Baudet lacht VVD uit vanwege Immigratiefiasco: 'Logisch dat Ybeltje Berckmoes zich daar niet meer thuisvoelt!'

Geen categoriefeb 10 2017, 17:00
De VVD zet zichzelf vreselijk te kakken door Kamerlid Berckmoes publiekelijk af te vallen. Thierry Baudet heeft dat ook door en zit er terecht bovenop.
De lijsttrekker van Forum voor Democratie, één van de snelst groeiende partijen van het land (samen met GeenPeil en VNL), vindt het duidelijk wel vermakelijk dat er opeens controverse is bij de VVD door een paar niet-politiek correcte uitspraken van een zittend liberaal Kamerlid. Zoals lezes ondertussen ongetwijfeld weten zei Parlementariër Ybeltje Berckmoes onlangs dat het verstandig zou zijn om de grenzen (tijdelijk) dicht te gooien voor jongemannen uit het Midden-Oosten. Je zou denken dat dit tegenwoordig toch niet meer zo controversieel als het een jaar of tien gelezen zou zijn, maar blijkbaar is er toch minder veranderd dan we denken.
Kort na publicatie van haar uitspraken liet VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra -- die in een ver verleden rechtsliberaal en zelfs conservatief was, maar zich nu met huid en haar heeft overgeleverd aan de linksliberale en eurofiele Mark Rutte -- namelijk weten dat hij het totaal oneens met haar was. Sterker nog, voor de goede orde vernederde hij haar maar even publiekelijk door te stellen dat dit dus is waarom ze niet op de nieuwe kieslijst van de partij staat. Schandalig natuurlijk, maar zo rolt Zijlstra tegenwoordig blijkbaar.
Natuurlijk is deze controverse -- en de belachelijke reactie van de VVD-top op de uitspraken van Berckmoes -- bijzonder goed nieuws voor échte rechtse partijen zoals VNL, (qua immigratie) de PVV en, jawel, Forum voor Democratie. De lijsttrekker van die laatste partij heeft dat ook door en lacht de VVD dan ook publiekelijk uit:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/829738134808231937
Natuurlijk heeft Baudet 100 procent gelijk. Echt rechtse mensen hebben al tijden niets meer te zoeken bij de VVD. Ja, toen Frits Bolkestein het voor het zeggen had bij de club was anders. Helaas heeft Mark Rutte de partij fundamenteel veranderd. Het is nu een eurofiele en politiekcorrecte middenpartij van principeloze opportunisten. Dat is immers wie en wat Rutte is. De VVD is nu hervormd in zijn evenbeeld; het evenbeeld van een 80% D66'er.
Blijkbaar denkt Rutte dat hij op die manier verkiezingen kan winnen -- of in ieder geval met genoeg partijen door één deur kan om alweer een coalitie in elkaar te puzzelen, ook als de VVD fors zetels inlevert. Het is aan de rechtse kiezer om die strategie op 15 maart hard af te straffen door de VVD zo klein te maken dat Rutte -- en al diens interne bondgenoten, de mensen incluis die zich met huid en haar aan hem hebben overgegeven -- geen andere optie heeft dan op te stappen.
Het partijkartel móét op zijn knieën gedwongen worden. De elites hebben ons -- het volk -- jaren geleden al de oorlog verklaard, het is tijd dat we die oorlogsverklaring beantwoorden. Weg met Rutte, weg met de VVD, en weg met de politieke correctheid!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten