Frits Wester dolt met VVD-premier terwijl zijn baas Geert Wilders probeert uit te schakelen

Geen categoriefeb 19 2017, 20:00
Waarin verschilt RTL Nieuws eigenlijk nog van de NPO? Ze zijn allebei knetterlinks en anti-PVV.
Geert Wilders legt vandaag de vinger op de zere plek wat RTL betreft. Kijk maar eens naar de foto in het artikel waar Wilders naar linkt in deze tweet:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/833363192369786880
Ja, dat zie je goed: Frits Wester en Mark Rutte zijn daar heerlijk met elkaar aan het dollen. Och wat hebben ze het toch gezellig, de twee ideologische bondgenoten! Wat leuk he! En ook helemaal niet opmerkelijk ofzo aangezien de oude media maar wat graag onderstrepen dat ze zogenaamd 'neutraal' zijn (die neiging hebben wij helemaal niet; je kunt het eens of oneens met ons zijn, maar je kunt niet met droge ogen beweren dat wij onze voorkeuren en denkbeelden onder stoelen en banken steken).
Nou zullen de meeste mensen wellicht niet weten wie die "RTL-baas Galjaard" is. Nou, twee jaar geleden legde de Media Courant al uit wie die man precies is en waar hij voor staat. Niet schrikken, maar hij blijkt een enorme Wilders-hater te zijn. Oh, en hij was een groot fan van... Diederik Samsom. Met andere woorden, meneer is een PvdA'er.

Geert Wilders, die de ‘linkse’ Publieke Omroep steevast mijdt, kan nu ook met een nog grotere boog om RTL 4 heen lopen: RTL’s tv-baas Erland Galjaard is namelijk anti-Wilders en pro-PvdA. Dat laat hij weten in Het Parool. Wilders heeft veel kiezers, waaronder kijkers van RTL. “In de peilingen is hij bijna de grootste? Nou, dat moet ik nog zien, hoor. Op het moment dat mensen écht moeten kiezen, denken ze wel drie keer na. Hij wordt nooit de grootste, en dat is maar beter ook“, zegt Galjaard.

En:

Galjaard denkt dat hij straks gaat stemmen op PvdA, omdat hij D66 ‘altijd een beetje een laffe keus’ vindt. “Ik heb grote waardering voor Diederik Samsom”, aldus Galjaard, die de PvdA-leider sterk vindt in het uitdragen van het PvdA-gedachtegoed.

Kortom, meneer Galjaard is gewoon een diehard politiekcorrecte salonsocialist. Geen wonder dat het juist RTL Nieuws is dat Paul Wilders, Geerts broer, inzet om de PVV-leider even lekker met een mes in de rug te steken. En maar klagen over de 'bevooroordeelde nieuwe media.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten