DENK-prediker Azarkan verwijt de ketel dat hij zwart ziet: 'Het CDA zorgt voor het verspreiden van haat!'

Geen categoriefeb 24 2017, 13:00
Haat verspreiden? Dat is natuurlijk het exclusieve domein van één partij, maar niet als het aan DENK-bobo Farid Azarkan ligt!
We gaan even terug naar 2010. De verkiezingen zijn geweest, en het CDA en de PVV komen als grote winnaars uit de bus. Als gevolg daarvan gaan ze een coalitie aan, waarbij het CDA fijn ministers mag leveren en Geert Wilders ruim baan krijgt bij het prediken van haat. Tenminste, zo is het gegaan als je het verhaal bij de nieuwste video van DENK mag geloven:

Schaam je diep CDA!

In 2010 vormde het CDA een kabinet met de PVV van Geert Wilders. Ze hebben toen hun kernwaarden zoals solidariteit, naastenliefde en gerechtigheid ingeruild voor de macht. Geert Wilders kreeg de ruimte van de het CDA om haat te zaaien tegen moslims, terwijl het CDA ministers mocht blijven leveren.

Dat dit allemaal van geen kant klopt moge duidelijk zijn. In een - inmiddels verwijderde, want kritiek wordt niet geaccepteerd bij DENK - comment bij de video stond terecht dat het CDA helemaal geen coalitie was aangegaan met de PVV, maar een gedoogconstructie die nota bene door het opzeggen van die gedoogsteun in elkaar is gestort. Maar hè, feiten verdraaien is natuurlijk iets wat men maar al te graag doet vanuit het partijkantoor van DENK.
Maar daar houdt het niet op. Het zou namelijk de exclusieve verantwoordelijkheid van het CDA zijn dat Wilders uiteindelijk zijn zogenaamde 'haat' kon verspreiden, wat natuurlijk om meerdere redenen een krankzinnige bewering is. Ten eerste is Wilders juist degene die Nederland bij elkaar probeert te houden - in tegenstelling tot de verdeel-en-heers-partij van Azarkan - en ten tweede was het eerder de VVD die de PVV erbij wilde hebben dan het CDA. Hoe dan ook is dit weer een typisch gevalletje van een pot en een ketel. Want oh ja, wie is ook alweer de partij die elke dag haar best doet om Nederland tot op het bot te overspoelen met verdelende haat? Welke partij zegt ook alweer zonder enige reden dat Nederlandse artsen allochtonen bewust laten sterven? Precies: die groep van Kuzu, Öztürk en meneertje Azarkan zelf, DENK.
Ga dus eerst eens kijken naar wat jullie zelf allemaal uitkramen Farid, voordat je Wilders weer gaat beschuldigen van haatzaaien. Laat staan dat je het CDA erbij betrekt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten