Antidemocratische D66-wethouders: 'Als Wilders premier wordt moet Amsterdam een republiek worden!'

Geen categoriefeb 05 2017, 19:00
D66-wethouders Simone Kukenheim en Kajsa Ollongren pleiten er allebei voor dat Amsterdam een onafhankelijke republiek moet worden als Geert Wilders de volgende premier van Nederland wordt. Zo 'democratisch' is D66 blijkbaar.
Ik begrijp dat D66'ers een spuughekel aan Wilders hebben, maar blijkbaar hebben ze tegenwoordig ook geen respect meer voor de democratie. En dat terwijl hun partij toch echt 'Democraten 66' heet. Blijkbaar is die democratische houding na 50 jaar helemaal verdwenen bij de partij van, voor en door politiekcorrecte randstedelingen:
PVV-leider Geert Wilders na de verkiezingen premier wordt, is de oprichting van de republiek Amsterdam niet ver weg. Daarvoor hebben D66-wethouders Simone Kukenheim en Kajsa Ollongren gepleit.
https://twitter.com/parool/status/828167425845768192
Gisteren (zaterdag) legde de volkomen doorgedraaide Kukenheim uit:

"Rebellie past onze stad als een handschoen. Dat betekent dat we als diverse en tolerante stad ook niet moeten aarzelen om tegen de landelijke trend in te gaan... Amsterdammers mogen niet tegen elkaar worden opgezet en uitgespeeld. Dat moeten we duidelijk maken. Als we dat niet doen, worden we onderdeel van hetzelfde klimaat."

Vorige maand zei haar D66-collega Kajsa Ollongren iets vergelijkbaars:

"Wilders gaat in tegen alles wat Nederland Nederland maakt, en Amsterdam Amsterdam. Weg open samenleving, weg vrijheden, weg tolerantie, weg kunst & cultuur, weg EU, weg humaniteit en beschaving. Wat mij betreft geldt dan ook: de komst van Wilders als premier of minister mag dan nog nooit zo dichtbij zijn geweest, dat geldt dan ook voor de oprichting van de Republiek Amsterdam."

Die mensen zijn dus echt knettergek. Wij van rechts hebben jarenlang toegekeken hoe links ons land kapot maakte. Natuurlijk verzetten we ons daar tegen, maar geen van ons heeft ooit voor afscheiding van onze provincie of onze stad gepleit. Waarom? Omdat wij het democratische proces wél respecteren.
D66'ers doen dat niet. Zij weten het namelijk altijd beter. Als een partij wint die zij niet kunnen steunen gaan ze dus gewoon rebelleren. 'Hopsa, weg met Nederland, lang leve de Amsterdamse Republiek!'
Totaal gestoord, natuurlijk, maar ik moet zeggen: als jullie dat echt willen, veel plezier ermee dan! Zetten jullie de grenzen maar wagenwijd open voor nepvluchtelingen, weigeren jullie maar mensen te dwingen om te integreren, blijven jullie de belastingen maar verhogen, en schaffen jullie Zwarte Piet en andere oerhollandse tradities maar af. Succes ermee dames, gaan we kijken hoe lang het duurt voordat Amsterdam veranderd is in "de Islamitische Republiek Amsterdanistam."
Veel plezier! Don't let the door hit you on your way out!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten