BREKEND: Nóg twee beveiligers van Geert Wilders op non-actief gezet om ernstige verdenkingen

Geen categoriefeb 24 2017, 14:00
De blamage rondom de Dienst Bewaken en Beveiligen is nog lang niet over.
Just in: nadat eerder deze week al bekend werd dat DBB-agent Faris K. mogelijk grote gevaren heeft opgeleverd voor de beveiliging van Geert Wilders door het doorspelen van vertrouwelijke informatie aan de Marokkaanse maffia, breidt het zich vrijdag nog verder uit. Vandaag werd bekend dat twee andere beveiligers van de dienst - Anouar el M. en zijn broer Omar - al in 2015 de laan uit werden gestuurd wegens corruptie.
https://twitter.com/telegraaf/status/835107128675282944
Wacht even: maar liefst drie mensen uit het beveiligingsteam van Wilders waren dus eigenlijk niet te vertrouwen? Ik begin me eerlijk gezegd steeds meer af te vragen hoe het kan dat de PVV-voorman nog steeds in zulke goede gezondheid rondloopt, en mij bespeurt ook het gevoel dat, als dit nu niet was uitgekomen, dat niet meer lang zou duren. Bovendien: was het wel helemaal de slimste keuze van de dienst om zoveel - naar nu dus blijkt foute - Marokkanen, waarover Wilders toch niet bepaald vaak positief is, in te zetten om zijn leven te beschermen?
Nou, we weten nu dus van niet. Wat ik me hier als laatste afvraag is echter: zouden we al helemaal doorhebben hoe groot dit hele gedoe écht is? Ik ben bang van niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten