Foto op canvas hét ultieme Valentijnscadeau

Screen Shot 2017-02-10 at 14.12.11
Foto:

Nog even en het is Valentijnsdag. Dé dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met kleine cadeautjes, mooie bloemen en lieve kaarten.

Jaarlijks neemt het aantal gekochte kaarten en bloemen af en wordt steeds vaker gekozen voor een groter cadeau. Opvallend, omdat slechts 20% van de Nederlandse bevolking nog iets aan Valentijnsdag ‘doet’. Hoewel het aantal mensen dat Valentijnsdag viert afneemt, wordt wel meer uitgegeven aan een cadeau voor zijn of haar geliefde.

Echte liefde

Van oudsher is Valentijnsdag bedoeld om iemand anoniem de liefde te verklaren. Maar de mensen van nu zijn mondiger en uiten hun liefde sneller. Gebeurt het niet in de kroeg, dan gaat dit wel via WhatsApp of een zogenaamd ‘spontane’ Facebook uitnodiging. Iemand anoniem verrassen gebeurt dus nog zelden. Sterker nog, steeds vaker laten geliefden elkaar juist op een dag als Valentijnsdag weten nog steeds van elkaar te houden.

Dat merkt ook online drukkerij Reclameland. Zo zijn er in de maand februari nu al 2x zoveel foto’s op canvas besteld in vergelijking met vorig jaar. Vooral foto’s van stelletjes die elkaar innig vasthouden of samen een mooie reis hebben gemaakt zien we vaak voorbij komen. Maar ook gezinsfoto’s worden vaak besteld op een canvasdoek. Hoewel uit onderzoek blijkt dat vier op de vijf consumenten niets voor hun partner koopt, ziet Reclameland  met een verdubbeling van het aantal cadeaus ten opzichte van vorig jaar deze trend niet terug.

Echte liefde bestaat nog steeds!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Reageer

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!