Jan Roos gaat los: "De PvdA is helemaal niet Nederland, ze hebben Nederland juist gemold!"

Geen categoriefeb 11 2017, 12:00
Ook heeft de lijsttrekker van VNL een paar harde woorden voor de huichelaars en neplastenverlagers van de VVD. Een heerlijke video.
In zijn wekelijkse video voor VoorNederland haalt VNL-lijsttrekker Jan Roos deze week keihard uit naar de twee partijen die er onder Rutte II zo'n grote puinhoop van hebben gemaakt dat Nederland nagenoeg kapotgemaakt is. Zoals we van hem gewend zijn doet hij dat met de zekere flair én directheid; twee eigenschappen die de lijsttrekkers van de elite, of het partijkartel, node missen.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2017/02/De-campagne-is-begonnen-480p_30fps_H264-128kbit_AAC.mp4"][/video]
"Het liegen -- ik bedoel, de campagnes!, zijn nu echt begonnen. Zo komt het VVD met het verhaal dat ze gaan denivelleren, terwijl ze de afgelopen vier jaar zoveel hebben genivelleerd dat hun zogenaamde lastenverlichting dat in de verste verte niet kan compenseren," begint hij zijn aanval op de VVD. Vervolgens richt hij zich op de politiekcorrecte weg-met-onsers van de PvdA:

"De andere sloper van de middenklasse van het kabinet, de PvdA, maakt het nog bonter. De partij in nood plaats advertenties met de kreet 'wij zijn Nederland,' met allerlei linkse onzin, en verzwijgen dat deze deugactie niets minder is dan een onderdeel van hun eigen P van de A campagne. Ze zijn immers helemaal geen Nederland, ze hebben Nederland gemold, als hoofdschuldige van het multiculturele drama, het opengrenzenbeleid, de islam knuffelen, de enorme belastingdruk, en de onveilligheid in ons land."

Daar is natuurlijk geen speld tussen te krijgen. Zowel de PvdA als de VVD hebben de middenklasse tijdens de afgelopen regeringsperiode ernstig verzwakt. Steeds meer hardwerkende Nederlanders hebben de grootste moeite om het hoofd financieel boven water te houden, en dat komt allemaal door de grote-overheid-gelovigen en politiekcorrecte multiculturalisten van VVD en PvdA.
Vervolgens heeft Roos het ook even over de peilingen die tegenwoordig notoir onbetrouwbaar zijn:

"Over onzin bij verkiezingen gesproken, VoorNederland staat er in verschillende peilingen nou niet echt goed voor. Zijn we dan nu in paniek? Nee, totaal niet. Het Oekraïnereferendum zou er namelijk ook niet komen, de opkomst zou nooit gehaald worden volgens diezelfde peilingen. Ook zou Brexit nooit lukken en zou Hillary Clinton op haar sloffen van Donald Trump winnen. Mijn vertrouwen in peilingen en zelfverklaarde experts is daardoor geheel verdwenen."

En gelijk heeft hij. Volgens de peilingen van de afgelopen, zeg, 12 maanden zou de populistische revolte in de hele westerse wereld nooit plaatsvinden. Nee, nee, de oude eurofiele leden van het partijkartel zouden probleemloos aan de macht blijven. Dat stelden de heren experts stuk voor stuk. Vervolgens werden ze allemaal verrast door daadwerkelijke referenda en verkiezingsuitslagen waarbij het volk zich juist tegen de elite keerde. Je zou denken dat ze daar onderhand van geleerd hebben, maar niets is minder waar.
Roos begrijpt dat ook en richt zich daarom op iets heel anders: op de reacties van Nederlanders -- van gewone mensen -- op de verkiezingscampagne van VNL:

"Bij Stemwijzer kon je zien door een lek dat VoorNederland de allergrootste nieuwkomer is en op meerdere zetels kan rekenen."

En dat is niet alles:

"Aankomende week worden de CPB-cijfers bekendgemaakt en ik kan u beloven dat VoorNederland daar fantastisch uit gaat komen. Ik kan u nu al een cijfer noemen: VNL gaat voor 16,5 half miljard euro aan lastenverlichtingen doorvoeren. We zullen op verschillende punten kampioen worden, en dat zal nog meer mensen aansporen om op ons te stemmen, om eindelijk een partij in de Kamer te hebben die daar zit voor Nederland."

Deze cijfers -- 16,5 miljard aan belastingverlagingen en andersoortige lastenverlichtingen -- zijn voor Nederland echt schokkend te noemen. Natuurlijk wel schokkend op een goede manier. De VVD belooft maar iets van 11 miljard. En dat doen ze ook nog eens nadat ze de afgelopen vier jaar juist de ene na de andere lastenverzwaring hebben doorgevoerd. VNL heeft zich vanaf dag één hardgemaakt voor een kleinere overheid en lagere belastingen, is dus betrouwbaar, en komt nu met een plan om de economie en individuele gezinnen echt een enorme financiële opkikker te geven. Geen enkele partij komt daar ook maar bij in de buurt.
Kortom, VNL is de partij die de VVD had kunnen zijn als die club nog altijd bestuurd werd door mensen als Frits Bolkestein. Helaas zijn 'liberalen' tegenwoordig links van het midden waardoor hardwerkende Nederlanders er helemaal niets meer bij te zoeken hebben en veel beter op zoek kunnen gaan naar een andere partij -- zoals, jawel, VoorNederland van Jan Roos.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten