakken van een handjevol grote bedrijven en politieke instellingen hebben laten verdwijnen’.

  Soros’ is tevens één van de drijvende krachten achter de censuur die de gevestigde orde in Amerika en Europa op het onafhankelijke en ‘rechtse’ nieuws uitoefenen, en achter het extreemlinkse geweld en terreur dat bedoeld is om op beide continenten zoveel mogelijk chaos te veroorzaken, om deze vervolgens aan te grijpen voor een dictatoriale machtsgreep waarmee de Westerse democratieën definitief zullen verdwijnen.

  Xnieuws

 9.   

  Nog altijd aanbeden door de gevestigde orde, maar door steeds meer gewone Amerikanen gehaat: ‘Liar in Chief’ Barack Hussein Obama.

  7 jaar zit hij nu in het Witte Huis, en zelf vindt hij zich nog steeds het beste wat Amerika en de wereld had kunnen overkomen. Onafhankelijke statistieken wijzen echter iets heel anders uit: onder zijn leiding is het in de VS in tal van opzichten veel slechter gegaan dan ooit tevoren. Bovendien gaan bijna alle belangrijke cijfers en lijnen de verkeerde richting uit. Obama heeft nog iets minder dan één jaar om het land totaal te doen instorten, iets waar hij volgens veel analisten hoogstwaarschijnlijk in zal slagen.

  In zijn laatste ‘State of the Union’ riep Obama het Amerikaanse volk op om het geloof in de toekomst niet te verliezen, omdat ‘al het gepraat over een economische neergang van de VS gebakken lucht is’. Hetzelfde zou gelden voor uitspraken dat Amerika zwakker wordt en zijn vijanden sterker.

  Zijn eigen Democratische Partij was wederom vol lof voor de president. Zijn gedoodverfde opvolger Hillary Clinton had het zelfs over ‘zeven jaar vooruitgang. Daar moeten we op verder bouwen, niet teruggaan.’ Ook de door links/liberaal beheerste media zoals de New York Times vonden Obama’s woorden ‘inspirerend’.

  De harde feiten

  Heel wat minder inspirerend, en al helemaal geen gebakken lucht, zijn de harde feiten en statistieken, waaruit blijkt dat Obama in werkelijkheid zo ongeveer de grootste ramp is die de Verenigde Staten tot nu toe heeft getroffen:

  Studentenleningen (schulden) geëxplodeerd:
  Uitgaven voor Amerikanen afhankelijk van voedselbonnen:
  Schuldenlast bijna verdubbeld:
  Geldpersen onbeperkt aangezet:
  Zorgverzekering (‘Obamacare’) veel duurder:
  Percentueel steeds minder mensen aan het werk:
  Bruto inkomen naar percentueel laagste niveau ooit:
  Gemiddeld gezinsinkomen ingestort, laatste 2 jaar iets hersteld:
  Aantal Amerikanen die eigen huis kunnen betalen daalt scherp:
  Bedrijven maken recordwinsten, gewone man verdient steeds minder:
  Opgeteld bij Obama’s rampzalige buitenlandse beleid, waarmee hij bijna een oorlog met Rusland veroorzaakte, het halve Midden Oosten in islamistische chaos stortte en daardoor een gigantische vluchtelingenstroom en honderdduizenden doden veroorzaakte, komt Infowars dan ook tot de volgende keiharde conclusie over 7 jaar ‘Liar in Chief’ Barack Hussein Obama: ‘Wat hij achterlaat zijn enkel leugens.
  Als de VS over een jaar echt compleet is ingestort –en daar lijkt het heel hard naartoe te gaan-, kan Obama met recht zeggen ‘Mission Accomplished’.

 10.   

  Lastig parket Trump, hij moet wel ontkennen (of het nu waar is of niet), maar dan moet de manier waarop weer zo waardig mogelijk (je bent niet voor niets president). Het lijkt niet erg in zijn aard te liggen om zaken subtiel of diplomatiek aan te pakken. Dat is vooral lastig, omdat hij al weinig steun onder de bevolking en de eigen partij heeft. Als hij niet op korte termijn meer eenheid weet te organiseren, dan gaat het een korte maar erg moeizame ambtsperiode worden.

  1.   

   Hij deed dat heel waardig met deze journalist.

   1.   

    Later heeft hij overigens wél een vraag beantwoord van een andere CNN reporter! De verslaggever in kwestie heeft het gewoon bij Trump, door zijn uit zijn duim gezogen nieuws, helemaal verbruid! En terecht. Dit zijn geen journalisten meer, maar grootinquisiteurs, de Jezuïten van de Democraten, die de “waarheid” desnoods zélf verzinnen! En wáág het eens, tegen te spreken, want dan krijg je de héle strontkar over je heen en is geen kwalificatie gemeen genoeg!

  2.   

   @Maarjuna
   Volgens mij, kwamen Kennedy en Clinton er toch óók mee weg? Of telt dat niet, omdat het Democraten zijn? Die zijn een beetje gelijker dan de rest, of zo?

   1.   

    Ja hoor, dat gaat hem waarschijnlijk ook wel lukken, maar hij verkeert in een veel minder riante positie dan de twee, die jij noemt, waren. Hij heeft als voordeel, dat hij kan vechten en volhouden, maar hij maakt ook makkelijk brokken. We zullen zien wat de doorslag gaat geven.

  3.   

   Maar Juna schreef: “Dat is vooral lastig, omdat hij (Trump) al weinig steun onder de bevolking heeft.”

   Van de 134 miljoen Amerikanen die gingen stemmen kreeg Trump ruim 60 miljoen stemmers achter zich.

   Hoezo weinig steun?

   1.   

    Dat is een minderheid, wat wel eerder vertoond is, maar toch… bovendien is hij dus binnen zijn eigen partij verre van onbesproken. Met het benoemen van familieleden op belangrijke functies neemt hij ook een behoorlijk risico. Begrijp me goed, ik hoop dat het allemaal mee valt, wij hebben belang bij een stabiel Amerika. Wellicht zijn er nog mensen in zijn directe omgeving, die kunnen zorgen voor verbinding. Dat zou te wensen zijn, want ik denk eerlijk gezegd, dat Trump niet de capaciteiten heeft om dat te bewerkstelligen.

   2.   

    @Noodluik, 62,979,879 stemmen in totaal. Dat is 46.0%. Clinton ontving 65,844,954 stemmen. Dat is 48.0%. Trump had 270 kiesmannen nodig en bemachtigde er 304. In vergelijking met Obama: hij oogstte een percentage van 51. Nog wat procent. Trump heeft qua populair votes dus een minderheid.

    1.   

     46% van de kiezers is NIET ‘weinig steun’ zoals Maarjuna het formuleerde. Slechts 2% minder dan zijn opponent Hitlary. Ook zij haalde geen meerderheid.

     1.   

      Nee ik bedoel ook niet dat dat weinig mensen zijn, maar voor een gekozen president wel: dan heb je toch het liefst een meerderheid van het volk achter je staan. Plus dat dit dus niet het enige is dat zijn positie verzwakt.

     2.   

      Maarjuna heeft gelijk. Als je minder stemmen scoort dan je politieke tegenstander, kun je je in eerste instantie geen fouten permitteren. Ter vergelijking: Obama ontving in 2012 65,915,795 (51.1%) stemmen en bemachtigde 332 kiesmannen. In feite kreeg Trump dus minder steun dan zijn hier alom gehate voorganger. Het is tekenend.

  4.   

   Met de Clintons hadden we zeker WOIII uit gevochten in Europa op onze nek gekregen. Dan had het koningshuis de koffers al klaar staan. Met Trump is dat ieder geval onzeker geworden en dat is al een grote winst voor jou kinderen en familie en voor mij natuurlijk ook.

 11.   

  Beetje neuken mag ook al niet meer.

  1.   

   Hoezo ,mag jij dat niet meer of kan je het niet meer?

   1.   

    Ik moest een beetje lachen.
    Dat er weer zo’n complot van gemaakt wordt, gewoon er tussen in meer niet, doen mensen wel vaker.

  2.   

   Als genderneutrale queer zonder ballen, lijkt me dat voor jou ook tamelijk moeilijk.

   1.   

    Hup je naar je hol en vergeet je noodluik niet dicht te doen, dit is niet voor kleine jongetjes.

    1.   

     Behalve castraat blijkt ErTussenIn ook nog pedofiel te zijn. Toe maar.

  3.   

   Tenzij je Demmink heet.

 12.   

  https://www.youtube.com/watch?v=i7fjlH3bsiw

  BLACK TRUMP SUPPORTER SLAMS CNN FOR RACE BAITING

  https://www.youtube.com/watch?v=AUo8-guaeMQ

  BLACK COP TELLS TRUTH ABOUT TRUMP RALLIES

 13.   

  https://www.youtube.com/watch?v=i7fjlH3bsiw

  BLACK TRUMP SUPPORTER SLAMS CNN FOR RACE BAITING

  1.   

   https://www.youtube.com/watch?v=AUo8-guaeMQ

   BLACK COP TELLS TRUTH ABOUT TRUMP RALLIES

   1.   

    Beide video’s kunnen in het Engels worden ondertiteld.

   2.   

    CNN had het niet klakkeloos zomaar over moeten nemen, dezelfde FSB waar het vandaan zou komen (via een Engelse informant), ontkennen alles van het verhaal.

    CNN is in opgezet fakenews getrapt, de vraag is nu alleen wie daar achter zit, de informant of de FSB.

    Maar dit zijn rare geintjes, temeer omdat het kan nog steeds in het midden gelaten kan worden, Trump wel of niet mogelijk chantabel is.

    Als Trump zeker weet dit niet waar is (hij is er immers zelf bijgeweest), hoeft hij nergens bang voor te zijn.
    Mocht het verhaal wel waar zijn, dan kon Trump zeggen dat het nepnieuws is, omdat na hetgeen vernomen te hebben, Poetin het wel allemaal tegen zou houden, maar dan begrijpt Trump politiek nog niet helemaal en daar maak ik me grote zorgen om.
    Het zal in het laatste geval, van kwaad tot erger gaan en daar zal Trump geen idee nog van hebben hoe dat in politieke kringen eraan toe gaat.

 14.   

  Volkomen terecht van Trump.Met deze man valt niet te spotten en dat is de kracht van een goede leider.Lees in 1 van de reacties dat Rutte gezag uitstraalt. Laat me niet lachen, deze man hangt van leugens aan elkaar. En lacht alles weg. Is dat gezag?
  Trump reageert zoals ieder normaal mens zou reageren.

  1.   

   “Lees in 1 van de reacties dat Rutte gezag uitstraalt.”

   Rutte, oud-staatssecretaris, partijleider en tot twee keer toe premier, straalt mijns inziens wel degelijk gezag uit. Rutte is door Nederland op het hoogste aantal zetels getrakteerd. Dat betekent dat hij kiezers aan zich kan binden. En nog steeds staat Rutte met zijn VVD hoog in de peilingen, op de tweede plaats. Premier Rutte is de enige man die in de polls aan Wilders kan tippen – en dat dwingt respect af.

 15.   

  Uitstekend dat de nieuwe president Donald Trump de verrotte pers eens terecht op de fingers tikte.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!