Geert Wilders zet mediakartel te kakken: "1 tweetje en EenVandaag, RTL Nieuws, NOS" en de rest gaan meteen los

Geen categoriefeb 07 2017, 16:00
Er zijn weinig (aspirant-) politici die het spelletje met de media zo goed en effectief spelen als Geert Wilders. En iedere keer trappen die domkoppen van het mediakartel er weer in.
Zoals we gisteren al berichtten pakte PVV-leider Geert Wilders zijn rivaal van D66, Alexander Pechtold, even op heerlijke wijze te kakken op Twitter. Daarbij gebruikte hij een duidelijk gephotoshopte afbeelding van Pechtold te midden van een stel moslimextremisten met spandoeken waarop leuzen stonden als "Sharia will rule the world!" en dergelijke. Iedereen met ook maar een beetje gezond verstand begreep dat het om een grap ging waarbij wel degelijk een belangrijk punt werd gemaakt omdat Pechtold vorige week woensdag op het Malieveld tegen Trump demonstreerde. Daarbij waren ook aanhangers van het radicaal-islamitische Hamas aanwezig. Wilders vroeg zich dan ook terecht af: "Is dit de volgende stap?" en daaronder dus de controversiële foto.
Ongelooflijk genoeg deden Pechtold en zijn vrienden in de media net alsof ze niet begrepen dat het een grap was. Ze gingen helemaal los. Pechtold verketterde Wilders maar weer eens (zogenaamd ging zijn tweet echt veel te ver). Het mediakartel ging er ook mee aan de haal. Wat een schande! Hoe durft hij! Wat een walgelijke vent, die Wilders! Hij produceerde overduidelijk nepnieuws!
Helaas jongens, de Nederlandse kiezer is echt niet zo achterlijk dat ze denken dat Wilders daadwerkelijk nepnieuws de wereld in wilde slingeren. De enigen die achterlijk genoeg zijn om dat zelfs maar te overwegen zijn politiekcorrecte politici en hun propagandisten in de media.
Wilders had dat natuurlijk ook door, maar liet ze even lekker hun gang gaan. Door hun reactie gaven ze hem immers niet alleen gratis aandacht (altijd lekker!), maar bewezen ze ook voor de zoveelste keer dat ze volstrekt onbetrouwbaar, oliedom, en eersteklas ophitsers zijn die maar één doel in het leven hebben: de PVV te beschadigen. Urenlang liet hij ze tekeer gaan. En waarom ook niet: als je tegenstander zich ophangt geef je hem natuurlijk nog even een extra stuk touw. Je pakt dat touw vooral niet af.
Na enkele uren kwam Wilders terug op Twitter en legde hij in één tweet uit wat er gebeurd was... en waarom hij zich een slag in de rondte had gelachen:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/828734190128611328
Nou waren het geen 180 tekens (Twitter staat er maar 144 toe), maar dat geheel terzijde. Het punt is natuurlijk dat de media én kereltje Pechtold er met open ogen ingetuind zijn. Ze zijn zó fanatiek bezig om Wilders te beschadigen dat ze uiteindelijk alleen maar zichzelf voor gek zetten.
Het mooiste van dit alles is dat Wilders dit trucje duidelijk heeft afgekeken van Donald Trump en dat onze kartelmedia (die zichzelf heel intelligent vinden) net zo dom en contraproductief reageren als de Amerikaanse mainstream media. Ze trappen er stuk voor stuk in en zetten daardoor in eerste en laatste plaats alleen zichzelf voor gek. Je zou erom lachen als het niet zo triest was. Nee, schrap dat maar, je zou er sowieso heel hard om lachen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten