Watergate-journalist Carl Bernstein: ‘Donald Trump werkt al jaren samen met Russische spionnen’

trump-time-poty
Foto: Belastende persoonlijke en financiële informatie over Donald Trump: jarenlang contact met Russische spionnen. Bron: TIME.

Journalist Carl Bernstein (72) die het Watergate-schandaal onthulde waardoor VS-president Richard Nixon in 1974 aftrad, heeft zorgwekkende feiten over de financiële en persoonlijke handel en wandel van Donald Trump gepubliceerd. Zijn bron: een ex-lid van de Britse inlichtingendienst die als ‘geloofwaardig’ bekendstaat. Vorige week werden zowel Trump als Obama op de hoogte gebracht door de Amerikaanse inlichtingendiensten. De FBI onderzoekt of de beweringen op waarheid berusten. Trump noemt het ‘nepnieuws’ en is razend. 

Donald Trump krijgt al jarenlang informatie van Russische spionnen. In augustus 2016 vond een geheime ontmoeting plaats tussen het Kremlin en Trumps advocaat Michael Cohen, beweert een ex-lid van de Britse inlichtingendienst die deze feiten naar boven bracht. Hij vond de informatie tijdens het onderzoek naar de rol die de Russen mogelijk hebben gespeeld bij de beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen waarbij Trump als winnaar uit de bus kwam.

De Britse informant speelde de info door aan Bernstein, die voor CNN een samenvatting van 35 pagina’s van memo’s van de Britse bron mocht inzien. Buzzfeed publiceerde die memo’s op internet. BEKIJK HIER HET GEHEIME DOCUMENT.

Golden  Showergate is nu trending op sociale media. De nieuwe president raakt namelijk opgewonden van plassende vrouwen. Microfoons en verborgen camera’s in de presidentiële suite van een hotel in Moskou, legden vast hoe Trump prostituees bestelde. Die moesten in de kamer plassen terwijl Trump toekeek.

Als dit allemaal waar is, en dat moet eerst bewezen worden, heeft Poetin jarenlang een vies spelletje gespeeld met zijn ‘steun’ aan Trump en is de toekomstige president mogelijk met open ogen in een ongelooflijk omvangrijk en geregisseerd Russisch chantagecomplot getuind.

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

64 reacties

 1.   

  Merkwaardig dat een ex medewerker van de Engelse dienst M16, info verzamelde over Trump. In opdracht van wie dan wel?. En CNN neem ik allang niet meer serieus sinds ze een extremist als betrouwbare bron durfden op te voeren in Aleppo. Nog maar te zwijgen over hun anti Trump berichtgeving.

  1.   

   @poldi “De nieuwssite heeft een rapport in handen dat deels zou zijn samengesteld door een voormalig MI6-agent. De voormalige medewerker van de Britse inlichtingendienst, die tegenwoordig een eigen bedrijf heeft, liet zich door politieke tegenstanders van Trump inhuren om belastende informatie te vinden over hun rivaal.”

   de verliezende democraten , hebben hem in gehuurd staat hier !.

   http://www.telegraaf.nl/buitenland/27407587/___Donald_Trump_chanteerbaar___.html

   de democraat kan niet verkroppen dat de massa niet meer achter hun vuile oprispingen staan , ik verwacht dan ook die kokosnoot gewoon er weer vier jaar blijft zitten .

   hun democratisch werk (een derde wereldoorlog ) is immers nog niet af .

 2.   

  Plagiaat
  ———
  Waren het ook niet de Britten die beweerden dat Saddam Hoessein chemische wapens had? En wat is daarvan waar gebleken? Niets.
  Een Britse ex-spion doet nu een verhaal bij Amerikaanse inlichtingendiensten dat voor waar wordt aangenomen door dezelfde inlichtingendiensten.
  Volgens mij hebben deze diensten maar 1 doel, en opdracht gekregen van het politieke establishment, het wippen van Trump. Zolang je maar diep genoeg blijft graven komt er altijd iets boven drijven. Ook bij Obama en Clinton.

 3.   

  Een prachtig 1 – 2tje tussen Poetin en Trump deze berichtgeving. We zullen er nog velen van krijgen is mijn inschatting , je moet alleen door de intonatie heen kunnen kijken. Dan zie je dat ze zich kapot lachen achter de schermen , want “het gewone volk slikt deze hoax als zoete koek ”

  Zoals het hacken van de democraten een wraakactie was linea recta gericht tegen Hillary Clinton , want zij heeft in 2011 gezegd dat Poetin ” een kille en koude KGB chef is “. Dat laat Poetin zich niet gebeuren , is nu wel gebleken.

  Degenen die aan deze versie twijfelt , mag gerust zwakzinnig genoemd worden.

 4.   

  De nieuwssite heeft een rapport in handen dat deels zou zijn samengesteld door een voormalig MI6-agent. De voormalige medewerker van de Britse inlichtingendienst, die tegenwoordig een eigen bedrijf heeft, liet zich door politieke tegenstanders van Trump inhuren om belastende informatie te vinden over hun rivaal.

  PRULLENBAK WERK MEN WIL MET ALLE GEWELD WOIII WAT GEPAARD GAAT MET DE TOTALE VERNIETEIGING VAN EUROPA TE GUNSTE VAN DE USA.

 5.   

  Vannacht heeft iemand afscheid genomen met miljoen doden op zijn geweten. Enorme staatsschuld op zijn geweten. vele Amerikanen in de armoede gebracht ,puinhoop in het midden-oosten en de koude oorlog teruggebracht. Wat een succes ,de slechtste president ooit.

 6.   

  Tja dit is de man die ook Nixon ten val bracht omdat deze bezig was met ontspanningspolitiek en dat wil de USA niet ,die willen oorlog maar wel op andermans land natuurlijk.

  1.   

   Wim weet hopelijk ook wat Nixon met Watergate heeft uitgespookt? Dat – en dat alleen – knikkerde hem van de troon.

 7.   

  Als hier een kern van waarheid inzit – een een jouranlist zet zijn integriteit niet op het spel voor de grap – duidt dit erop dat Trump een buitengewoon niet transparante, onvoorzichtige man is. En zeker incompetent om dit zware ambt op zich te nemen.

  Het electoral college heeft zich gruwelijk vergist met de knuffelaar van Poetin. Die ook nog eens racistisch en vulgair is.

  1.   

   JE DOET NIET MEER MEE KLO..TZAK

   nog doof ook , r..kkende artikel 31 beukman

   1.   

    Kijk, dat kan ik ook!

    Leonidas a . K . A Ome BOB IS knEtterGEK.

    POETIN DID IT!

    MEt de BUKRAKET vliegt hij GustaAaff a . K . a simon hutten achterna.

    POETIN DID IT!

    IK ga nu NAAR DE SPORTSCHOOL

    huggie

    1.   

     whahahahaahha, Nee beukman ultra linkse gestoorden

     hebben n.l. geen HUMOOOOOOORRRRRRR meneer Sonneveldt

     en dus lacht er dan ook niemand !

     Humor is aangeboren , kan je zien bij Ome Bob

     dus je mag het blijven proberen hoor

     zinloze bezigheid , ouwe kokosmacroon

     het is stil aan de overkant, etc. etc

     opzouten graag

  2.   

   EEN journalist zet zijn integriteit op het spel

   WHAHAHAHAHAHAHA, WHAHAHAHAHAHAHA. WHAHAHAHAHAHAHA

   NEE IK GA HET NIET EENS UITLEGGEN , aan onze lone wolf

   tevens Lobotomy patient

   opzouten , eerst die complete lijst van die niet deugende Oom Vladimir

   je doet niet meer mee

   laterrrrrr

  3.   

   Hebben Trump en Oom Poetin alweer wat gemeen.

   Dat was namelijk ook de conclusie van de KGB opleiding, analisten gaven aan dat Oom Poetin onvoorzichtig omging met gevaar, een kwalijke zaak voor een spion.

 8.   

  zijn bron ???
  een ex-lid van de britse inlichtingen dienst ??

  DIE ALS GELOOFWAARDIG ?????? ( AANNAME ) BEKEND STAAT !!

  tuurlijk,

  vernietigingswapens ??????????????
  nucliaire bommen ?????????????????
  vuile bommen ?????????
  Het was een bukraket ????????????????
  Putin did it ?????????????????????
  grensoverschrijdingen ???????????????????
  russische tanks in DonBASS ??????????????
  de baltische staten “”VOELEN “‘ ZICH BEDREIGD ????
  Lybie
  Syrie
  Ukraine
  Afghanistan
  Irak
  Iran
  Benghazi
  vietnam een 230 andere oorlogen

  EN VERGEET 60 MILJOEN INDIANEN NIET !

  volgens welingelichte bronnen
  we hoorden dat
  uit betrouwbare bron
  met zei
  de cia zei
  de fbi had ontdekt

  ik ben er effe klaar mee met die Gustaaff Flater en Simon droeftoetertttt

  en vander Galien verhalen !!

  nog 9 dagen , om WO 3 op te starten voor HET EINDE VAN DE WERELD

  1 wijze man , MIJN Oom Vladimir Putin

  hoop dat hij er weer keihard zoals altijd om zit te lachen

 9.   

  Verstandige reactie van

  Joost

  .Het is jammer dat de Amerikaanse media enigszins hun geloofwaardigheid zijn verloren in het afgelopen jaar. Anders zou je dit serieus kunnen nemen. Nu lijkt het alsof ze gewoon doorgaan met de gebruikelijk laster die we ondertussen van ze gewend zijn. Grappig is wel dat een fake-news website als Buzzfeed serieus wordt genomen, die site is een links anti white bolwerk die al tijden er alles aan doet om blanke mensen te bekritiseren en onderuit te halen.
  CNN hield zich dit keer tenminste redelijk aan de oppervlakte door niet op de inhoud in te gaan van de vooralsnog onbewezen aantijgingen.

  Bron Elsevier

 10.   

  Men schuwt geen middel om Trump te beschadigen. Ik ga vanuit dat niemand helemaal schoon is zeker niet als deze tot de hoge kringen behoort. Maar deze vuile spel duurt al heel lang. Het is de vraag wie hier de boef is.

 11.   

  Wat weet men veel over Trump. Of is dat alleen wishfull thinking?

 12.   

  Ze hebben nog 11 dagen om die man zo zwart als Obama te maken (cynisch).
  Wanneer kan een bepaalde groep van de wereld eens accepteren dat ze verloren hebben en de democratische waarden (waar Obama zo mooi over spreekt zonder ze te hanteren) hebben gezegenvierd.
  Moeilijk als je als verwend en rijk kindje altijd alles hebt gekregen; en nog steeds krijgt zonder erg veel te presteren (buiten mooi praten).
  In Rotterdam zeggen ze “Geen woorden, maar daden”, maar bij deze Obama is het “Geen daden, maar woorden” en het onnozele volk trapt er in. |

 13.   

  Zodra ik CNN lees, ga ik absoluut niet meer verder.
  Die schofterige leugenaars daar hebben het voor mij voorgoed verpest.
  Als u hun alsmaar grove fakenews een beetje gevolgd heeft de laatste twee maanden – zoals ik dag en nacht! – bent u ook genezen.

  FULL LIST OF FAKE NEWS OUTLETS
  – The New York Times
  – The Washington Post
  – CNN
  – NBC News
  – MSNBC
  – CBS News
  – ABC News
  – Salon.com
  – The Huffington Post
  – Rolling Stone
  – BBC News
  – Sky News
  – Financial Times
  – Politico
  – New York Daily News
  – L.A. Times
  – USA Today
  – US News & World Report
  – CBC
  – Gawker
  – Newsweek
  – Time
  – Business Insider
  – Daily Beast
  – VICE
  – Yahoo News
  – Daily Kos
  – Young Turks
  – Slate
  – NPR
  – PBS
  – Raw Story
  – New Yorker
  – Buzzfeed
  – MoveOn
  – Think Progress
  – Media Matters
  – Wonkette
  – Center for American Progress
  – Little Green Footballs
  – The Economist
  Below is a list of fake news reporters who colluded with the Clinton campaign to promote fake news.

  This list is by no means exhaustive, and there are many reporters within these organizations who do not peddle fake news and have spoken out against the mainstream media’s effort to brand dissenting opinion as “fake news”.
  For example, Matt Taibbi (no fan of Infowars), has called the Washington Post’s fake news blacklist “disgusting” and “shameful”.
  Glenn Greenwald, who has worked with several of the organizations on this list in the past, also completely eviscerated the credibility of the “fake news list” being used by the Washington Post.

  1.   

   “Journalisten zijn onze grootste vrienden, kranten onze grootste vijanden” John F. Kennedy 1917-1963

 14.   

  Wat ik me afvraag zo Telegraaf en DDS die al weken verzonnen vuiligheid over Trump rond strooien ,wat wil die krant en DDS nu eigenlijk ,dat zijn abonnees eerdaags met Clinton ons de hel in jaagt met een alles vernietigden de oorlog. Die alleen maar berichten brengen over applaus erende rijken met vele zakken gevulde miljoenen voor Clintons. Die een prijs uitreiking nog vergiftiging met onbeschaafd anti Trump gedrag. Hoe denkt de man van de straat in de USA?
  De Media in Nederland is vergiftigd ,totaal onbetrouwbaar en werkt mee aan WOIII. Ik kan maar één conclusie trekken de Nederlandse media heeft totaal lak aan hun eigen bevolking en zou zonder blikken of blozen deze met valse anti Russische berichtgeving de hel injagen.

  1.   

   @Wim, de media legt gewoon op tafel wat Bernstein en de inlichtingendiensten zeggen. Dit is geen verzinsel om Trump zwart te maken. Als het allemaal leugenachtig gekrakeel is, zal de media daar ook wel over berichten.

   De media is niet partijdig. Ze hebben immers ook de emails en buitenechtelijke affaires van de Clintons uitgebreid besproken.

   1.   

    ben je er nou nog, vuil stuk vreten ??

    zet die ene hersencel aan en steek je arm in Simon

    dooei

   2.   

    Ik lees alleen maar negatie berichten over Trump en anti Poetin berichten.
    Niet dat Poetin een lieverdje is maar dat zijn de Amerikanen zeker niet.
    Ook de zeer eenzijdig berichtgeving over de Oekraïne is walgelijk te noemen.
    Dat jij dat spel niet doorziet is jouw zwakte. Het is het je niet kwalijk te nemen, de geschiedenis geeft aan dat dit al tiental miljoenen is overkomen die daarna da brandbommen om de oren kregen.

    1.   

     dank Wim

     Ja ze hebben geloof ik 500 waarnemers lopen hier van de

     OSVE , de Eu gestoorden

     uiteraard “”ONAFHANKELIJKE WAARNEMERS ”

     NA HET minsk ACCOORD, HEEFT kIEV ONGEVEER 146 HET BESTAND GESCHONDEN

     EN NIEMAND , NIEMAND HEEFT IETS GEMELD !!

     whahahaha, ik word er zo ziek van, ongelofelijk

     en dan dat gelul van Simon , Beukman en the boss hier ook nog

     af en toe vraag ik mij af ??

     WAT DOET TIK HIER ?? whahahahaa vechten tegen de bierkaai

     huggie

    2.   

     @Wim, dan lees je niet goed. Er verschijnt genoeg vuiligheid over de Clintons in de pers, om te beginnen met de befaamde emails. Aangezien Trump grossiert in de smeer, valt er over hem meer te vertellen. Wat betreft Rusland wordt er wel eenzijdig bericht, ja.

  2.   

   zal ik op jouw vraag gewoon

   LIVENSTRO

   roepen ?? beste riend, moet genoeg zijn !!

   huggie

  3.   

   @Wim

   U hoeft niet meer bang te zijn voor Hillary Clinton. Die is uitgespeeld.

   Als Trump voor de 20e pootje wordt gelicht, dan wordt Mike Pence president.

   “Section 3. If, at the time fixed for the beginning of the term of the President, the President elect shall have died, the Vice President elect shall become President. If a President shall not have been chosen before the time fixed for the beginning of his term, or if the President elect shall have failed to qualify, then the Vice President elect shall act as President until a President shall have qualified; and the Congress may by law provide for the case wherein neither a President elect nor a Vice President elect shall have qualified, declaring who shall then act as President, or the manner in which one who is to act shall be selected, and such person shall act accordingly until a President or Vice President shall have qualified. “

 15.   

  Ik denk de Washington Post is nog steeds Number One F*cking Fake News Winner of all Times. De CNN steekt hen naar de kroon.
  Gelukkig gaat Trump daar goeie en knappe specialisten op zetten straks,
  en wat hij belooft ZAL hij ook doen!

  Kan niet wachten op de 20e. Hoewel het gevaar van moord echt niet voor ij zal zijn. Maar hij krijgt heel goede agenten om zich heen. Nu moet hij het nog doen met een budget van 7 miljoen dollar, terwijl Kilarry er wel 80 miljoen tegenaan gooide!

 16.   

  “Hysterische H*tler roepers” noemt deze Harlan Hill zijn ex’vrienden’!
  “Democrats are totally controlled by the Globalist Leftist Elite and NWO leaders”.
  En: “De mainstream media (msm) zijn stervende; niet om hun politieke eenzijdigheid alleen, maar ook door hun ouderwetse standpunt t.o.v. nieuwe media (internet).”
  MOET zien: alles wat ‘daar’ is > komt ook altijd hier in NL!

  https://m.youtube.com/watch?feature=em-uploademail&v=VZZEQRbFO-g

 17.   

  Deze ‘Democraat’ ziet nu in dat het alles de schuld is van de msm media, die geen nieuws bracht maar loutere PROPAGANDA. Hé… lijkt wel op ‘onze’ NRC en Volksverlakkerskrant… ach ja sorry: die hebben alle PROPAGANDA natuurlijk ook van vnl. de WashPost, NewYorkTimes en CNN, of de youtube propaganda van CBC!

 18.   

  Toch wel eigenaardig, dat men daar nu pas mee komt! Nu de tijd gaat dringen, is kennelijk álles geoorloofd.
  Trump is zeker geen heilige, maar hier geloof ik geen barst van!

  1.   

   @cmsuikerbuik, ik vond het merkwwardig dat de FBI vlak voor de verkiezingen met het rapport over die mails kwam. Dat de pers de mails en de buitenechtelijke affaires zo breed uitmeette. Stop toch met die dwaze complottheorieën.

   1.   

    opzoutennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    beukman

   2.   

    Gustaaff@ Ik vond het merkwaardig dat de Russen voor de Duitse inval al met hun tanks aankwamen i.p.v eerst gewacht te hebben. Ook in de politiek en bij verkiezingen worden onverwachte wapens ingezet om de “vijand” te verassen.

   3.   

    De E-mails van Hitlary waren en zijn een vaststaand feit, waar al veel langer veel over te doen was. En is het dan Trump aan te rekenen, dat de FBI daarmee komt? De FBI, waarvan het hoofd zelfs een verklaard tegenstander van Trump is? De huidige ophef is zelfs volgens de pers en de officiële instanties nog niet eens bewezen, dus laat staan dat het waar zou zijn. Maar hij (Trump) wordt er wél door beschadigd. Hoé dan ook! Schei nou toch eens uit met die bezopen verdachtmakingen! Het schuim staat je op de lippen, je ogen puilen uit en je gezicht is paars van woede, omdat je bereid bent, álle vooroordelen van Trump als waar te beschouwen, álle verdachtmakingen, hoe onbetrouwbaar dan ook, als te onderschrijven en de man niet eens een faire kans te geven!
    Weet je wat is? Bij Hitlary wordt als een speenvarken gegild, omdat deze berichten en mails op straat zijn gekomen door een hacker, waarbij naar de inhoud zelfs niet gekeken wordt. Nee, dat hacken is “natuurlijk” erger, dan het mogelijke feit van strafbare feiten, die Hitlary daarmee heeft gepleegd.
    Deze zogenaamde “Democraten” moeten hun partij maar snel een andere naam geven, zoiets als “Bolsjewieken” of zo, want acceptatie van hun verlies kunnen ze niet toegeven en gaan dan als dreinende kinderen tekeer. De term “Democratie” is aan dit tuig totaal niet besteed. Trump heeft de naam, de Democraten doen het!

    1.   

     Dat slaat gewoon helemaal nergens op. De inhoud van die mails is bekeken: uitgebreid juist. De hack heeft de Democratische Partij heel veel schade berokkend. Bovendien kun je dit niet accepteren. Het is onacceptabel dat een mogendheid de mailbox van een buitenlandse politieke partij hacked. Blijkbaar vind jij dat wel kunnen. Goed, er zijn hier helemaal geen verdachtmakingen. Deze britse oud-spion heeft dit dus laten weten en een vooraanstaande journalist heeft het naar buiten gebracht. Als dit klopt – en als er harde bewijzen van – zit Trump toch echt met een probleem. Hoeveel hij ook door Nederlanders wordt geknuffeld, omdat hij toevallig tegen de “elite” aanschopt.

     1.   

      @Gustaafff
      Het regent “als”-en in jouw reactie. Ik zou zeggen lees dit stuk van Else4 eens: http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/wat-wel-en-niet-te-geloven-bizarre-beschuldigingen-over-trump-432360/

     2.   

      Dus nu is de “MSM” opeens wel te vertrouwen? Wie zegt dat Elsevier geen rechtse krant is die Trump aan de macht wil?

     3.   

      donderstraal toch op Moron

      als die man in zijn vrije tijd 72 vrouwen blood laat urineren en hij vind dat lekker

      wat is dan jou probleem , stuk links vuil .

      zelfs als die islam neger in de kamer staat en die travestiet van hem wordt door een echte negert uit elkaar getrokken
      met zo’n 35 cm slagzwaard
      en die islam homo zelf staat zelf te diabolen met zijn zakie

      dat moeten ze dan toch zelf weten

      donderstraal op met je ge ouw…h…r

      ga die Putin did it lijst invullen na 84 uur

      met je k…t excuses

      moron

      zo en nu een bavaria

 19.   

  http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3051918/2017/01/11/Kremlin-ontkent-dat-het-pervers-en-belastend-materiaal-over-Trump-heeft.dhtml?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=daily&utm_userid=1bc91474-22a3-4ae4-adfa-748f492da298

  Kremlin ontkent dat het “pervers en belastend materiaal” over Trump heeft

  Rusland heeft geen “compromitterende dossiers” over de aanstaande Amerikaanse president Donald Trump. Dat heeft Dmitri Peskov, woordvoerder van het Kremlin, gezegd. Eerder had CNN gemeld dat Russische inlichtingendiensten belastende en aangebrande informatie over Trump zouden bezitten. Zelf ontkent Trump het bestaan van die info met klem op Twitter. “Een politieke heksenjacht” en “nepnieuws”, klinkt het daar.

  1.   

   Poetin is net zo onbetrouwbaar als Erdogan.

   1.   

    leuke opmerking
    wordt alleen door hersenlozen en lobotomy patienten gedaan

    iets met 1 nog werkende hersencel ??

    opzouten , en ik zal straks na de sportschool je weer de hele dag

    achterna zitten , de Putin trick ,ik maak je zeeeeennnuuuwwaaaccchhtig

    dooei beukman

   2.   

    Wie is er eigenlijk nog wel betrouwbaar? Zelfs van onze politici kan ik er geen knoop meer aan vast knopen.

    1.   

     Politici zijn niet betrouwbaar, @vu.

   3.   

    Ik zou maar oppassen met zo opmerking over Erdogan. Wilders werd bijna gelyncht door de media en de politiek toen hij zo opmerking maakte over Erdogan.
    Trouwens de betrouwbare liggen op het kerkhof of wel in jou optiek die zijn in de hemel.

    1.   

     @Wim, dat klopt, je moet tegenwoordig oppassen met alles wat je zegt. Morgen sta ik op de zwarte lijst van Kuzu. Om het maar even over betrouwbare politici te hebben: JFK was een man die de CIA aan banden wilde leggen, een mild buitenlands beleid voeren jegens Moskou en was een man dat compleet buiten de elite stond.

     We weten hoe het met de arme man is afgelopen. En een eenling was het niet.

     Daarna ging z’n broer er ook aan.

     1.   

      Niet vergeten P.F ,die wou dat nieuwe gevechtsvliegtuig niet.

     2.   

      Die ging er ook aan, @Wim. Ik vind het wel een trieste zaak dat de LPF-figuren er daarna zo’n zootje van hebben gemaakt.

 20.   

  Het moet ondertussen nu wel duidelijk zijn dat de media al haar geloofwaardigheid heeft verloren.

  Alles zetten de media in het werk om Trump kapot te maken en te ondermijnen.

  De media (die Hillary steunden tijdens de verkiezingen) hebben niet kunnen voorkomen dat Trump de verkiezingen won.

  En nu zijn ze uit op wraak en gaan door met het belasteren van Trump met roddels en achterklap.

  Waar draait het nu in essentie om?

  Trump wil goede betrekkingen met Rusland en zich meer bemoeien met de VS en minder met daarbuiten. Dus b.v geen “nation building” meer.

  En dat bevalt de politieke elite en hun vriendjes in de media niet. Die gaan tekeer tegen Rusland en Putin en zoeken de confrontatie met Rusland.

  Ergens is het wel goed dat de media zichzelf met dit “Fake News” bericht over Trump te kijken zet. Het laat weer eens zien hoe onbetrouwbaar de media zijn en hoe ze hun eigen (anti-Trump) agenda hebben.

 21.   

  Een grote hoax.

  4Chan Claims To Have Fabricated Anti-Trump Report As A Hoax

  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-10/4chan-claims-have-fabricated-anti-trump-report-hoax

 22.   

  Peak ‘Fake News’: BuzzFeed, CNN Target Trump with Admittedly Unverifiable Russia ‘Memos’

  http://www.breitbart.com/big-government/2017/01/10/fake-news-avalanche-caused-cnn-buzzfeed-targeting-trump/

 23.   

  Obama is 8 jaar misbruikt en heeft gediend als masker voor alle shit van de Amerikaanse politiek. Opvallend is dat er in Amerika veel kritiek is op Obama maar dat hij in Nederland door veel mensen op handen wordt gedragen. Ze worden vreselijk misleid door de stumpers van de MSM. Obama probeert Michelle voor te stellen als een hard werkend vrouwtje dat zijn sloffen klaar zette als de vermoeide Brak thuis kwam en achter de open haard wilde gaan zitten. Jonge, jonge wat een misleiding en mediashit en die linkse ratten trappen er nog in ook.

  1.   

   Na 20-01-2017 gaat het Obama-masker af en toont Amerika haar ware gezicht !

  2.   

   VIES, SMERIG EN ONBETROUWBAAR !

 24.   

  Stuurt Obama af op een oorlog om te blijven zitten?

  Russland: Wir haben kein belastendes Material gegen Trump
  Veröffentlicht: 11.01.17 13:51 Uhr
  Russland sagt, der Kreml habe keine belastenden Dokumente über Donald Trump. Die Veröffentlichung eines angeblichen Dossiers durch die US-Geheimdienste gefährde den Frieden in der Welt

 25.   

  Buzzfeed’s Trump report takes ‘fake news’ to a new level

  http://nypost.com/2017/01/10/buzzfeeds-trump-report-takes-fake-news-to-a-new-level/

 26.   

  Ja als men daar waarde aan hecht wat geloofwaardigheid betreft is men al ver heen. De zelfde demoniesering retoriek als wat ze overal op de opkomende rechtse partijen overal toe passen. FAKE, FAKE en nog eens FAKe dat denk ik eerder dat dit geval is.

 27.   

  Ach ’tis maar waar je de nadruk op legt.
  Trump, LePen, Wilders… is allemaal wat de linkse comfortzone bedreigt.
  Zie TPO over Oekraïne… blijkbaar kan je daar geen link van plaatsen hier!?
  Censuurrrrrr?

 28.   

  Hussein O. met zijn laatste poging om nog een goede herinnering te blijven voor anderhalve man en een paardehoofd, ja natuurlijk gaan we weer, net als ‘onze’ haatsylvana en met krokedillentranen, slavernij erbij halen;

  http://www.infowars.com/obama-calls-on-white-americans-to-acknowledge-the-effects-of-slavery-and-jim-crow-didnt-suddenly-vanish-in-the-60s/

 29.   

  Hussein O. probeert nog zoveel mogelijk op zijn Orwelliaans kapot te maken, wat hij nog kapot maken kan;
  http://www.ninefornews.nl/ministerie-waarheid-obama-propagandawet/

 30.   

  Met dit bericht kunnen wij op het ogenblik weinig mee.
  Wel vreemd dat dit nu naar buiten komt en niet tijdens de verkiezingscampagne.

  Ik persoonlijk vind dit echt met iemand belasteren en hoe.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!